I really miss you

Jag är uttråkad, på nyår?! Haha nej men jag ska ut vid nio iallafall och då blir det att ta sig hem till maja där jag ska träffa sascha, julia, felix och någon mer. Blir nog tjockt trevligt iallafall och jag känner mig lite extra söt idag. Annars så gör jag inte så mycket, så därför hörs vi väl nästa år då!


Sista dagen under 2009..

Aa, helt sjukt. Nu har ännu ett helt år gått, med både bråk, skratt och tårar. Det här året har varit det sämsta någonsin, förutom sommaren 09. Annars har det hänt en massa tråkigheter och skolan har varit jobbig. Men jag har minnen från det här året som jag aldrig någonsin kommer att glömma och det är dessutom vissa datum som jag minns. Men jag vill säga ett stort tack till alla mina vänner som i stort sätt gjort mitt år. Jag älskar er!

Under 2010 blir det skärpning, jag måste sköta skolan mycket bättre och inte vänta med läxor och sådant. Det är ett måste och jag har verkligen bestämt mig för det. Nyårslöften har jag inte funderat så mycket på, men några aningar i huvudet har jag, och får väl se om jag kommer att föja det.

Idag så  händer ganska mycket, om några timmar kommer till och början mormor och morfar hit, och jag vet inte så mycket mer. Ikväll så kommer några kompisar till mina föräldrar hit, och vi ska äta kinamat och lite sådär. Sedan ska jag tagga ut och träffa rätt många tror jag iaf. Sedan vid tolvslaget så går vi till slussen och kollar på fyrverkirierna.

Blev ett långt inlägg .. Men vi hörs sen iaf.


Över 2 år sedan nu ;o
jag & jessica


Nyår nästan häär!

Ja som rubriken säger, imorgon smäller det! Nytt år med nya tag, grymt trevligt. Åkte iallafall till landet med pappa och jag fick örhängen av min faster, harry potter och halvblodsprinsen, 100 spänn och en liten tvål av framor & farfar. Kom hem åtta och satt lite vid datorn och sedan såg jag tv en stund. Kul var det iallfall och träffa farmor och farfar, eftersom att jag inte träffar de speciellt ofta.



Kyssar


Varje sekund har du visat mig mina drömmar

Hejhej :) Hinner inte skriva så mycket, eftersom att jag tydligen måste lämna tillbaka någon bok och en film. Sedan ska jag t pappas jobb och sedan åker vi till landet. Men kommer hem ikväll igen så det är nice. Så därför kommer jag inte skriva förrän jag kmomer hem som ni själva förstår. Aja hörs då iaf..

Du är ett kryp, ligg lågt

HEJHEEEJ :) Jag är skitglad för att jag taggar till spanien snart och för att det är nyår på torsdag. Idag var jag med Nathalie i stan, och jag köpte iallafall mjukisbyxor, 2 bh-ar, trosor, en tjocktröja, en tunika och en t-shirt. Är väldigt nöjd med mina inköp. Men det gick ioförsig på 700 kr men vem bryr sig? Nu på kvällen har jag varit ute med sascha och robin.

Måste lägga mig tidigt för att jag ska till landet imorgon fast bara över dagen så kommer hem på kvällen igen. Får min försenade julklapp eftersom att jag var sjuk i fredags och inte kunde åka dit. Jaja här sitter jag och snackar en massa, hörs kanske senare eller imorgon. PUUUUSSAR


Det finns bara en för mig och det är du

Godmorgon! Min förkylning sittet fortfarande kvar litegrann.. Man hör det på min röst, men annars så känner jag mig bra. Somnade mellan halvtre / halvfyra inatt. Har vänt på dygnet, usch vad det inte är bra alltså. Gick upp runt nio eftersom jag som sagt ska vara inne i stan elva. Därför hörs vi när jag kommer hem. Ha en bra dag :)

Hata är ett starkt ord, de är drf jag använder det

.. Mhm, ska gå och lägga mig om någon halvtimme. Uppstigning redan 08:45 för att jag ska in till stan och träffa Nathalie och vi ska ses redan elva. Ska nog köpa mjukisbyxor och några lite tjockare tröjor. Har inget att skriva, så vi hörs imorgon. Godnatt på er

Sammanfattning av 2009

Har inget att göra, och jag vet att ingen läser sånt här men.. Varför inte?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha hm.. Gjorde jag säkert
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, ja det gjorde jag
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Eh.. nej?
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej och tack och lov för det!
5. Vilka länder besökte du?
Grekland, sedan har jag bara varit i Sverige
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Hm.. Kanske
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
23 februari & 9 augusti men även framförallt hela sommaren
8. Vad var din största framgång 2009?
What?
9. Största misstaget?
Många..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha ja, både och
11. Bästa köpet?
Kläder (?)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat tror jag, tjockis :p
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja absolut..
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?!
Halo m Beyonce, Sexy bitch/chick m Akon och David Guetta, & Put Your Hands Up For Detroit (HAHA)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mer ledsen tror jag faktiskt ;o
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Hållt fast vid vissa saker..
17. Vad önskar du att du gjort mindre
Mycket
18. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor&morfar men jag blev sjuk
19. Blev du kär i år?
Yes.. 2 gånger
20. Hur många one night stands?
HAHA! inga? :o
21. Favoritprogram på TV?
One Tree Hill (reprisen), Oskyldigt dömd och lite andra
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja det gör jag..
23. Bästa boken du läste i år?
Alla Twilightböckerna
24. Största musikaliska upptäckten?
Beyonce ;o
25. Något du önskade dig och fick?
Adidaströja, mjukisdress & hörlurar
26. Något du önskade dig men inte fick?
.. Ja vene
27. Årets bästa film?
New Moon & Avatar
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Va med mina föräldrar och fika, fick presenter typ..?
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja vet inte.. Finns det nog
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mig själv.. (?)
31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner!
32. Vem saknade du?
Tar inte upp de här

Ge mig sommar!

Godmorgon gick upp vid tjugo över ett ;o sover alldeles för länge, men låg och pratade i tele en stund med anna så jag vaknade vid kvart i ett. Idag händer inte så mycket, ska bara vara hemma och chilla och se till att bli riktigt frisk, och sedan kommer jag vara så sjukt översocial med alla. Efter att jag inte varit ute på nästan 5 dagar..


Fyfan vilken sommarkänsla! Låten är så bra satt det inte är sant,
jag har blivit hjärntvättad av vissa människor. Hatar sån här
musik egentligen, men tydligen inte iallafall :O

Hörs senare
Pussar


(?) ingen rubrik



Lost and insecure, you found me, you found me.
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you, Where were you?
Just a little late, you found me, you found me.

