Utgååång

Sitter hos melinda nu, vi ska dra oss snart. Vi ska va i hägersten runt halvnio, kommer bli awesome. Sedan sover jag hos ronya så uppdatering blir det imorgon. Puss å ha ett SJUKT grymt nyår för de ska jag ha :)

Love is always on time


Lilla jag just nu, massa kvar att fixa, haha. Några timmar kvar sen bär det av till hägersten! TAGGA ÄNNU MER

Alldeles för het.. Ny biiild på min sötnos


Året som gått

2010: Det har varit både ett dålig och ett bra år. Har lärt känna så otroligt mycket nya människor, konfimerade mig i maj vilket är bland det bästa och roligaste jag gjort. Dessutom har jag lärt mig leva på ett annat sätt nu under de sista månaderna, har börjat förstå att man bara lever en gång.

Men det har såklart varit jobbigt också, min morfar gick bort i mars i år. Vilket känns konstigt, det är ju ett tomrum i familjen. Men det har jag trots allt accepterat även om jag saknar honom.

Men jag ser fram emot 2011, med alla mina nära och kära. Dessutom vill jag tacka alla mina nya och gamla vänner som har gjort det här året, lyst upp mina dagar och gjort mig lyckligast i världen. Jag älskar er alla så otroligt mycket, och är så tacksam över att jag har er i mitt liv.

Nytt år, nya möjligheter redan imorgon faktiskt. Underbart!


She's a monster

Godmorgon kära vänner. Är uppe ganska tidigt idag faktiskt, men idag ska jag fixa mig hela dagen. Det blir bad, hårinpackning osv,osv. Massa att göra, bara för att allt ska va perfekt ikväll liksom. Har nu väntat på denna dag hela veckan som alla vet. Vi hörs lite senare :)


Sov sööött


NYYYYYYÅÅÅÅÅR

Haha woooooooho

Woho

Då är det drygt en kvart kvar tills det är nyårv 2010! Är så uppspelt, fattar inte hur jag ska kunna sova. Under kvällen har jag träffat sara, ronya och william en snabbis. Kom hem redan halvtio och då såg jag film med pappa en stund. Nu sitter jag och dunkar musik, ler för mig själv typ. Haha


Gaalet bra


I'm feelin so fly like a G6

Hihi sitter fortfarande inne. Inte orkat göra någonting idag, såg klart harry potter 3 som jag började kolla på igår. Har precis klätt på mig efter att ha gått runt i mjukisdress hela dagen. Ska som sagt träffa några senare nån gång ikväll. Dessutom börjar jag bli hungrig så hoppas min käre pappa kommer hem med mat snart. Vi hörs sen!


Liveframträdande


Vila i frid.



2011 från och med imorgon. Känns helt sjukt att du är borta. Fattar det fortfarande inte kära morfar. Hoppas du har det bäst uppe i himlen och att du ser alla fina raketer som kommer att smällas här nere. Om 3 månader har det gått ett helt år utan dig. Ett tomrum fylls aldrig ut, saknar dig så mycket bengt hugo andersson


Jag står kvar


Oh Baby baby lalalala

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan, och nu sitter jag här med ansiktsmask. Beslutade mig för att ha den idag istället för imorgon. Asså jag är så sjukt taggad, sitter bara och väntar på nyåraftoooon! Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, ikväll ska jag träffa ronya och sara och åka och fixa en grej. Så jag får liksom se var dagen tar mig, först och främst ska jag duscha, äta och göra mig iordning.


Så sjuuukt bra låt! Blir astaggad av den, haha!

Gooodnatt


Boring

Både seg dag och kväll, träffade ronya och några andra, så ointressant, hah. Nu sitter jag och lyssnar på musik, och kom precus på att det är torsdag! Alltså endast en dag kvar, för imorgon smäller det. NYÅR 2010!


DAGENS LÅT


Onsdag

Har nyss badat, ska klä på mig och sådant. Äta lunch, och ja fixa mig. Ska träffa ronya idag men hon verkar sova fortfarande så det blir inte förrän senare. Kan inte fatta att det bara är två dagar kvar till nyår, tagga till!


Såå söt



Nä nu ska jag sova. Godnatt !


Sjukt fin


Damn boy you're so hot


Bio



Var på bio idag och såg harry potter sju md Lollo. Hade inte sett den så ja, det var trevligt och självklart var den så otroligt bra! Älskar HP föralltid alltså, haha.

