Segt igen

Nä nu orkar jag inte skriva på ett tag. Puss

Hellasgården

Ska strax bege mig hem till maja och sedan ska vi åka bil dit med hennes familj, det blir toppen.. Skönt att bada i värmen, haha. Därför hörs vi när jag kommer hem. Puss sålänge och ha en bra dag


Middag sen ut

Ska äta god mat snart.. Det blir sallad och grillad kyckling. Underbart tycker jag allt. Sedan ska jag ut och träffa maja och antagligen Ronya. Det blir trevlans, snacka om ointressant inlägg men whatever. Hörs när jag är hemma antar jag. Puss sålänge!


Sötnosar!

ESTLAND






















































Hemma från Estland

Då var jag hemma igen efter 2 dagars kryssning till Estland. Det har varit sjukt kul, och både jag och ronya har ätit som aldrig förr, träffat massa snygga killar, varit uppe hela nätterna och ja. Precis så som det ska vara liksom. Nu är jag så trött, har sovit 7 timmar på 2 dygn, haha. Inte lyckat, men det är trots allt sommarlov och jag kan ändå ta igen den sömnen ikväll. Alla bilder kommer i nästa inlägg!

Nu bloggar jag trots min ''bloggpaus''

Jag tar seriöst livet av mig i den här värmen! Min lägenhet är så varm så att det inte är sant, vet inte var jag ska ta vägen ärligt talat.. Det är hemskt gott folk! HEMSKT. Först klagar man på att vintern är så kall och äcklig, sedan när det väl blir 30 grader så gör man det igen fast tvärtom. Snacka om att vi människor aldrig är nöjda, haha.

Men nu till något annat.. Idag ska jag åka på kryssning med Ronya till Estland, det kommer bli sjukt awesome. Så när jag kommer hem på torsdag ska jag se till att ha en massa bilder. Jag funderar på att blogga ändå, även fast det nu är sommarlov.. Men äsch vi får se, uppdaterar nog på torsdag trots det. Hörs då, puss & kram


Bloggpaus

Som sagt är jag mitt inne i sommarlovet.. Så jag tänker inte skriva på ett tag nu. Har ingen ork för det. Dessutom suger min uppdatering som ni kanske märkt. Vi hörs om några veckor. Puss på er alla!

När blev du och jag vi?

En av favoriterna från lilla melodifestivalen när jag var liten. Älskade den här låten & killen mer än något annat, haha.. Kommer verkligen ihåg det som igår och jag måste erkänna att den fortfarande är så söt & fin.


Bilder från igår (tisdag)







Anna red ju igår.. Så jag tog lite bilder på henne. Några av de blev faktiskt rätt fina!


7 juli 2010

Hej på er!

Jag har lite små bråttom nu, ska träffa en tjej som jag inte träffat på hundra år om en timme. Hon och jag va kompisar för några år sedan och nu var det ett bra tag sedan vi sågs sist. Jag ska hoppa in i duschen och allt sånt där, sedan tror jag att vi ska till långholmen och sola, bada. Det är ändå så pass varmt ute, och jag måste förberede brännan inför Spanien om drygt två veckor. Hörs när jag är hemma. Puss

Skriver av mig - ingen behöver läsa

Jag fattar inte vad som händer just nu. På några veckor har jag förlorat så mycket vänner, det är sjukt ledsamt och tråkigt. För när man väl byggt upp vänskap, så rasar allt och sedan är det borta. Jag hatar att bråka med folk, det är det absolut värsta jag vet. Men trots det så dras jag till det, säger saker och sedan är det kört. Jag är sån, säger en massa innan jag tänker efter. Personen jag sagt det till blir sjukt sur och pratar inte med mig längre. Då ångrar jag mig, men jag är inte någon som ber om ursäkt och verkligen försöker lösa det, bara när det gäller vissa.

Jag saknar mycket av förra sommaren, än så länge suger denna sommar. Jag trodde att den här kunde bli lika bra, men det funkar inte. För ett år sedan var allt så himla bra liksom, jag hade några som jag verkligen älskade av hela mitt hjärta. Visst har jag blivit närmare vänner med två av de, men de andra.. Våran vänskap finns inte längre. Jag hade ett bra förhållande med någon jag verkligen tyckte om, var så sjukt lycklig. Från början till slutet av sommaren va allt helt underbart. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få allt det där tillbaka. Även om saker och ting har blivit både bättre och sämre under det här året, så känner jag mig tom.. Jag har förlorat något jag inte vill klara mig utan. Jag vet inte vad ibland, antagligen att bli så pass uppvaktad och älskad igen.

Rädslan att ge mitt hjärta på nytt är så jobbig, jag vågar inte.. Vill inte bli sårad igen, jag orkar inte det. Allt är så komplicerat. Även om jag inte har några problem hemma, lr så.. Jag är förvirrad av mig själv, av andra. Vet inte vad jag vill. Vad jag ska göra för att få alla att acceptera mig för den jag är. Saknaden river i mig

FÖR MIG ÄR DU ALLT


6 juli 2010

Godmorgon världen!