Godnatt

''Ensam kvar, men stark ändå''



Jag behöver din närhet

Godmorgon! Gick upp vid ett, och jag mår iaf lite bättre idag. Har ingen feber tror jag, och nu är det bara 6 dagar kvar och sedan åker jag till LAS PALMAS i Spanien i hela 2 veckor. Ska bli tjockt skönt, och slippa all skit här i Sverige. Så när jag är tillbaka så kommer jag ju vara brun och fin, och då kan jag vara lite bättre än alla andra ;)

Kolla in stället liksom;





Hörs kanske senare. Pussaar!


I'm sick

Yes .. inte gjort så mkt idag, kollat på film i stort sätt hela dagen och jag fick äntligen se Män som hatar kvinnor, den va grymt bra. Annars mår jag inte bättre alls, det är bara värre idag, så min uppdatering kanske blir konstig men det är för att jag inte orkar sitta vid datorn lika mycket. Orkar inte skriva mer, tror vi hörs senare när jag börjar tillfriskna och orkar göra något. Puss!

De bästa som finns..



Måste bara säga att Bullet For My Valentine är så otroligt bra.. Bland dem bästa banden som existerar och jag skojar inte! Här är bara några av deras låtar som är så fantastiskt bra. Texterna är underbara & musiken också.


Att glömma är lättare sagt än gjort

Hej -.-

Jag mår skit nu, snuvig, ont i halsen och seg i hela kroppen.. Blir nog inget landet imorgon ioförsig så hatar jag att åka dit men vill fortfarande träffa farmor & farfar. Men det kommer nog inte gå. Är iallafall nöjd med mina julklappar, har fått 1550 kr, en söt klänning, strumpbyxor & mina nya efterlängtade röda kosshörlurar. Plus de som jag berättade om i det förra inlägget. Dessutom kommer jag ju att få något av dem också, så det glädjer jag ju mig åt. Ska gå och lägga mig snart, och imorgon tänker jag knarka alvedon, halstabletter och äta massa frukt och sådant, för jag vägrar att vara sjuk nästa vecka! Då jag ska träffa några innan jag taggar till Spanien.. Orkar inte skriva mer, puss!


I'll be missing you

Tjatja .. Vi ska snart ge oss iväg tror jag, så jag uppdaterar när jag kommer hem. Kommer knarka alvedon och halstabletter satt jag inte blir mer sjuk.

Världens enklaste outfit;
svarta mjukis
adidaströja
vitt linne
& vita strumpor

Hörs ikväll.. Puss

Då var det dags..

GOD JUL PÅ ER ALLA! ;) hoppas ni fått/får något fint. Själv gick jag upp för någon halvtimme sedan, och dessutom känner jag mig lite konstig så jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk.. Fick iallafall en mascara, shower gel, mjukisdress och en adidaströja. Dessutom får jag ju mer senare eftersom att jag ska till mormor&morfar och fira jul.. Så vi hörs senare innan jag åker dit..

Tro mig, de är svårt att acceptera..

Skrev inget igår, därför att jag inte orkade. Skriver lite kortfattat ara, igår så kom vi till anna vid tre, gjorde middag till hennes föräldrar, gjorde ett skitfint pepparkakshus och sedan kollade vi på film. Vi hade tänkt dygna men jag orkade inte, så jag deckade vid halvtvå då anna pratade i telefon med sascha. Jag vaknade vid halvtolv och anna vid tolv, vi åt frukost och lite sådär, och hon har fått en lillasyster. Grattis Grattis!

Jag tog bussen hem vid fyra tiden, och var hemma innan sex. Satt vid datorn, och åt sedan middag vid halvåtta, det blev tacos, och det är ju alltid grymt gott. Jag taggade ut vid nio och mötte upp sascha, och sedan gick vi till donken och träffade mia, johanna, tuva, niklas & jonte. Så satt vi där en stund och sedan gick jag, tuva och mia till konsum och hon köpte chips. Sedan gick mia tillbaka till donken och sascha hade redan gått med två kompisar som kom dit. Så jag o tuva gick för att träffa de igen, och så var vi i en pulkabacke och åkte på en trasig pulka, och såklart ramlade jag när jag skulle försöka gå upp för skiten. Drog ner sascha också. Såg helt SJUKT ut ;o så typiskt mig!

Då är det julafton imorgon, sjukt.. Dessutom tvingas man till landet på fredag -.- fyfan va det SUGER! Så därför kommer jag be alla smsa med mig hela dagen, så att jag inte tråkar ihjäääl mig.


Tröttnar aldrig på den! Världens bästa jullåt!

Hörs imorgon. Godnatt


Till anna

Godmorgon! :) Gick upp runt nio för att jag strax ska bege mig till bromma och möta anna. Sedan ska vi in till stan och hon verkar ha någon konstig plan på gång, som jag inte vet om. Så jag får väl uppdatera från henne ute i bondeland. Pussar så kan det hända att vi hörs ikväll !

Bilder från igår/idag
























Finns alltid vid din sida

Godmorgon.. Skrev inget mer igår, och vi såg iaf blood diamond och revolationary road. Skitbra filmer båda två, och sedan pratade vi telefon 2 timmar.. Sedan så somnade vi runt halvfyra och dessutom har vi tagit massa bilder och de lägger jag in ikväll. Vet inte riktigt vad som händer idag, vi får väl se. Ska iaf fixa mig och så snart och sedan taggar väl jag och julia in mot söder. Hörs ikväll, puss :)

Kommer sakna dig sjukt mycket..

Hejhej ! Julia kom hem till mig vid kvart över ett, jag åt lunch, fixade mig osv. Sedan gick vi till donken och träffade edvin och pontus. Efter ett tag så mötte vi upp mia, amanda, fred, niklas, jonte och joar och de skulle åka pulka.. Men tråkiga som vi är så stod jag och julia och kollade på, det var så sjukt kallt och vi frös så mycket. Sedan fick jag iden att sova hos henne så nu är jag iallafall här i bergshamra. Vi ska snart äta hemgjord pizza och sedan ska vi kolla på film och äta chips och lite så. Revolution Road blev det med Kate Winslet och Leonardo Dicaprio så vi får väl se om den är lika bra som Titanic. kan hända att jag laddar upp ett videoinlägg där man ser när 2 sv de åker pulka, så sjukt kul.. Kanske hörs senare som sagt.. Puss ;)

Shit va de snöar..