Nu under kvällen var jag med öh.. Ronya, pontus, anton, sascha, robin, osv. Orkar inte skriva alla namn, men vi tog det lugnt hemma hos elsa och såg harry potter fem. Kom hem vid elva, sen dess har jag suttit där och degat. Blir nog något mer inlägg tror jag iallafall. Puss


Sov sött


Lääängtar till nyår

Är så otroligt taggad just nu, de ska bli helt sjukt kul! Fattar inte att det bara är om några dagar, uppklädd och allt som jag kommer vara, vilket verkligen inte är min grej. Men dåå ska jag se till att va snyggast i stan, skämt åsido.

Ikväll har jag träffat ronya, julia, sascha, tessi, anton, robin, tuva, osv. Haha va ointressant med namn, jag och ronya gick ifrån macdonald's där vi satt och hängde i två timmar tillsammans med william. Jag var då tvungen att vara hemma halvtolv, ganska så onice faktiskt. Ska seriöst sova snart, är as trött. Men något inlägg blir det väl till antar jag, puss sålänge!


Fina vän


Tack för alla super år, du betyder så mycket för mig. Så himla fin på alla sätt, jag kan stolt säga dig att du är en av mina bästavänner. Finns alltid där för dig, never forget that. Jag älskar dig hjärtis!

Så jävla fin låt


Några saker blev köpta idag med






Är helt slut och jag kom väl hem för någon timme sedan. Ska träffa julia och ronya ikväll, som sagt så får vi se vad som händer då. Hörs senare!

Vi är ett tillsammans

Godmorgon där! Varit hos tandläkaren nu på morgonen, hemskt. Jag är sjukt trött, nathalie kommer hit snart iallafall och vi ska in till stan. Hon ska köpa massa saker, och jag kanske hittar något mer. Vi får väl se, ikväll ska jag träffa ronya och julia, då får vi se vad vi hittar på. Men nu ska jag gå!


Some information

2010 börjar gå mot sitt slut. Sammanfattning av mig:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
– Haha aa!
2. Höll du några av dina nyårslöften? – Faktiskt
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej
4. Dog någon som stod dig nära? – Ja..
5. Vilka länder besökte du? – Spanien 2 gånger
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? – Njae
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - 6/6 och flera datum nu under november/december
8. Din största framgång 2010? - Öh..?
9. Största misstaget? – Ganska många faktiskt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? – Ohja
11. Bästa köpet? – Kläder
12. Vad spenderade du mest pengar på?- Kläder och mat tror jag
13. Gjorde nånting dig riktigt glad? - Mina underbara vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - Dansa e kul men jag föredrar å spua, Waka Waka, Only girl in the world, Chasing cars osv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare? - Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? – Tog vara på tiden
17. Vad önskar du att du gjort mindre? – Vet inte
18. Hur tillbringar du julen? – Med familjen
19. Var du kär i år? – Ja
20. Favoritprogram på TV – Vet inte
21. Bästa stället du var på/i - No idea
22. Största musikaliska upptäckten? - Swedish House Maffia bland annat
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – Pengar till mobil
25. Något du önskade dig men inte fick? – Vet inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? – Minns inte
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Nej
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? – Normal?
29. Vad fick dig att må bra? – Vännerna
30. Vem saknade du? – Flera
31. Den/De bästa nya personen/personer du träffade? - Många, har lärt känna så mycket nya kompisar :)

Shopping









Dagens shopping dåra;

Vitt, svart linne - H&M
Lackleggings - Gina Tricot
Underkläder - H&M och Lindex
2 klänningar - Zara (någon av dem ska jag ha på nyår)


Helt galet trött, sprang på stan i tre timmar med sara och ronya. Sedan åkte jag och ronya hem till mig, tonade mitt hår och det blev fint. Vi åt mat och sen så gick vi hem till kevin där anton va, och senare kom även julia, sascha och william. Kom hem för ett tag sedan, ska sova snart för imorgon blir det tandis och sedan in till stan IGEN med nathalie. Haha, vi får se om jag skriver mer nu. Puss

Mot stan

Ska möta ronya & sara om en kvart, mellandasrean börjar ju nuuu! Ska shoppa och sen ska jag och ronya hem hit till mig och tona mitt hår, awesome. Vi får se vad som händer ikväll, hinner inte skriva mer nu. Puss


Goodnight



Ska lägga mig i sängen nu och smsa lite, upp redan tio imorgon. Tidigt som satan, haha. Godnatt!

