HARRY POTTER AND THE DEATHLY HOLLOWS


Gosh.. jag längtar såå mycket! Den filmen verkar så otroligt bra. Ska se till att få tag i biljetter på premiären. I really love it. Sjuan har ju delats upp i 2 delar och den första kommer ut den 3 november och den andra i juli 2011. ÅÅh vill se den nununu!


30 juni

Hejhej.. Idag har jag hunnit med att komma hem från maja, träffat anna. Vi va hemma hos mig hela dagen och tog det lugnt. Sedan mötte jag maja och vi åkte till märsta och träffade Frecka & Jonte. Runt sju tog jag och maja tåget tillbaka till söder och träffade anna. Det va trevlans. Förlåt för all dålig uppdatering men det är trots allt sommar!








@Majas place

Ska hem till henne snart, ska sova där, som vanligt.. (?) Nämen hon åker bort från mig på fredag, till Gotland i nästan en vecka. Det är mycket, kommer sakna henne såå mycket. Hon lämnar mig ensam här i Stockholm..

Nu ska jag packa ner mina saker och sådär, sedan fixa mig. Hörs när jag är hemma lr något imorgon. Puss


Barndomsminnen..!


PAJAS


Du är ingen jävla ganster mannen, du är ingen bandit, Du är en pajas
nu och för all jävla framtid..


HALO


00.20

Hej.

Galet skön dag, väldigt varm och ja.. Vi låg och solade i flaten i över tre timmar. Jag lyckades bränna mig på mina axlar, aldrig bränt mig i Sverige förut. Riktigt pinsamt alltså. Nu på kvällen har jag varit ute och träffat maja och ronya, det var trevligt. Är trött så snart blir det sängen antar jag. Puss


Flatenbadet

Ska åka till södra st och möta maja strax, sedan ska vi åka och bada i flaten. Hörs när jag är hemma, puss.


HAHA några veckor sedan!


Midsommar


haha såg att det stod pink på den.. var bara tvungen!





'















Träffade på nathalie en stund ute på Ljusterö, mycket mysigt. Hon tog egobilder med min mobil, haha. Inte så mycket bilder, jag vet.. Men jag orkade inte. Dessutom åkte jag också till mormor och hälsade på i Norrtälje.


NEVER SAY NEVER


Hemma

Så skönt att vara hemma, även om jag bara var borta över helgen. Bilder och sånt kommer senare. Ska hoppa in i duschen hade jag tänkt, känner mig inte direkt fräsch.. Hörs sen


Landet

Nu blir det landet hela helgen, och fira midsommar.. Sjukt tråkigt, men vad gör man? Jag är hemma någon gång på söndag. Så nu blir det ingen uppdatering, ska försöka ta lite bilder. Skriver på söndag. Puss & glad midsommar


Godnatt


<3


Knas

Ska ut och träffa maja snart. Hörs sen

fuck allt och alla

Vad har man för jävla kompisar? Lyssnar på en massa skit som inte ens är sant.. Seriöst gå & dränk er. Ni är inte värda ett skit


24 juni

Ska ut snart och möta maja, sedan ska vi hem till pontus. Mitt humör är på noll, och jag är fortfarande förbannad så.. Vi ska snacka ut om allt och ja. Hörs när jag är hemma. Puss


Orkar inte..

Jag är så sjukt förbannad & ledsen.
Vi hörs kanske imorrn. Godnatt

-


Träffa folk

Nu ska jag strax ge mig ut till zinken och träffa folk. Det blir toppen, så vi hörs när jag är hemma. Puss


HAHA - maja ritade en fin teckning på siba för några veckor sedan

Skulle komma hem imorgon..

MEN.. Jag har linser. Men imorse så tappade jag den, och kunde inte hitta den. Sjukt klantigt, jag vet.. Nu hittar jag den här hemma, den fanns bland mina grejer i min väska så jag åkte hem helt i onödan, haha så otroligt dumt. Sjukt segt också, vet inte vad jag ska göra ikväll. För både sascha och robin åker till Gotland och det suger.. Ska äta grillad mat snart iallafall, och det är så gott och så somrigt. Älskar det! Dessutom är vädret helt underbart.








I DON'T LOVE YOU


..Like I've did yesterday.