Som rubriken säger, kan de ge sig någon gång?! Jag vill inte ha mer snö :O herregud det räcker.. Aja har iaf duschat nyss och har ont i huvudet, inte nice.. Ska nog ta alvedon och lite så tror jag. Vet inte riktigt vad som händer idag, tror jag ska träffa några men är inte säker på det än. Som jag sa igår så såg vi AVATAR och jag blev sjukt förvånad för den var riktigt bra. Trodde de skulle vara någon b random film men jag hade helt fel om det, så jag rekomenderar den starkt! Hörs senare

Glöm inte bort att du är värdelös

Hejhej ! Kom hem för en stund sedan, vi gjorde inte så mycket mer hos felix. Ska nog ta och ta bort sminket och så snart och sedan krypa ner i sängen. Är sjukt trött och känner mig jätte konstig, är skakis och allmänt seg. Men vi hörs imorgon ist, orkar inte skriva .. Godnatt

Sascha är söt

Han sa att jag skulle skriva så.. Sitter hemma hos felix med sascha, fred, maja, niklas, joar. Vi gick iaf på bio och såg Avatar. SJUKT bra film, haha känner mig weird som tycker det .. Hörs när jag är hemma igen.. Pallar inte skriva mer, puss :)

Du är det bästa jag har, lämna mig inte!

Godmorgon.. Orkade inte skriva igår, men jag gick iaf ut och träffade maja, sascha & robin. Först gick vi till tacobar och jag åt, sedan drog vi hem till robin. Världens finaste lägenhet & en otroligt söt liten katt som var vit och bara 15 veckor! Kom hem runt halvtolv och då satt jag vid datorn till någon gång över ett..

Vaknade för ungefär en timme sedan, har badat och klätt på mig halvt. Ska ut och träffa maja, sascha och anna senare men jag vet inte så mycket om det än. Det snöar ju igen, och det suuuuger ! även om det kan vara mysigt ibland. Nu ska jag iallafall äta frukost och göra färskpressad juice. Så vi hörs innan jag taggar ut senare.

Lov lov looov !

Jaaa ! Fyfan va skönt alltså. Fick betygen idag och självklart blev jag grymt onöjd.. Hade ett VG i hemkunskap och i spanska ig.. Fick hem något jävla papper där de står vad jag måste göra för att uppnå G. Men det kommer jag absolut inte göra nu på lovet. Fick iaf G i resten och hade förväntat mig bättre i vissa ämnen. Men min lärare sa att jag kommer uppnå bättre betyg i so & svenska..

Efter skolan sa jag hejdå till alla, och helt seriöst så kommer jag självklart sakna de flesta grymt mkt. Vissa kommer man ju inte träffa på hela lovet. Sedan gick jag, maja, melinda, anna, hannah & agnes och köpte pizza och gick hem t hannah. Mysigt faktiskt, skönt att bara vara med några jag inte brukar umgås sådär mkt med tillsammans.. Kom hem alldeles nyss och nu ska jag duscha, och fixa mig lite.. Sedan ska jag nog ut och träffa sascha & maja, blir säkert fler. Så vi hörs i kväll någon gång ciao !

Musik kan göra ens dag oftast.

.. Aa det är sant, här är två låtar som gör mig så otroligt glad:




Jag är förvirrad av mina känslor..

Hihi, näst sista dagen av skolan är avklarad. Imorgon börjar jag klockan tio och går som sagt till 11.30. Sedan är det JULLOV! Vet faktiskt inte vad jag ska göra fram till julafton så vi får väl se vad det kan komma upp för planer. Fick reda på att jag har VG i hemkunskap och det är jag grymt glad för, och jag hoppas iaf på helt okej betyg.. Även om jag har ett ig efter första terminen och det känns inte speciellt bra. Men jag ska jobba upp betygen nästa termin iallafall och ta skolan mycket mer på allvar. Oftast handlar det om lathet, eftersom att jag har så svårt att komma igång med pluggandet. Blir alltid distraherad av massa annat, så en rejäl skärpning ska det bli. Dessutom är nog det en av mina nyårslöften.

Shit va det snöat! Det är seriöst sjukt, usch på det alltså.. Ioförsig är det mysigt och fint men det är kallt och det gillar jag inte. Tre hela månader med mörka dagar, inte trevligt. Jag vill vakna med att solen lyser in genom fönstret och att man känner sommarvärmen. Eftersom att man alltid mår som bäst på sommaren..


You don't know what you got until you missing it alot

Godmorgon! Känner mig rätt utvilad, har duschat och klätt på mig. Ska sminka mig och sådär snart, sedan ska jag gå till affären och köpa godis&cola.. Hihi vi får ha det i skolan idag för att vi ska kolla på film ;o Så därför måste jag minsann göra mig iordning alldeles strax.. Dessutom är det JULLOV imorgon, 1 DAG kvar. Sedan slipper man skolskiten i flera veckor. Hörs senare idag :)

Att bli hel är grymt svårt..

Hola!

Ska sova snart, är sjukt trött men imorgon kan jag gå upp 45 min senare! Grymt skönt iaf.. Vene hur jag mår ärligt talat, som jag skrev för ett par dagar sedan så är det bättre ibland, men andra dagar känns det bara wierd..


Det som inte dödar en gör bara att man blir starkare.
Även jag måste lära mig att man ibland förlorar ngt,
att jag alltid kommer att klara det. Hur svag jag
än är, så ger jag aldrig upp hoppet. Jag har
fortfarande det viktigaste kvar i livet
och det är självklart mina
älskade vänner ..

Godnatt


<3









Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

You're here, there's nothing I fear
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on
..


Besökarna har sjunkit..

Så ge mig förslag på vad jag kan skriva om :$


Fick sluta en timme tidigare idag och det var skönt, men jag var kvar i skolan en stund med ganska många. Kom hem nyss och vet inte vad jag ska hitta på, funderar på att lägga mig framför tv'n med någon mysig film. Vaknade med sprängande huvudvärk imorse och det var inte speciellt kul, och det har fortfarande inte gått över.. Imorgon börjar vi kvart över nio, och det blir en väldigt lugn dag.. Vi ska tydligen städa och kolla på film! Dessutom såg vi klart Titanic idag, och självklart så satt jag, maja & vendela och grät.. Klarar inte av den sista delen av filmen. Usch, man blir framförallt deprimerad :o .. Men jag skriver lite senare, pussar


Alla hatar dig för att du är sämst & fucked up

Hejhej :)

Fick IG i spanska ändå .. ;S Även fast hon sa att jag skulle få G, men hon hade tydligen inget att gå på så jag får väl kämpa med det nästa termin. Men spanska suger som ni alla vet att jag tycker så vi får väl se hur det går. Annars så var den en okej dag, vi gör ingenting på lektionerna så det är toppen. Tre jävla dagar kvar nu, sedan är det JULLOV. Dessutom taggar jag till spanien den 2/1 - 16/1 ! Ska bli super skönt, och slippa en vecka av skolan & komma från Sverige och alla dessa problem.