J.A.G D.Ö.R


Vill också va henne.. Åååååh


Förklarar allt


Higher higher hiiigher





Kom hem för ett tag sedan. Sitter framför facebook och lyssnar på musik, hände inte mycket på landet. Har ätit god mat, och tagit det lugnt. Skriver senare puss

Landet

Hinner knappt skriva. Men jag kommer hem ikväll iallafall, hörs då! Puss :)

<3


I stockholms terräng det är titeln jag vill åt

Nä orkar inte blogga mer. Vi hörs imorgon, godnatt!


Så söööt


Outfit


Presenter





Där är sakerna jag fått, inte jättemycket men nu har jag ändå över 2000 spänn, så nu ska jag bränna av dem på shopping. Wooho, rymde från min moster iallafall. Alldeles för tråkigt att att stanna kvar där, så nu sitter jag och glor framför datorn. Nä men pratar med lite folk, blir en väldigt lugn kväll. Ska upp tidigt imorgon, blir ut till farmor och farfar på ljusterö och fira också. Stannar förhoppningsvis bara under dagen och kommer hem på kvällen igen. Alla är borta nu också, vilket är riktigt segt. Men vad får man räkna med, det är juletider..

Julafton 2010









Till moster

Ska snart dra mig ditåt. Hörs ikväll när jag är hemma! Puss :)

Tänd ett ljus och låt det brinna







Har fotat några smågrejer, och längst ner ser ni min fina justin vägg, hihi! Ska sminka mig och så snart, allt går segt idag känner jag. Usch, jag gillar inte ens julen. Man äter för mycket, visst julklappar är ju självklart sjukt nice men annars, nä för överskattat.

Make my wish come true

Godmorgon mina få läsare! Här har man fått lite juklappar av mina föräldrar, det blir mer sen såklart. Jag har duschat och ätit youghurt, blir en lugn dag fram till fyratiden, då vi åker hem till min moster. Innan så kommer min mormor hit också, tradition att kolla på kalle ankas jul! Sitter just nu och dunkar lite julmusik, tycker fortfarande att julstämningen inte riktigt finns där. Vi hörs lite senare :)


*Snaaark

Ska seriöst lägga mig och sova nu, är astrött efter att ha sovit hos ronya inatt. Godnatt!


A very merry christmas


Helt jävla amazing


Hahaha minne


Sommaren 2010, shit va jag aldrig kommer glömma den här låten! KLOCKREN


Nästan borta vid kärleken







Då blev det en fin almenacka från stan, va där och köpte en present till min kusin och då hittade jag kalendern på min älskling för 80 spänn, julklapp till mig själv, haha. Nu är jag med ronya iallafall och igår så gjorde vi inte så mycket., Jag sov hos henne inatt och vi gick ut halvtvå för att träffa william för jag skulle lösa en sak med honom, pågrund av att vi hade bråkat och inte snackat på ett tag. Så nu är det löst iallafall, vilket är grymt skönt. Ingen aning vad som händer ikväll, alla åker bort nu över julhelgen vilket suger. Jaja hejdå sålänge

DAGENS LÅT


They call me white devil black jesus

Godmorgoooon! Jag har ont i huvudet, hah. Inte smart att gå på fest när man är sjuk, men aja så farligt är det inte. Idag ska jag träffa julia tror jag, eller ingen aning än för hon verkar sova men jag antar det iallafall. För att vi skulle höras idag iaf, så ja. Men än så länge sitter jag här i pyjamas, behöver äta lunch duscha och allt sånt ni vet. Julafton om två dagar, det är ju galet. Ska fota min fina julgran senare, hah. Jag önskar mig en söt pojkvän i juklapp, nu vet ni! Hörs senare puss


-

Så sjukt svårtfångad jag vet, det är därför jag inte kan låta bli att kolla på dig i hemlighet

Läskigt trött

Kom hem alldeles nyss. Har precis tagit bort mitt smink å borstat tänderna, är helt jävla slutkörd. Asnice kväll med trevligt folk, fast det var lite segt i början men sedan kom det hur mycket folk som helst, och det blev mer drag. Trevliga människor är vad jag gillar, vilket det verkligen inte var från första stund. Men fint folk kommer alltid sent, haha det är ju alltid så det sägs. Ska döda min kudde snart alltså, en sjukt lyckad start på jullovet iallafall. Godnatt

You're the queen of everything

Sitter och väntar på mat, haha nä men jag är huungrig. Funderar på vad jag ska ha på mig, stora problem i denna värld. Råkade få foundation över halva mitt vita linne, haha as fail så nu ligger det på elementret och torkar. Ska iallafall träffa pontus, nike & julia sju i zinken. Sen anton halvåtta, antagligen theo också och sedan ska vi allesammans hem till Sandra. Wihi, blir niice. Aja höres sen ;) måste fira looovet!