Mot landet

Ska åka ut till anna idag, som jag sa igår.. Bussen går från bromma 13.45 så jag åker härifrån någon gång efter ett. Denna gång ska det bli en massa bilder, jag och anna misslyckas alltid totalt med det men nu ska vi fota en massa! Har inte så mycket att skriva, mer än att jag duschat och ätit. Ska packa ner det sista och sedan fixa mig lite. Det blir antagligen dåligt med bloggning men jag kommer hem på torsdag någon gång igen. Så vi hörs då, tror inte jag hinner skriva något mer innan jag åker. Puss & kram


Trötter

Nu ska jag tvätta bort smink, sedan sova. Godnatt!


gammal bild

Mysig kväll

Här kommer bilder som jag lovade.. Puss!













Långholmen

Jag har varit ute och träffat maja, sascha, robin, sebbe och fredrik. Mycket trevligt, de är så söta allihop!

Ska iaf till långholmen, massa folk är tydligen där så.. Jag ska sitta där och mysa galet. Hemma någon gång ikväll och då ska jag packa ner lite saker, åker till anna imorgon och är där i 2 dagar. Kommer bli mycket nice, inte träffat henne på så grymt länge. Men men vi hörs när jag är hemma & då får ni antagligen lite bilder ;)


UT

Nu ska jag rulla till zinken och möta maja. Hörs när jag är hemma. Puss!

CHASING CARS


We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
Are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Det bara e så..


..Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så.



Det blev en hemmakväll istället, orkade inte gå ut igår. Men jag ska borsta tänderna, och sedan sova. Natti natti & vi hörs imorgon/''idag''


Haha, så jävla skön låt


GRATTIS MAJA ALSKOG BERGLUND

DU FYLLER 15 ÅR IDAG! Jag älskar dig bästavän!


Ändrade planer

Ska rulla mot långholmen snart istället, träffa tuva, tessi m flera där. Maja träffar jag ikväll. Men jag har ingen fantasi och orkar knappt skriva något så vi hörs senare.


Söndag

Godmorgon

Jag blev väckt för två timmar sedan, inte kul. Mina föräldrar vill inte att jag sover bort hela dagarna, haha. Idag ska jag.. Fixa mig och så, sedan träffa maja en stund. Ikväll ska jag träffa sofia tror jag, så det är dagens planer. Sjukt tråkigt inlägg, vet inte vad jag ska skriva. Men vi hörs senare. Puss sålänge


Gick förbi där igår, gulligt litet slott. Men man ser in så mycket!


Stockholm i mitt hjärta


Sängdags snart..

Klockan börjar bli alldeles för mycket. Ska tvätta bort smink och sådant snart och sedan sova. Godnatt!


Ny header & design

Oh yes äntligen! Både olivia & anna har hjälpt mig. Jag fixade till bilden lite, olivia hade redigerat den och ja. Anna fixade allt och la in det. Tack så hemskt mycket båda två! Ni är bästbästbäst!

Åt iallafall middag med maja och melinda, är sjukt mätt.. Ni förstår inte, sådär äckligt mätt så man vill spy, haha. Jag och maja åkte in till stan för att se petter, men vi hittade det ingenstans så det gick inte bra. Det var väldigt synd för jag hade verkligen velat sett honom som jag sa förut. Men då rullade vi tillbaka in till söder och hittade en kundvagn som maja skjutsade runt mig i. Sjukt kul, folk glodde på oss som vi var helt dumma i huvudet.. Konstigt va?! Det va gaaalet roligt iallafall. Vi hörs senare med ett godnatt inlägg. Puss sålänge!


 



anna gör intrång på jaqueline's blogg

Fan jag kan inte hålla mig.. visst är Jaqe's design fin? :)  jag ska inte ta åt mig äran då jag inte gjort den. Men fin är den :)  Ska inte göra intrång på hennes blogg längre xD 



jag saknar tiderna <3

Ska dra mig utåt..

Alldeles strax. Vi får se vad som händer när vi ätit. Hörs ikväll när jag kommer hem!


Victorias Bröllop

Jag har kollat på det halva dagen, haha. Kläderna alla har på sig, klänningarna.. Man blir riktigt suktad på att köpa en sådan. Men de kostar säkert 20000 så ja.. Inte ens chans att jag kan göra det men ändå. Men drömma kan man alltid göra.