''Som du beter dig nu, vem har du blivit? Inte är du den killen som jag delade mitt liv med. Men skitsamma han är borta föralltid, ingenting att minnas bara att tiden var fantastisk. Jag saknar dig som fan men jag vet att det är slutet, försöker att se framåt men lever i nuet. Jag trodde du var en äkta, men vafan får man tillbaks? Ett stort jävla svek och din kärlek blev till hat. Trött på alla myter, sagan om lyckan finns det någon gud så var i helvete är han? 3 månader av livet har passerat med dig, du vet, du var den enda som någonsin har älskat mig. Jag försöker att glömma men det går inte så bra. Fuck allting som hände, det var ingenting att ha. Nu hatar jag kärlek, jag ska aldrig falla dit. För jag älskar dig på riktigt och du var mitt allt, mitt liv..''

Pussar


Det finns inte nån som du

Godmorgon.. Sent inlägg så hinner inte skriva så mycket, är sjukt trött. Va uppe rätt länge inatt för att jag skulle lösa en grej, men de är iaf löst nu så.. Inlägget längre ner var bara hur jag kände mig för tillfället igår.



Vi hörs ikväll. Pussar


Jag torkar bort en tår fast fler kommer rinna

Hej..

Orkar inte skriva ett skit, lucia gick iaf bra. Inte hänt så mkt annars, saker är knas bara. Vi hörs imorgon. Puss

Jag kan inte ha det såhär längre

.. Nej, det går inte. Min gräns har faktiskt nätt och jämnt gått nu, det är samma sak varenda gång. Du skyller all skit på mig, och det har du alltid gjort. Att du kan gå så långt, att säga att jag inte bryr mig, att jag har förändrats så jävla mycket och massa skit? Vet du hur ont det gör att höra heller?, helt seriöst jag orkar inte med fler bråk. Det bästa är kanske om vi inte pratar på ett tag, för vi båda verkar tydligen må skit av varandra så jag vet inte om det finns något vi längre.. Klart du betyder mycket för mig, det vet du men enligt dig så bryr jag mig inte längre? Jag tar illa upp när folk säger att jag förändras och så, eftersom att klagomål på min personlighet är bland det värsta jag vet. Jag är ledsen om jag blivit någon annan, men det är väl för att när någon sårar en grovt och är riktigt känslokall så kan man oftast bli densamma. Du säger att du trodde att jag skulle förändras till någon bättre?, men alla förändras. Det har även DU och tro mig det märks på tusen olika sätt.

På senaste tiden har våran vänskap varit fram och tillbaka hela tiden, det går inte en jävla vecka utan att vi tjafsar/bråkar. En liten grej blir till något skit stort? är det värt att slänga bort över ett halvårs vänskap bara sådär? För vi har ändå varit så himla tighta liksom, och jag kan säga sjukt mkt korkade grejer och jag menar det inte alltid. Men nu har jag all rätt att vara sur, för att jag får seriöst nog. DU säger att jag förstört våran vänskap? frågan är för mig, hur fan du kan säga så. Du är inte heller osyldig, för även du säger saker gång på gång. Du har tagit upp en grej som sårade mig sjukt mycket förut, och ändå så sa DU att det skulle lösa sig, osv. Nu gör du precis samma skit själv, det är inte okej för mig. Frågan är väl vad du vill, eftersom att du nu sagt att de ska bli skönt att flytta, att komma ifrån allting.. Jag är ledsen men jag vet faktiskt inte längre, om jag orkar lägga ner energi. Allt kanske blir bättre om vi inte ses hela tiden, att inte gå i samma skola kan vara en lösning men att smälta det du sagt. Kommer nog vara jävligt svårt för mig, och jag vet faktiskt inte hur lång tid det kommer att ta. Det är precis såhär jag tycker, och det är upp till dig nu, för om du inte tar mig så som jag är. Då finns det inget vi längre..


Tears Don't fall

Godmorgon! Jag är uppe, helt sjukt.. Drog mig upp ur sängen kvart i sex. Gick och la mig kvart över åtta igår, och jag somnade kvart i nio. Var så sjukt trött, nu blir de inga sena kvällar på hela veckan iallafall. Ska snart platta håret och sminka mig, osv. Vi har lucia som sagt idag och det snöar tillochmed ute, rätt passande.



Men vi hörs ikväll. Hinner inte skriva mer.
Kyssar


I will never let you fall

... Jani, vet inte vad jag ska skriva. Har inte gjort så mycket idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollat på film och varit allmänt seg. Måndag imorgon, och det innebär skola, men vi har ju lucia så då slipper jag iaf några lektioner. Den här veckan går vi dessutom bara mån, tis och ons och sedan har vi klassens dag på tors och på fredag är det jullov. Gryyymt skönt tycker jag, och den här veckan kommer säkert gå super långsamt bara för att man ser fram emot det så pass mycket.



Vi hörs imorgonbitti och jag säger godnatt nu.
Puss


You know i love you, i always will

''Godmorgon'' om man nu kan säga så, jag gick upp runt kvart i tolv och åt frukost och lite så. Kom nyss ut ur badet och känner mig super fräsch. Händer inte så mycket idag, ska nog mest ta det lugnt. Dessutom är det ju lucia, men det känns inte som det.. Imorgon blir det uppgång klockan 5:30 eftersom att vi ska vara i kyrkan halvåtta. Så därför måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll, så att jag orkar sjunga.. Orkar inte skriva mer, vi hörs senare.

Puss (:


We are one blood

Shit .. Klockan passerade ett innan jag kom hem. Blev iallafall en grymt lyckad kväll, åkte in till stan på dagen. Va inte direkt på humör då, men sedan blev jag självklart mycket gladare för att anna och maja alltid är så roliga att umgås med. Sedan åkte vi tillbaka in till söder och anna hade köpt en massa julklappar och lite så. Vi gick hem till maja och satt och snackade och lite sådär. Jag taggade hem och åt och bytte skor runt sex. Hade sommarskor vilket inte var så jätte smart eftersom att det började snöa. Åkte tbx till maja vid kvart över sju, köpte med mig lite godis och så. Sedan gick vi ut och hyrde film, och det blev Midsommar & Green Street Hooligans! Båda är riktigt bra faktiskt, och spec GSH för att handlingen är rätt udda, att tänka sig in i att folk slåss för ett lag och sedan kanske dör.. United har väl även sjukt mycket huliganer i riktiga livet också, så för mig är tanken skrämmande. Gråter alltid i slutet att filmen, så hemskt att Pete/Charlie dör.. Usch asså, ryser bara jag tänker på det. Killen är seriöst bland de snyggaste skådisarna jag sett.