JULLOV

Åååååh va skööönt! Jag är så glad, det är så otroligt nice och jag mår dessutom lite bättre idag, visst är jag snuvig men känner mig piggare. Fick terminsbetyget också, är ändå nöjd för fick G i spanska vilket är galet bra, visst är det svagt men det får jag jobba upp under vårterminen. Ett VG och resten G, men jag vet att jag kan jobba upp till VG i de flesta ämnen så det kör jag på när skolan börjar. Men inte tid för att tänka på det nuuuu.. Haha woooho


Godnatt




Demarco - Standing Soldier

Forever to be apart

Tjalalala! Gick hem från skolan under sista timmen, orkade inte. Ska sova om någon timme, så att jag kanske är på bättringsvägen imorgon. Behöver som sagt mina betyg och det är en liten utflyttningsfest imorgon kväll hemma hos en kompis och då vill jag gärna dra dit också. Mina föräldrar kommer ju endast tillåta det om jag mår mycket bättre, får väl låtsas att jag är bättre än vad jag egentligen mår. Haha, nä nu ska jag klicka runt lite mer på facebook.


When I see you're face my hearts burst into fire


Haha sjuukling

Godmorgon! Jag är sjuk nu asså, sitter här och dricker te. Min hals är dum och jag känner mig helt tung i huvudet, men måste kunna gå till skolan imorgon eftersom att jag får mina betyg, därför ska jag gå idag med, haha. Känns helt underbart med typ 3 veckors lov sen! Aja vi hörs sen idag. Pussar


I't doesen't even feel like christmas at all



Godnatt, ska sova snart och se till att må bättre imorgon.


You always be my hero even when you lost you're mind


Shake up the happiness


Stackars mig

Börjar må sämre igen, uääh. Har ont i halsen och hostar, jag har sån otur nu. Det är sjukt, får lov på tisdag liksom, jag dör om jag är sjuk. Ingenting går bra för mig, för jag trodde att min plattång var sönder, så var det en grej som satt löst så inte konstigt att den inte funka, men det var ju tur iallafall haha. Aja idag ska jag ta det lugnt, dö framför tv'n och försöka bli frisk. Viiill ej va sjuk och ryser av blotta tanken att gå ut, världens snöoväder.


Promise me to always stay


Nu ska jag dra mig mot sängen. Gooodnatt and sleep tight bitches

Can't go a minute without you're love

Nuuu ska jag gå ner till kiosken och köpa cola, hah. Sen klockan tio börjar tydligen en skitbra svensk film som mina föräldrar snackat om i 100 år att den är så bra, osv. Den håller på till någon gång inatt, aja vi hörs sen. PUSS


DAGENS LÅT


Högst upp på min julklappslista


Justin's egna bok. SKA HA DEN. Punkt slut


Fina människor









Vet att man inte ser jättemycket, men bilderna är då tagna med min mobilkamera. Puss!

You can never say never

Hallå i stugan. Kom nyss hem, sov hos pontus inatt med sascha, ronya, kevin och anton. De va mysigt, vi har sammanlagt sett 5 filmer, snackat en massa och haft det allmänt chill. Underbara människor är de allihop, sovdags blev det klockan 6 imorse, haha. Men de va värt det, det va liksom kul. Idag är min hals bättre, men nu har jag lite hosta igen, menmen.. Vad gör man, it's life. Bilder kommer i nästa inlägg :)


DAGENS LÅT


Fredagen den 17:e december

Hej där! Jag har lite ont i halsen idag, inte alls trevligt. Men ska dricka te och se om det blir bättre, skippade sista lektionen och gick hem. Har kollat lite på tv, tagit ett bad så nu är jag frääsch, haha. Nä men ska faktiskt packa lite saker och sådant ni vet, ska sova hos pontus ikväll som sagt. Ronya kommer dessutom hit och någon timme antar jag, vi ska äta middag, osv. Sen möta upp de andra och åka ut till farsta. Blir väl något mer inlägg innan jag drar ut. Puss å hej sålänge =)


I've got you

Fredag imorgon, sköööönt. Ska sova hos pontus med några, de kommer bli awesome! Filmkväll i stora lass, med massa godis, läsk och film. Riktiga tjockisar är vi allt, hah :)


Snurra min jord igen

Hallå i stugan. Hade visst lite fel idag, våra lärare menade tydligen att de inte va någon syslöjd imorgon, hehe. Aja sydde iallafall klart min grytlapp som min mamma och pappa ska få i julklapp. Snäll som jag är, nä men den blev faktiskt ganska fiin. Pallar inte slösa mer tid på bloggen just nu, hörs sen!