Har bara varit hemma hela dagen, jag vaknade 12 och va sjukt seg.. Lat som jag är så har jag inte orkat ringa eller messa någon. Men jag ska träffa maja och melinda halvsju och sedan ska vi gå och äta thaimat, och det är sååå gott. Sedan tror jag att jag och maja pallrar in oss till stan, för petter ska spela där ikväll klockan åtta och det vill jag inte missa!


SALEM AL FAKIR












Han är så otroligt bra.


Bilder från torsdag - (igår)














Fett trött..

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag sov hos maja inatt med sebbe & fredrik. Det var sjukt kul, och vi somnade runt  halvsex imorse.

Igår så var jag och badade med evelina, har lite bilder från det så lägger in de senare. Dessutom så var jag, maja, melinda och hannah och såg Salem Al Fakir igår kväll! Herrejösses vad bra han var. Det var verkligen underbart. Är jätte glad att jag gick dit. Men nu funderar jag på att sova en timme och sedan kommer alla bilder upp senare. Puss sålänge

Sjukt grym!


Ändrade planer

Ska träffa Evelina halvtolv istället. Så nu ska jag fixa mig lite, äta något och ja, ni vet det vanliga. Som sagt hörs vi när jag kommer hem. Puss och ha en bra dag!


Minns så väl..



Jag kommer ihåg när du gjorde den till mig.. Jag grät när jag såg den. Saknar oss så mycket, allting har verkligen förändrats. Det är så sjukt synd. För du var verkligen min allra bästavän..


170610

Klockan är snart ett.. Jag måste sova snart, ska upp tidigt imorgon. Jag ska träffa evelina elva i fridhemsplan. Har inte träffat henne på två år, så det ska bli sjukt kul! Vi ska iallafall åka ut till flaten och sola & bada. Tror vi ska köpa grill och lite så också. Kommer bli super mysigt, och jag ser verkligen fram emot det. Tror inte jag skriver mer, så godnatt och sussa sött!


Mysigt väder idag

Hej..

Jag och maja åkte till aspudden, chillade galet, lyssnade på musik åt lite och drack cola. Det har varit fint väder hela dagen så självklart blev det en massa bilder. Ska man ha fest eller grilla, ska man lugnt vara där. Väldigt mysigt och galet fint. Ska ut om en stund och träffa Peggy. Hörs när jag är hemma. Pussar




Dagar när inget känns riktigt rätt

En sådan dag har jag idag, jag är fortfarande arg och besviken. Ska snart ut och träffa maja, vi ska prata igenom allt som hände igår och ja.. Ikväll ska jag iallafall träffa Peggy. Orkar inte skriva så mycket, som jag sa igår så är jag trött på alla människor! Ni får ursäkta att jag klagar de här dagarna men.. När inget känns bra så vill jag skriva av mig. Vi hörs senare. Puss


Du betyder så mycket för mig..

Fuck de, fuck dom.. Vi klarar oss, okej? Jag älskar dig syster

Fix you



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above earth or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream, down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...

Tears stream, down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.
.


Ååååh.. -.-

Den här kvällen blev så jävla cp.. Ursäkta att jag svär men jag är så arg, less och trött på alla. Jag stör mig så sjukt mycket på folk som inte säger sanningen utan bara.. Håller på, säger en massa bullshit och lägger på när man ringer. Bra kompisar man har, som beter sig som skit allihop. Jag orkar inte med det.. Fuck allt & alla just nu. Herregud, visa att ni bryr er lite iallafall. FUCK THIS SHIT

BROKEN



Kallt som tusan

Jag sitter i jeans och tjocktröja, fryser ändå.. Varför är sverige ett kallt land? Den frågan har jag ställt mig några gånger!

Just nu så roar jag mig med att lyssna på musik, väntar på att mitt hår ska torka. Jag ska träffa maja klockan fem, tror hon äter middag hos mig och sedan ska vi grilla på skinnaviksbeget ikväll med lite folk. Kommer säkert bli sjukt nice. Bara det inte regnar, för då.. Blir jag ledsen, haha. Puss sålänge!


sascha, jag & maja på skolavslutningen


Ett mirakel..