Är helt sjukttrött och ska nog gå och lägga mig snart, har inga prov / läxor eller någonting så nu kan man bara njuta av att det snart är lov. Jag längtar mer än någonsin nu!








Godnatt och sov så gott !


Allt jag ville ha va en framtid med dig

Hejhej ;) ska tagga in till stan och träffa maja och anna nu.. Vet inte vad vi gör sedan, men ska iaf va med de ikväll också. Något roligt gör vi säkert iaf, annars så mår jag helt okej. Sov rätt gott inatt, och jag känner mig lite piggare än på länge. Ha de så länge

Pussar


Även jag har varit liten .. Tjejen längst till vänster är jag :o


Att jag alltid ska lyckas falla för fel killar

.. Det är något jag tänkt på, för det händer mig jämt. Jag vill liksom inte ha någon som är bra för mig, utan alltid han som är på ett visst sätt. Jag gillar killar med respons & de som är lite uppkäftiga. För jag är själv sådan, och skulle aldrig klara av ett förhållande där killen hela tiden är för snäll, fråga mig inte varför men jag råkar va en sån tjej. Men grejen är den att jag råkar välja de som är otrogna och bra till en början men sedan blir allt mer konstiga. Det har nog med utseendet att göra, hur de är för jag faller så lätt för dem och jag vet faktiskt inte varför. Svensson killar är inget för mig, om man säger så. Frågan är om jag kommer släppa det om något år, hur länge jag kommer att ha den åsikten.

Killar med magrutor, muskler och allt vad det är, bland det bästa som finns, jag blir rent utav sagt alldeles intill mig när jag ser det. För det är så snyggt och man vill bara ha mer, mer & mer av det!


Låtar som ibland beskriver känslor








Jag ska tro på mig själv, jag ska nå mina mål

Känner mig super vilsen, tankarna snurrar i mitt huvud och ena timmen kan jag vara super glad, och andra skitsur & ledsen. Snacka om humörsvängningar ..

Träffade iallafall julia och ronya ute, blev inget bromma så vi gick till MUK och träffade på alla där ist, bland annat fred, niklas, felix, jonathan, m flera. Hände inte så mycket, personalen där hade avslutning eftersom att det är jullov och det är ju inte öppet förrän nästa år, känns sjukt att säga så men iallfall.

Jag är super trött och ska minsann sova ut ordentligt imorgon, det behövs efter att ha sovit dåligt i över 2 månader. Jag drömmer konstiga saker, och sover fortfarande jätte oroligt. Kan väl vara efter allt knas som har hänt, och jag hoppas verkligen att det går över snart. Men det gör väl de med tiden och det är inget jag kan stressa med. Men livet har sina jobbiga stunder, men man bara måste fortsätta att leva ändå..

Orkar inte skriva mer idag. Vi hörs imorgon när jag förhoppningsvis är piggare. Godnatt & sov gott


Skitskum bild, jag står som ett cp ;o
Sommaren 09, känns som evigheter sedan.
Jag älskar dig.


You'll never be alone

Hola!

Kom hem för hem någon timme sedan, och jag har hämtat min mobil igen för den blev klar jätte snabbt. Väntar på julia som kommer hit snart och vi ska träffa ronya senare, och planerna blir nog att åka till Bromma och träffa några. Ska platta håret, sminka mig och äta innan jag rullar ut så det blir säkert en kul kväll, men det är så grymt kallt ute ju :O . Det snöade även idag så, nu är vintern verkligen här.. Jag vill ha sommar igen ! Men vi hörs kanske innan jag går, annars blir det inlägg ikväll/natt (?)

Puussar ;)


Föralltid!


Last christmas i gave you my heart

Godmorgon ;) På måndag har jag lucia i skolan, längtar helt sjukt mycket :O men vi ska samlas i högalidskyrkan halvåtta och själva tåget börjar 8:30 -.- roligt värre.. Ska fixa mig lite snart och sådär, ikväll ska jag träffa Julia ! Ska bli kul, inte träffat henne på ett tag. Slutar som vanligt sent idag, usch va jag inte pallar ! Men nu är det precis en vecka kvar till jullov, helt sjukt hur snabbt det här året gått.


Haha den här ska vi sjunga, och det är tre olika stämmor.
Supraner (vilket jag är), altar & killarna. Sjukt svår
låt, och den är as jobbig ;o

Men vi hörs ikväll


Du har gjort mig så mycket starkare







Trots att vi bråkar, så finns lågan där. Du är den som står närmast mig här. Ingen på jorden kan ta din plats, du kommer alltid att vara min skatt. Ingenting kan skilja oss åt, Hand i hand till livets slut, låt vänskapen mellan oss aldrig ta slut. Allt kommer ordna sig med tiden, men du vet att för mig är du hela livet!


Älsklingen min.. Det finns ingen ingen ingen som du! Allt du gjort för mig, att du alltid stått kvar vid min sida. Det betyder världen för mig, jag vill aldrig förlora dig. För du är verkligen min allra bästavän, den som står mig närmast i livet, och jag kommer alltid att kämpa för oss, även om vi kommer att bråka. Så vet vi båda att det kommer att lösa sig, och bråk gör vänskapen bara starkare. Jag älskar dig Anna Friström Wevill, du är det bästa som finns. Systar håller ihop, det är precis som du och jag. Jag lämnar dig aldrig gumman, allt för dig


Hihi .. Låten :$ du vet ju såklart vilken det är
''Cause it's true, I'm nothing without you''


Jag skulle ge dig allting som du pekar på

Tjatja !