I'm just a teenage dirtbag baby

Wooho, kort dag imorgon. Slutar innan tolv, för jag har ingen slöjd. Sista inlämningsuppgiften lämnade jag in idag, så nu är jag friiii från läxor. Känns helt underbart, jag är värd ett lååångt lov snart. Dessutom är det chilldagar nu, imorgon är det betygsnack på några lektioner plus kolla på film vilket är galet skönt. Aja ska lägga mig i sängen å sova snart. Godnatt kära människor :)


DAGENS LÅT



Snurra min jord igen, radion spelar vår sång. Stockholm ligger öde och världen håller andan. Vilken färg har själen. Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång. Allt som du gör blir till pärlor på min panna, vilken färg har själen älskling.


She's like a star


Mot stegen jag saknat


Våra band gick av på mitten

Ska sova snart. Godnaaaaaaatt :)

DAGENS LÅT


Sänkt i musik -.-

Hej på er, orkade inte blogga igår. Va trött och sov halva kvällen typ, hah. Ah men idag hade jag redovisning på musiken, har varit borta en massa och det har maja också då vi skulle spela en låt tillsammans. Så nu sänker hon mitt betyg, vilket jag är skitsur på. Inte mitt fel att jag varit sjuk liksom? Men thats life, får höja det igen nästa termin. Betygen sätts ju imorgon, va jag inte pallar det asså! Men sen var ju självklart maja sjuk idag också, så inte kunde jag spela det nej. Det sög ju, aja senare ikväll ska jag äta mat först och främst, sedan plugga so. Muntligt förhör imorgon, inte trevligt.


Haha det där säger allt om mina spanska lektioner

Christmas night another fight

Idag har jag inte gjort nååågonting. Chillat hemma och pluggat lite svenska. Kollar beck just nu, men det är reklam. Lucia imorgon, ska upp klockan sex och vara i kyrkan halvåtta, sjukt onice. Haha buhuu, aja vi hörs imorgon kväll. Godnatt :)


DAGENS LÅT


Already broken already gone. Already know you moving on

Amen asså hallå där bloggen. Nä ja skoja men hur är det med er? Jo här sitter jag med huvudvärk, har haft det sen igår kväll.

I helgen har jag:

Fredag - fest på lidingö, de va riktigt tråkigt. Massa dryga människor och sådant, men hittade några sköna killar som va riktigt pratglada och härliga. De hade trots allt sina stunder men nja, ingenting mot förra helgen. Jag och ronya kom hem vid två, åt mackor och sedan gick vi och la oss.

Igår - Va jag hos ronya heladagen, vi gick hem till mig runt sex, freddy kom hit och sedan åt vi middag hos mig. Sen åkte vi till farsta, julia kom dit. Vi chillade lite hos pontus. Sen åkte vi till rådmansgatan men freddy åkte hem och där satt iallafall tessi och lizette på macdonald's. Sedan så åkte julia och ronya hem så jag va kvar där med dem, efter en stund kom felix, niklas och jonte. Å ja sen kom även jesper och ruben en stund, men de skulle vidare. Så ah, jag satt kvar där en stund med felix och dem och åkte sedan hem med de.

Älskar att jag har så fina vänner, när vissa är så pass dumma i huvudet. Människorna igår gjorde mig på så mycket bättre humör. För jag var ledsen pågrund av en människa, men nu är jag bara aslack och vänskapen men det personen är så över. Vill inte ha något med honom att göra :)


Min bästavän

Jag kan konstetera att jag har många väldigt bra vänner. Men det finns en person som känner mig bäst, han heter Freddy Örtendahl Alm. Du betyder helt otroligt mycket för mig, och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig. Vi har känt varandra i snart 2 år, från början var vi liksom inte så tajta men sedan blev du och jag det under sommaren 2009. Du vet allt om mig, och du ska vara medveten om att du är helt underbar. Du har gett mig hopp i mörkret, Du finns alltid där för mig oavsett vad.