Att jag är vaken, ska träffa maja halvtolv vid vårat gym.. Sen blir det träna en stund, det behövs, tro mig. Är faktiskt ganska taggad till och med.. Så ja,  tror att det går rätt bra. Sedan ska jag hem och duscha och så, sen vet jag inte vad som händer. Antagligen träffa maja igen. Men våra kära vänner åker åt helvete idag, dreamhack tror jag det hette. Fast jag vet inte om det var idag lr på fredag.. Men då är dem borta i hela 3 dagar! Hur ska jag & maja klara oss, haha?! Blää.. Hörs när jag är hemma!


Fin bild på maja från igår!


Lugn dag

Hejsan.. Dålig uppdatering, ajaj inte bra.

Idag har det varit en riktig chill dag. Jag träffade maja, sedan åkte vi till hornstull.. Mötte kevin och pontus, sedan blev det långholmen. Dit kom felix, anna & susanna. Felix & anna är såå sjukt söta, jag dör, haha! Efter det åkte vi hem till maja, åt och sedan blev det ut igen. Sen hände det lite saker, så det blev världens drama.. Men det kan jag inte prata om här. Vi träffade också sascha, tessi & gaby en stund. Skriver allt kortfattat för annars blir det sjukt tråkigt att läsa. Snart ska jag fixa mig, ta bort smink och så. Ska inte lägga mig försent idag för imorgon blir det hård träning med maja. Vi har slarvat som bara den. Hörs innan jag går och lägger mig. Puss!


Naaaw så söta!


Några fler bilder från igår














HAHAHA mitt & majas bakverk.. fint!


Pictures from yesterday


från vänster - polo, aksel, jeppe, anton, fredrik, alvin, andreas





























det där kallas kärlek - ni är underbara!


Varit uppe till klockan sex imorse..

Ja som ni vet så sov maja här. Dessutom kom anton, fredrik och andreas hit mitt i natten. Anton och fredrik drog runt halvfyra, medans andreas var kvar här och sov till åtta. Sedan åkte han hem, jag och maja har sovit 5 timmar. Duktigt, aight?

Igår runt fem så mötte jag och maja Sara i fridhemsplan och sedan gick vi och åt, sen kom hennes kompisar och sedan åkte vi hem till Jesper i Odenplan. Där var redan massa söta killar, så vi umgicks med de, rökte vattenpipa, kollade på när de spelade tvspel. Haha. Sedan gick tjejerna kvart i nio så jag och maja var kvar där med theo, alvin, anton, sascha, robin, kevin, andreas, fredrik, polo. Det var helt sjukt nice, och jag och maja kom hem halvtolv tror jag, de andra åkte på fest hos någon tjej. Vi skulle baka sockerkaka när vi kom hem, det gick inte så bra, för den gick sönder, för vi trodde den va klar. Sjukt smidigt alltså. Sedan chillade vi galet här hemma hos mig, mycket nice.  Sedan kom så sagt de andra.

Alla bilder har kära maja, så jag snor de från henne som vanligt. Vi gör våfflor just nu, eller maja gör. Jag vågar inte, skulle säkert förstöra allt.. Aja vi hörs sen. Pussar på er


En skymt av solen, en doft av vår

Sitter här i blött hår. Det luktar sjukt gott, haha. Ska träffa lite folk i Fridhemsplan 5. Vet faktiskt inte vad vi ska göra, så.. Det får vi allt ta och se. Maja sover hos mig ikväll, blir säkert trevligt. Vi får skjuts hem hit av hennes mamma, så hon hämtar oss där vi är. Hörs senare! Puss på nosen


Sötiiiis! Älskar dig


LE IGEN



Sömnig

Är fett trött, orkar inte skriva så mycket. Träffade sebbe och sascha under kvällen, mysigt. Jag är som sagt sååå seg, så godnatt & vi hörs imorgon!


Hemmadag..

Jag vägrar gå ut, äckligt väder! Ska ut ikväll och träffa Sebbe, vill åka till skeppsbron. Takida spelar där ikväll, och jag vill självklart se det. Så jag tänker dra med honom dit, och efter det så vet jag inte vad som händer. Det jag tänker göra fram tills sju är att ta det lugnt, fixa mig och så.. Komm nyss ut ur badet, mycket mysigt. Tråkigt inlägg, hörs sen!