Hihi, jag är lycklig. Får G i spanska trots allt, känns faktiskt bra. Dessutom så har vi haft en vikarie som lärare nu några veckor och han tyckte att jag låg på VG nivå så jag har det i musik enligt honom :o men tyvärr är det inte han som sätter betygen -.- Annars var det en rätt lugn dag, vi fortsatte och kollade på Titanic under engelska lektionen, så himla skönt. Annars så är jag helt sjukt trött, ikväll ska jag nog sova rätt tidigt, för att vara pigg imorgon.. Älskade fredag alltså! Vi har inga mer prov eller läxor, och det är toppen. Men iallafall så hörs vi senare för lilla jag är lat och orkar inte skriva mer :*

Puss

Fler besökare ;)

FÖRRESTEN FORTSÄTT BESÖK NU! Kommentera om ni har lust.. Det börjar gå framåt och jag har rätt många läsare, och det gör mig super glad. Kom igen, bättre kan ni sötnosar ! (a)


I'm here without you baby

Godmorgon -.- segt som vanligt, trodde det va ett skämt när klockan ringde. Usch, jag är så äckligt trött. Men bara att bita ihop, imorgon är det fredag och sedan bara en vecka kvar till jullov! Ska fixa mig lite snart, och måste gå om 40 minuter så jag skriver mer ikväll och då får det bli lite roligare inlägg ;o

Puss&kram


Vet inte hur länge till jag orkar ha det såhär

Hallo ! Haha mitt första IG imorgon då, yesyes.. Så positivt jag tänker alltså ;o nej men ärligt, mina föräldrar kommer bli skitsura men jag orkar inte bry mig just nu. Ska iaf sätta mig framför tv'n om en stund och dricka cola, är trött på hela världens just nu.. Så ah allt känns grymt knas! Orkar inte skriva mer idag. Hörs imorgon, godnatt

Det jag anser om..

KÄRLEK! Det är faktiskt något jag tycker är rätt intressant, om vad alla människor anser om det. Själv så är det otroligt viktigt för mig, men jag har tröttnat på den biten. Känns som om att man alltid blir sårad, och ni som varit med om liknande förstår vad jag menar. Jag har satsat för mycket på det, och sedan har det inte alls blivit som jag tänkt mig. 

Killar är ett riktigt mysterium, att många kan vara så himla känslokalla. För mig är det bara sjukt, hur man kan såra en människa så otroligt mycket. Säger inte att alla killar är så, för självklart finns det tjejer som är likadana. Men eftersom att jag träffat just sådanna människor så är det faktiskt rätt lätt för mig att säga. Men trots att man alltid säger att det inte kommer att komma någon ny, att man inte vill ha något med dem att göra så blir det  tvärtom. Hur många gånger har inte jag tänkt så, och några månader senare så är man sådär kär och flyger på rosa moln, haha inte riktigt men ungefär. Man vill alltid tro på ett föralltid, men det finns inte någonstans, hur mycket man än ber för det.

För mig är kärlek att vara lycklig med personen, att se den så speciell och att må riktigt bra med honom. Att man ska kunna vara sig själv, och att man kan prata om precis allt, vad det än gäller. Stå på varandras sidor oavsett, att ingen annan ska komma emellan dig, din pojkvän/flickvän. Utseende är verkligen inte allt, insidan finns också, och jag faller grymt lätt för killar med; charm, humor, hans leende & ögonen. Det bästa är att känna sig så omtyckt, att man faktiskt är medveten om att han finns där hela tiden. Att han inte bryr sig om någon annan, utan bara dig,dig & dig. Jag har börjat undra mer och mer, finns den perfekta killen?


Tårar av glas rinner ner för min kind

Knaaaas ! Jag orkar inte plugga spanska, har försökt men jag förstår verkligen inte någonting. Eftersom att ingen verkar förstå hur sjukt mycket jag AVSKYR det. Hände inte så mycket i skolan idag, hade ju kör hela dagen så det var skönt, slapp lektioner. Allt känns konstigt, vet inte varför men ena dagen är jag toppen glad och andra känns allt .. usch! Jag är så förbannat skoltrött och ingen tycks förstå det heller, vill kunna sova ut på morgonen och bara ta det lugnt, känns som en evighet till lovet. Även fast det bara är lite mer än en vecka. Har inte så mycket mer att skriva, därför hörs vi om en stund.

Puss&kram


Så nu lever jag här i en försvunnen värld

Godmorgon! Haha mina inlägg börjar alltid så.. Jag är suuuper trött och sjukt seg ! Ska sjunga hela dagen också, det kommer ju gå lysande bra. Annars händer inte så mkt, måste plugga fittspanska idag -.- (ursäkta mitt språk) men som sagt så HATAR jag det. Så det kommer gå skitdåligt på provet imorgon och då får ett jag IG ;o Menmen vem bryr sig, inte jag iaf nt just nu.



hörs ikväll, puss (:


Livet är hårt men jag kämpar ändå

Hola amigos !

Ska gå och lägga mig snart, är sjuukt trött -.- Imorgon ska vi vara i högalidskyrkan halvnio, öva inför lucia fram till lunch och sedan taggar alla tbx till skolan. Slutar halv tre, och då måste jag gå hem och läsa igenom spanskan iaf, för som jag sa så blev det inte gjort nu heller. Ska ha muntlig grej m spanska läraren, haha känner mig såå sämst asså x) men vem bryr sig. Kan nog ta igen det typ.. nästa termin (?) :O






Natti natti iaf, hörs imorgon ;)


Du är det finaste jag vet

Hej sötnosar ;)

Jag har gjort klart hemkunskapsprovet, det tog hela 3 timmar ! Så sjukt mycket att skriva, det var sex sidor och man räknar ihop allt som allt, med a, b & c frågor så var det över 100 st. Dessutom fick jag reda på att om jag inte gör omprovet i spanska så kommer jag att få ig.. Oups, inte bra .. Men jag får lösa det på något sätt tills på torsdag. Annars var dagen rätt skön och vi ser Titanic på engelskan och alla sitter och dreglar över Leonardo Dicaprio, men han är grymt snygg så det är inte så konstigt (a) Händer inte så mkt mer ikväll, jag ska försöka läsa igenom spanskan vilket jag säkert inte kommer att palla -.- för att det är så äckligt tråååkigt.





Ciao! <3


Du är min drog, jag blir din knarkare

Godmorgon! Blogg.se va konstigt igårkväll så jag kunde inte skriva något, men det räckte kanske med mitt super långa inlägg till en person.. Idag är det tisdag, och jag känner mig faktiskt inte jätte trött, bara seg. Ska sminka mig och lite sådär snart, och sedan går jag t skolan om 45 min. Jag börjar se fram emot lucia som vi har på måndag i skolan, för mer en halva våran klass är med i luciatåget så det ska bli skitkul ;) Men vi hörs ikväll iaf EFTER att jag pluggat, måste verkligen göra det idag asså -.- annars blir det aldrig gjort !