Freddy, du känner mig bättre än de flesta, du vet var min gräns går och ja, du är så sjukt fin. Vi har upplevt så mycket liksom, men grejen är den att du bor över en timme från mig, så vi ses inte så ofta. Utan håller kontakten på sms och sådant. Men jag vet att jag alltid oavsett kan vända mig till dig vad det än är, jag känner mig trygg i ditt sällskap. Människan har blivit som en egen bror för mig, du backar mig oavsett situation och jag är lyckligt lottad som har världens bästavän. Jag kommer alltid att finnas där för dig, efter all tid som gått så funkar det bara inte utan dig, och jag hoppas verkligen att du vet att du alltid kan höra av dig till mig vad det än är. Det är viktigt att du inte glömmer bort det, en oändlig vänskap är vad du och jag har.

Ingenting kan mäta sig med hur mycket jag älskar dig, hur tacksam jag är för allting du gjort för mig, att jag aldrig någonsin kommer ångra att jag en gång träffade dig. Att aldrig ha bråkat bevisar hur äkta våran vänskap är, att den är stark nog att klara vad som helst.


Beslutsångest

Bläää.. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig ikväll, jeans eller leggins, linne eller tshirt. Haha knas asså, jag behöver some hjälp påriktigt alltså. Har så mycket kläder å ändå känns det som jag har sån brist på det, men har lagt fram två förslag nu, haha.. Asså jani, vilka problem jag har som sagt.



I never felt like this before

Gillar fredagar, slutar liksom redan klockan halvtvå. Aja ska äta och sånt, sjukt äcklig mat i skolan så jag har knappt ätit någonting. Sedan ska jag fixa mig och allt sånt, sen träffa ronya och så ska vi på fest ikväll. Hoppas att det blir trevlans, vi hörs nog innan jag går. Puss sålänge =)


Den du brydde dig som spelar din vän



Godmorgon! Jobbig natt, bråkade med en person så jag är skitsur och på as dåligt humör, skönt att det är fredag. Skolan blir det idag, sen ska jag vara med ronya ikväll. Pallar inte de här, åååh. Vi hörs sen


You spin my head right round






Hah glad chey, måste göra något åt mitt hår, jag vet. Men det är i så extremt dålig kvalite så jag får inte tona det förrän typ efter nyår.. Stackars mig! Världsliga problem alltså. Mötte sara iaf, vi köpte glitter till hennes luciagrej imorgon å sen gick vi till donken i skanstull, inte speciellt oväntat. Sen skulle hon å några andra på öppet hus så jag åkte hem. Nu funderar jag, imorgon är det fredag och min kompis är sjuk, bäst för henne att hon är frisk asså. Gud tycker inte om mig!

Haha woooho

Hej på er. Ska dra mig utåt strax, ska möta sara och sedan ska vi åka till skanstull och fika, asnice. Har inte träffat henne på över tre månader. Pappa ringde nyss och ska köpa justin biebers skiva till mig, nu blev jag glad! Har inte den än, hähä... Lyssnat på spotify å sånt ni vet, aja måste gå nu. Bilder kommer sen :)

Wow-fever? Haha

Helt sjukt hur alla mina kompisar och är helt fast i det. Fattar inte grejen påriktigt asså, de är väl pågrund av att de precis släppt det senaste men jag tycker att det är så jävla kul. För alla killar blir helt crazy typ, patetiskt egentligen. Ett spel, seriöst? HAHAH garvar as mycket åt det. Aja ska fixa lite saker å lägga mig snart, halvdag imorgon. Ska va i kyrkan, genrep för lucia. Sköönt, endaast slöjd efter lunchen. Aja ska dra nu. Puss å godnatt


All we do is wrong

Hej på er. Luciaträning hela dagen, skittråkigt. Åkte in till stan med maja, pontus, nikie, berzi, anna, edvin och alex efter plugget. Sen orkade jag inte vara där sålänge, kom hem runt halvfem och nu har jag chillat framför datorn ett tag. Är dessutom glad över att jag gjort mitt soprov, skönt med det avklarat. Endast lite saker kvar nu och matteprov nästa vecka. Sen är helvetet över för några veckor. Underbart, give me some break nu asså! Jullov 2010/2011, ska hoppas på det bästa säger jag bara!


DAGENS LÅT


...