Idag ska jag till stallet med anna, det blir trevlans, men inte förrän senare ikväll. Nu är det så pass varmt så då orkar varken vi eller hästarna. Som ni ser så suger min uppdatering men jag orkar inte blogga så mycket, jag har ingenting att skriva och det suger. Vi hörs förhoppningsvis ikväll med lite bilder. Puss & kram


maja & jag haha

Ni som läser min blogg..

Ge mig tips på vad jag ska skriva om.. Så kan ni vara så snälla och kommentera något litet? Puss!

Ändrade planer -.-

Blir inget Järbo imorgon, för det sket sig.. Så istället ska jag till anna och sova hos henne, sedan ska vi till hennes stall på tisdag klockan åtta på morgonen! Väldigt tidigt måste jag säga, jag kommer inte överleva. Jag har sovit till ett varje dag under sommarlovet, och nu ska vi upp klockan sex.. Vill inte ens tänka tanken, haha usch..  Känns som att jag ska till skolan.. Uäääh säger jag bara som sagt. Men en dag under lovet, spela roll, vilken dubbel moral jag har..

Idag har jag degat hemma heladagen, sedan gick jag ut med mina föräldrar och åt middag vid sex. Sedan åkte jag till lidingö och träffade Jennifer. Det va mycket trevligt, har inte träffat henne på evigheter..




4 juli 2010

Godmorgon!

Idag ska jag packa och lite sånt, åker till Järbo med Tessi imorgon. Kommer bli sjukt awesome, fast är bara där till torsdag men whatever. Det kommer bli såsåså kul! Kommer ta med mig hela garderoben, jag lovar.. Haha. Gör antagligen något annat också kan jag tänka mig, vet bara inte vad än. Hörs sen. Puss!


suddig & hemsk bild, men ja.. wihoo!


FÖRLÅT BABY


Cause it's tore us apart right from the start


Ska vara duktig och lägga mig snart, godnatt världen!


2 juli 2010

Hej allesammans!

Idag vaknade jag halvett.. Fixade mig och sådant, sedan gick jag ut och träffade Melinda. Vi gick till ringen och åt lunch, det blev thaimat.. Så sjukt gott! Dessuton var det så varmt, jag höll på att dö, haha.. Sedan var hon tvungen att gå hem så jag gick hem till Philippa och var med henne och Tessi. Sedan gick vi ut och självklart blev det macdonald's för att Tessi skulle äta.. Alltid alltså ;) Sen gick philippa hem så då gick jag och tessi hem till mig och.. Tog det lugnt, lyssnade på musik, åt middag och ja.. Sedan bar det ut igen. Vilka nolifer's vi är liksom.. Men men såna är vi! HAHA puss










Bilder från igår (torsdag)









Fan va jag älskar den här människan, känslan går inte att beskriva, otroligt hur många gånger jag gråtit för honom. Herregud jag är sjuk.
/ tessi

Gästblogg; tessibooi

CHACHA!
Nu äre Teresa Tessi Casserblad @ facebook som skriver här:) a va ba tvungen. A iaf, idag så vaknade jag halv 1 av att min kära moder väckte mig och philippa, inte så intressant men japp. Vi fixade oss (FETT MKT IDOMIN O MASCARA OCH SÅNT DÄRA:D) sen tagga vi till philippa och solade på hennes fina tak. Sen kom emot (jaque) och sa hej. Fast ne. Vi chillade lite, sen tagga vi till downkeewn hihi;$ och jag åt lilla menyn §§§§. SenDrog philippa så jag och emot åkte hem till emot och ja nu sitter jag här och skriver och jaqueline smsar med en pöjk, hiwhiw(: Japp. Asså shiiiit, ni ska ba veta hur mkt jag hatar en kille. DH.... a nu fattar alla ba för det för vilken människa börjar på dh liksom? a. men haha. vem bryr sig han va så fittig mot mig så vem bryr sig (ey ey vem bryyr sig). Asså det va så jävla kul, för 3 år sen hatade jag och jaque (antagligen) varandra eftersom hon va största emot och jag va största fjortisen typ. Hängde på plattan gjorde vi båda två, jaque såklart på emotrappan och jag mitt i för ASSÅ DET VA STATUS. fast ne. Men nuuuu är vi liksom bffs hihihihihi;$$$$$ puss jaqueline love u honeybump<3

Iaf just nu i Jaques rum pågår en konversation typ.. :
J - "Åå jag är så jävla trött o.. orkar inte vara hör, känner mig fett risig"
T - *careface*
aww va söta vi är. gud vilket onödigt inlägg. jag hade kul. hihi. puss på er, (inte dhdhdhdhdhdh). Och för er som känner honom. KUL.

/tessi

Sova

Ska lägga mig i sängen nu. Lägger upp bilder imorgon. Godnatt

En vacker person


.. <3


1 juli 2010

Godmorgon.

Det är redan juli, helt sjukt hur fort tiden går.. Snart har det gått en månad på sommarlovet, hemsk tanke. Idag ska jag träffa ronya, men först ska jag äta lunch, duscha och allt sånt. Vet inte vad vi ska göra men det händer alltid något. Skriver mer senare, mina inlägg är så tråkiga.. Har ingen vettigt att skriva. Puss!


ROAD TO NOWHERE



Godnatt


RSS 2.0