Kramar


Jag dör utan dig, att du inte förstår det

Det här går ut till en person. Någon som verkligen får mig att le, den personen som stöttat mig sedan i somras när vi lärde känna varandra påriktigt. Du betyder så otroligt mycket för mig, om du bara visste hur glad du får mig att bli, du är faktiskt någon jag ser upp till. Helt seriöst, när det var som svårast för mig, ingenting gick som jag ville, så fanns du där. Du sa till mig att det ordnar sig, du är stark och du får aldrig ge upp.. Jag vet att det varit extremt mycket knas mellan oss, vi bråkar alldeles för mycket och det är verkligen inte bra för våran vänskap. Jag vill aldrig förlora dig, för du är så betydelsefull i mitt liv. Det gör så ont, när det blir fel, även om du inte ser så faller jag inombords trots att jag vet hur jag beter mig. Att jag kan vara en riktig fitta, så står du ändå kvar vid min sida. Det bevisar vilken otroligt bra vän du är, hur fin och underbar du är på alla sätt. Jag är rädd för att göra fel, så rädd att du ska glömma mig, eller att någon annan tar min plats, jag skulle inte klara av det. Jag vill inte bli lämnad av någon och speciellt inte utav dig, för jag ser dig som min bästavän. Allt det du sagt till mig, trots allt så tar jag faktiskt åt mig av det, och det är inte många som lyckas med det. Jag vill fan tro på ett föralltid den här gången, för jag klarar inte av ett liv utan dig nu, du får mig att börja hoppas igen. Dessutom så kan du inte flytta, du kan inte lämna mig och även om det inte är långt så byter du fortf skola isåfall. Det är inte helt säkert än ioförsig men ändå. Att jag inte kommer få mötas av ett leende varje morgon, att du inte kommer finnas där på samma sätt, trots att vi kommer att hålla kontakten, ellerhur?.. Ingen kan ta din plats i mitt hjärta, och tro mig när jag säger det, för de är sanna ord. Jag lämnar dig ALDRIG och det är något jag svär på, för den lyckan som jag faktiskt känner med dig.. Den är så enormt stor, och med dig är jag trygg. Det bästa är att jag vet vem jag kan vända mig till, även om du har det skit jobbigt så finns du fortfarande där för mig. Jag gör detsamma, och jag hoppas att du förstått det. Jag ger upp rätt lätt, och jag vet att det gör att mycket blir som det blir, de flesta gångerna så är det mitt fel att vi bråkar. Så ska det inte vara, och jag ska försöka ändra på mig, för att bygga upp allt som jag gjort. Jag älskar dig så sjukt otroligt mycket, du är en av anledningarna att jag stannar kvar i livet, att jag aldrig kommer att ge upp. Du är bland det finaste som finns, inte ett steg utan dig. Du vet vem du är ! 


Lyssna på låten .. Precis allt stämmer


Du får mitt hjärta att bulta så

Godmorgon! Det blir ett snabbt inlägg nu, måste fixa till mig litegrann och sedan bär det av till skolan. Ska lämna in mobilen senare idag, och sedan måste jag hem och plugga. Ska försöka göra lite på hemkunskapsprovet iaf och plugga spanska.. Vi hörs ikväll någon gång. Kyssar !


HAHA!


Det är vi två förallframtid

Nu ska jag snart dra mig till sängs.. Är trött och ska tvätta bort mitt smink, lägga fram kläder tills imorgon, osv. Skriver imorgonbitti som alltid. Godnatt & dröm sött ;)



Du är lika vacker som en ängel

Hello :)

Träffade maja iallafall, vi gick till macdonal's och åt lite. Sedan fick vi för oss att åka till Märsta så vi drog dit och träffade Sebbe. Först gick vi till ngn affär för att han skulle köpa olja till nåt. Sen var vi ute lite och gick senare  hem till honom, sedan ringde min mamma och va typ sjukt sur. Så jag och maja var tvugna att tagga tbx till söder. Sebbe följde med en bit på pendeltåget, och det är sjuukt långt dit och hem enligt mig. Jag kom hem sju och har inte gjort så mycket, åt nyss middag och ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon måste jag ta itu med lite spanska och göra vårat hemprov i hemkunskapen. Pussar


En låt som stämmer helt sjukt mycket..
''Jag HATAR att jag älskar dig, jag älskar
att jag saknar dig. Jag hatar att jag saknar dig,
jag älskar att jag älskar dig''..


Älskling vill kunna veta var jag har dig nu

Godmorgon! Jag gick upp för någon timme sedan och nu har jag precis tagit ett bad. Känner mig super fräsch, idag ska jag träffa maja och vi ska gå och ta en fika eller något tror jag, och snacka lite. Skulle kanske också träffa anthony men det vet jag inte än, eftersom att jag inte gjorde det igår. Så nu ska jag iallafall klä på mig, äta något, sminka mig och lite så. Vi kanske hörs innan jag taggar, eller så skriver jag som vanligt ikväll.. Kyyssar!


I was born to tell you I love you

Hallåj ;) Blev en lyckad dag iallafall, mötte upp sebbe och sofia. Sedan stack vi till ringen och träffade maja, sascha och anna. Jag fick tillbaka min mobil, och jag ska lämna in min andra på lagning antingen ''(idag''/imorgon) eller på måndag. Sedan gick vi till någon forexbank för att vi skulle växla annas pengar men det funkade inte så vi tog en promenad, haha. Ner till någon hamn, tror det va hammarbysjöstad. Fråga mig inte varför vi gick dit, det var de andra som fick för sig det. Sedan gick vi till någon park och drog runt anna för att hon inte skulle åka hem. Senare gick sofia så då var det bara vi andra kvar. Sedan blev både anna och jag skitsura pågrund av en viss anledning. Men vi lugnade iallafall ner oss, men jag är fortf otroligt sur på en person. Sedan gick vi iaf tillbaka till skanstull och sedan följde vi med anna till brommaplan där hon skulle ta bussen hem. Men vi fick vänta i 45 minuter innan den kom så vi gick till donken och satt och snacka och lite sådär. Jag kom hem runt halvåtta och gick då och hämtade pizza som min mamma hade beställt. Vid halvnio gick jag ut igen och mötte upp sascha & kevin och sedan gick vi hem t kevin och kollade på film. Det blev My bloody valentine! Den var faktiskt ganska bra.