Ordet kärlek är någonting som inte existerar

Dagarna gick, och jag fick klara mig själv

Hej alla läsare. Har sovit och pluggat lite under kvällen, sov i 2 timmar. Helt sjukt alltså, är fortfarande trött efter helgen. As jobbigt, ska aldrig mer dricka och vara uppe till fyra i två dagar. Haha nä men faktiskt, fast om två veckor är det lov och då blir det vända på dygnet å ja, vem gör inte det liksom? Längtar as mycket å jag hoppas verkligen att det händer massa kul saker då. Aja nuuu ska jag chillaxa runt på facebook.


Puss på nosen & sov sött


I will never let you fall. I'll stand up with you forever. I'll be there for you through it all. Even if saving you sends me to heaven.


DAGENS LÅT


Hatar måndagar

Världens längsta dag idag, slutade fyra och bara massa skittråkiga lektioner. Dessutom är jag så sjukt trött efter helgen, så sov en stund förut. Haha, sen har jag faktiskt pluggat över en timme. So prov på onsdag, och redovisning i svenska imorgon och på onsdag. Woho, lärare tycker om att döda elever näst sista veckan. Dessutom hade jag två prov idag också, idrott och biologi. Får nog G på idrottsprovet, på no'n gick det sådär för det var muntligt och jag hatar sånt. Det är skitjobbigt, meeen men. Det är över nu, vilket är galet skönt.




Film

Kollar beck just nu, men orkar nog inte se hela. Trots allt skola imorgon, shit va ja inte pallar.. Godnatt!


Haha jag spyr

Är så äckligt mätt, gick och åt pizza med mina föräldrar som varit borta över helgen. Aja måste påpeka att trots att det blev jobbigt igår så har den här helgen varit riktigt jävla awesome. Sjukt längesen jag hade såhär kul, men nu slutar det roliga snart för jag måste plugga. Men men denna helg har seriöst gett mig energi, om 2 veckor är det ändå jullov. Dessutom är det 2:a advent, it's so crazy.


Dag 05 – Vad är kärlek?

En sjukt intressant fråga egentligen. Men kärlek för mig är liksom när man står på varandras sida oavsett vad som kommer ivägen, att man alltid kan ringa och träffa personen när man behöver snacka. Vilket är självklart i ett förhållande. Sedan är det viktigt att killen/tjejen tar en precis som man är, att den personen inte försöker förändra en på något sätt. Dessutom är det viktigt att man har kul tillsammans, att man inte skäms inför för sin partner inför sina kompisar, att visa upp varandra är det bästa som finns. Det är liksom som det sägs, utsidan ger insidan en chans.


DAGENS LÅT


Så jävla härliga


Från igår. Marius & öhm... Oscar (?) Vet inte vad han heter men. HAHAHA


It's a beautiful day

Ööööh. Hej, här sitter jag och är helt sjukt trött alltså. Skulle kunna dö förtillfället och jag måste plugg, två prov imorgon och jag har inte läst igenom det ens. Fail på hög nivå alltså, men så blir det när man varit sjuk och ja hah. Vet inte om jag ska träffa lite folk senare, vi får allt seeee... Aja vi hörs sen. Puss



Skitkväll

Allt blev bara helt stört, vissa saker va roliga andra inte. Kan säga er att jag brytit ihop och ja, jag vet inte. Men det va kul att träffa flera personer som jag inte sett sen i somras. Kom hem för typ en kvart sen, ska fixa mig å så nu och sen dö i sängen. Mår illa, ont i huvudet och jag är riktigt jävla besviken och ledsen. Godnatt


älskar dig

Saknar det vi hade


Fixar mig

Har varit otroligt seg idag, och haft ångest över jag ska ha på mig men nu så har jag tillsist bestämt mig, haha. Ska vara hos min moster vid sex tiden men funderar på att kanske åka tidigare. Har ingenting för mig liksom, så ja. Ska bara sminka mig och sedan är jag klar. Direkt efter middagen ska jag möta upp några och sedan drar vi oss till solna där tessi som sagt har fest. Så ja, vi hörs när jag är hemma! PUSS

Bättre än någonsin

Godmorgon kära människor. Jag är på världens bästa humör efter en asnice kväll igår som sagt, så ja. Inget kan bli bättre för tillfället, sjukt synd för alla som missade det säger jag bara. Jaja idag ska jag träffa min mormor på dagen, tror jag iallafall eller vet bara att jag ska med henne och äta middag hos min moster ikväll. Sedan ska jag nog åka till solna om nu min goda vän tessi har fest där. It's gonna be awesome, ajaaa.. Hör av mig later!