Blev ett grymt långt inlägg :o länge sedan jag skrev sådär mycket om bara saker jag gjort. Ska nog ta och fixa mig för sängen snart, är trött och behöver plugga och lite sådär imorgon. Så det kan va bra att inte vara allt för trött. Hörs kanske om en stund, men antagligen imorgon. Godnatt


Du är den lilla bit som saknas

Shasha ! blev ändrade planer.. Ska träffa sofia&sebbe och senare kanske anthony, har inte träffat honom på grymt länge nu. Ikväll vet jag inte vad som händer så vi får väl se, någonting finns det ju alltid att göra runt om i stan, haha. Låter som en gammal kärring ;o men vi hörs sen iaf! Pussar

Det var vi två men allt är slut

Hallo bitches :) Har precis ätit lite lunch, och idag vet jag inte vad som händer. Ska möta upp anna för att få min mobil, annars vet jag inte. Funderar på om jag ska åka in till stan till IO (?) för att edvin och pontus är där. Men jag vet seriöst inte om jag orkar, tänker inte sitta där och kolla på när de geekar.. Haha! Ska platta håret och sminka mig snart, och sedan får vi se vad jag ska hitta på. Eller så blir det en chilldag så taggar jag ut ikväll istället. Vi hörs senare, kyssar


Gives You Hell - All American Rejects


Önskar att det vore du&jag igen

Hej!.. Kom nyss hem gick ut och mötte sascha vid kvart över åtta. Sedan gick vi till muk och träffade på niklas, fred, jonte, joar, john & kevin m.m. Sedan gick vi därifrån och va bara ute lite, snackade och så. Inte en enda tjej av det jag brukar umgås med var där, så då får man hålla sig till killarna, haha. Sen hände det inte så mycker mer.

Jag är sjukt trött och ja jag vet inte, känner mig smått orolig för alla just nu, fråga mig inte varför. Men de här året har varit så fuckat, 2009 har verkligen inte varit mitt eller någon annans år verkar det som (?) Grej på grej har hänt och man vet inte hur man ska kunna hjälpa till ibland.. Det känns rentutav sagt förjävligt. Så vill jag inte ha det, så jag ser fram emot nästa år mer än någonsin. Då ska jag verkligen lägga ner all tid på skolan, och ta vara på det lilla jag har, men det som är så otroligt viktigt för mig.

Men vi hörs imorgon, sovdags snart.. Godnatt



Tack för att ni finns!


Can you meet me halfway

Hallå hallå :) Kom hem för någon timme sedan.. Fick tillbaka mitt matteprov idag och jag fick G+ Åååh jag är så nöjd ! för jag är definitivt inte bra på matte. Planerna för ikväll.. Hm, vi ska ju ha lite middag här och då kommer min barndoms kompis hit, sedan taggar vi säkert ut senare.

Annars har jag tänkt på en sak, hur mycket man behöver sina vänner under vissa tider. Jag har liksom rätt många som bryr sig och så, men samtidigt känner jag att jag på något sätt behöver nya. Klart att jag tar vara på det jag har, eftersom att de är det finaste jag har.. Men ah ni förstår säkert vad jag menar, det är liksom en tanke som jag har. Ibland känner man sig ju bara.. Aa jag vet inte. Men liksom utan sina närmsta vore man ju inget..


Guud vad jag älskar den där låten!

''Can you meet me halfway, right at the boarderline
that's where I'm gonna wait, for you. I'll be lookin
out night n'day. Took my heart to the limit and
this is where I stay.''


Pussar


Jag hatar att se ditt namn, för de skrämmer mig

Godmorgon! Lilla jag är supertrött men ska iallafall dra mig till skolan idag, och vårat matteprov är framflyttat till vårterminen och det är jag så glad för. Vi har inga mer prov förutom engelska men det kan man inte plugga till och sen har jag omprov i spanska.. Duktiga jag. Ska äta något snart och sminka mig och lite så, sedan går jag hemifrån runt 08:10. Men vi hörs efter skolan, efter min seeena dag. Pussar :)

 



Theres no longer - You and I
You and I You and I
You And I


Jag saknar dig min ängel

Usch.. Har så förbannat tråkigt, har seriöst lust att gå och lägga mig. Ska fixa lite tills imorgon, sedan ska jag sova tidigt ikväll. Har fortfarande ont i huvudet så det är nog dags att ta en alvedon nu tror jag :o Så knaaas på det, men imorgon är det som sagt fredag och det är posetivt! Orkar inte skriva mer idag, så vi hörs imorgonbitti. Godnatt & pussar


''Ibland när jag saknar dig, så tänker jag på oss
och alla minnen som vi delat. Ibland när jag tänker
på dig, så känner jag hur mina tårar faller ner
för kinden''


Det kommer alltid att vara vi två

Blogg.se var skitsegt imorse så jag kunde inte blogga. Vaknade halv elva, och satt lite vid datorn och sedan tog jag ett bad, åt lunch och kollade på film. Annars har jag inte gjort så mycket mer, kunde inte sova så jag somnade vid ett.. Inte speciellt bra, men iallafall. Imorgon ska jag till skolan, för vi får våra hemprov i hemkunskap och jag pallar inte missa det. Dessutom ska jag ha någon middag här på kvällen och jag tänker inte sitta hemma på en fredag. Är fortfarande sjukt trött, förstår inte varför. Men jag kommer väl att bli pigg någon gång, men vi hörs senare. Pussar


Kolla datumet .. Shit va längesen :o


Trötter..

Ja det kan man säga! Jag är otroligt trött så ska krypa ner i sängen snart, det blir ingen skola imorgon så jag kan sova hur länge som helst. Himla skönt om man säger så, Vi hörs imorgon.. Pussar från lilla sjuka mig :$


Bilder från Paramore konserten






























Där är iaf lite bilder, tog de från Hannah.
Usch va underbart de va ;o
Ta mig tbx.. 30/11 - Glömmer aldrig !


That's what you get, when you let your heart win

Hello bitches! Ska börja blogga nu igen.. Eller iallafall försöka. Just nu är jag typ sjuk, gick hem från skolan idag pågrund av att jag hade skitont i huvudet. Kan vara sedan i måndags då jag va och såg Paramore med några, sov hos min kompis och vi kom inte hem förrän klockan ett. Men det va värt de, bland det bästa jag sett. Kom hem runt tio imorse och då gick jag och la mig i soffan, sov fram till klockan ett. Sedan gjorde jag lite lunch och kollade på tv, osv. Ska ta det lugnt ikväll, och vi får se om jag är hemma imorgon också, tänker inte vara sjuk på fredag liksom. Funkar inte att lägga upp bilder, och det gör mig skitsur, men jag snor alla bilder från Hannah så lägger jag upp alla senare. Vi hörs senare ikväll tror jag, pussar!

Paramore :$ <3


RSS 2.0