Haha cp kväll

Det va lyckat men sjukt fail, massa snygga killar, jag dog seriöst, haha. Nämen sedan kom en av tjejernas föräldrar och kollade till lokalen, det var liksom stökigt och några var sjukt fylla och spydde å sådant så alla var tvugna att dra därifrån vilket var väldigt synd. Aja massa trevliga människor iallafall, sånt gillar jag. Just nu är jag iskall, inte helt nykter och beroende av närhet och vill bjuda hit någon random.. Men det går inte antar jag, så därför ska jag lägga mig i sängen å decka snart. Godnaaatt folket

UTGÅÅNG

Ska träffa viktoria typ nu, woho. Vi hörs antingen när jag kommer hem eller imorgon. Have a fun night people!


FEST

Haha woooho, håller på att fixa mig just nu. Ska på lokalfest ikväll så ska möta viktoria senare. Runt halvnio kan jag tänka mig, kommer bli riktigt kul tror jag. Massa trevligt folk ska dit och det kommer säkert vara över 50 pers. Aja vi höööres innan jag går tror jag. Puss


One less lonely girl

Orkar inte blogga mer ikväll. PUUUUSS


fgjaflvjngkdfldföfmf

BILJETTERNA TILL KONSERTEN ÄR TYP SLUT................ FUUUUUUUUUUUUCK DÖDA MIG :(


Dag 02 - Min första kärlek

Haha okej.. Det här är lite smått intressant, det var väl för tre år sedan. Då jag var 12 och jag hängde på plattan med mina vänner, under den tiden var jag emo och väldigt mycket inne på playahead. Där började jag snacka med en kille som hette jakob, han var ett eller två år äldre än mig och ja. Vi smsade och sånt, sedan bad jag honom att komma in till stan, vi lärde känna varandra bättre på det sättet. Det roliga var att han va ett huvud kortare än mig och helt sjukt ful om jag tänker efter nu, fattar inte vad jag såg i honom asså. Men ah, idag har vi ingen kontakt utan jag ''gjorde slut'' på ett taskigt sätt efter att vi hade varit tillsammans i två veckor. Jag minns också att han strulade med någon annan tjej då också, jag blev så ledsen. Men det löste sig tydligen sedan och jag förlät honom (?) Iallafall då var jag liten och omogen, och förstod mig inte på kärlek vilket jag iallafall gör lite bättre nu ;)

I close my eyes and pray

Ska stänga ner datorn nu, hörs imorgon efter skolan. PUSS


haha min älskade tröja!

PÅSTÅENDE

Förresten.. Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga. Det är kul tycker jag, att få lite respons av er läsare :)


*HOST

Alltså denna äckliga hosta dödar mig, ska äta piller tills jag inte hostar mer, haha.. Nä men det är HEMSKT. Stackars mig, å jag ska till skolan imorgon. Det är skönt eftersom att det är torsdag och sedan fredag, å sen heeelg. Jag har iallafall roat mig med att plocka ner alla affischer från min vägg, nu sitter det endast justin bilder och lite annat uppe. Ska fylla väggen med biiieber, hihi sjukt fint kommer det bli. Vilket tönt jag är, men skitsamma. Det får man faktiskt vara ibland ;)


1/12

Godmorgon fina människor. Då är vi inne i december, detta året har minsann gått snabbt. Helt sjukt liksom, känns som det nyss var sommar. Aja idag mår jag lite bättre, känner mig piggare och sådär fast hostan sitter fortfarande i och jag är hes, men men.. Tror det blir skola imorgon iallafall, har missat tusen grejer antar jag. Men vad gör man, ibland blir det såhär. Nä ska nog äta lite lunch nu och kanske försöka plugga lite. Vi hörs senare!


Dag 01 – Om mig

Ja som ni alla vet så heter jag jaqueline, bor i stockholm, jag är 15 år och går sista året på mariaskolan. På fritiden umgås jag med mina vänner, försöker gymma då och då. Lyssnar väldigt mycket på musik, mitt stora intresse ligger i att sjunga, jag tar inte sånglektioner eller något men jag funderar starkt på att gå musiklinje på gymnasiet. Sedan har jag en stor kärlek till popcensationen Justin Bieber, vilket de flesta märkt i mina inlägg på sista tiden. Hans musik har blivit en stor del av mitt liv, och den killen kan jag minsann inte beskriva med ord. Sedan finns det även ett band som jag har stor kärlek till och det är Bullet for my valentine, helt underbara de också. Dem har följt med mig sedan jag var 12. Nu vet ni liiite mer om mig =)


RSS 2.0