Efter sommaren blir vi 9B!


Bilder som jag baxat från maja's blogg








Jag älskar dig!


Sommar sommar sommar!



Bilder från igår och idag. Maja har fler från igår på sin kamera så jag snor bilderna sedan. Tänkte berätta om vad jag gjort de här 2 dagarna. Min uppdatering har varit sämst.

I onsdags så.. Blev det picknick efter skolavslutningen med några. Sedan hem för både mig och maja. Vid sex åkte jag hem till henne, lämnade mina saker och vid sju så begav vi oss ut. Träffade julia, ronya, och aa tjejerna på bilden som ni ser. Det var kallt och äckligt så vi sju tjejer åkte hem till robin och våldgästade honom, han blev jätte glad, haha. Sedan så var julia & ronya kvar där medans de andra skulle hem och jag och maja åkte till slussen och mötte theo. Vi åkte till alvik, träffade andreas, jeppe, alvin, anton & någon mer på tunnelbanan. Sedan åkte vi till ett ställe som heter Solvik med nockebybanan. Det var sjukt fint där, och ungefär 100 - 200 pers. Innan tolv gav vi oss tillbaka till söder med sam, anton, andreas och alvin. Jag och maja åkte hem till henne och och sov, för vi var så trötta.

Igår så.. Var jag med maja, chillade hos henne på dagen. Åkte hem vid tre, sminkade mig och så. Sedan så möttes vi, åkte till rådmansgatan och åt middag. Sedan åkte vi ut till Solviken igen, vi ville se det under dagsljus, ännu finare såklart. I onsdags var det kolsvart, men det var trots allt fint ändå eftersom att vi såg lite. Sedan åkte vi snabbt hem till mig, hämtade tröjor. Mötte upp johanna & tuva för att maja skulle ha en grej av de. Sedan åkte vi till Odenplan där jeppe hade fest. Lite folk var där, vi kände nästan alla killar. Sedan var det några random tjejer där som ingen av oss tyckte om. Men hans pappa skulle komma hem så vi åkte till Telefonplan och tog bussen ut mot Älvsjö. För det var en stor grillfest där, massa folk. Men jag kände ingen, förutom alla de jag va med. Sedan så skulle jag och maja hem, vi gick fel så det slutad med att vi fick springa till bussen. Vi är så smidiga alltså..

Hörs imorgon. Godnatt


Skolavslutning

Niklas & Felix sjöng igår under våran skolavslutning. Så jävla awesome, haha. Mariaskolan har talanger asså! Lägger upp klippet så får ni se världens sötaste killar ;)


Packa & sen ivääg

Hihi, ska sova hos maja inatt. Som sagt så orkar jag inte åka hem mitt i natten. Ikväll kommer bli en mkt nice kvääll tror jag. Hörs någon gång imorgon & jag önskar alla en bra start på sommarlovet ;)



(lagt upp förut, jag vet) men har brist på bilder..
I GOTTA FEELING!


SOMMARLOV

JAAAAAA NU KÖR VI! SOMMAREN 2010 kommer bli så jävla gryyym. PUSS PÅ ER!


Betyg & sooommarlov

Tror jag sagt det tusen gånger men idag får jag sommarlooov. Jag är super glad & denna dag kommer bli lyckad. Kvällen också såklart, vi får se vad vi gör. Antingen rålis eller bromma som sagt, men först och främst ska jag prata med theo i skolan. Han vet allt om bromma, hihi. Jag är såå taggad. Sover nog hos maja ikväll, kommer bli mys ju. Vi kommer komma hem sjukt sent och då orkar jag inte åka hem.

Jag har iallafall duschat, klätt på mig.. Men jag har massa kvar att göra nu, kommer säkert fastna här och komma på att jag måste fixa mig om typ en timme, haha. Aja efter skolan ska jag gå och äta lunch med maja, blir säkert trevligt.  Ni får även reda på mina betyg.. Jag är orolig för de, och jag kommer antagligen dö. Inga IG'n iallafall som jag sa för någon vecka sedan, jag är så bra. Tror jag höjt mig i några ämnen också.. Puss på er ;)


Söta Robiiin

Sommarlov imorgon!

Oh jaaaa.. Jag börjar 11.30, då vi ska samlas i klassrummet och lite så. Sedan ska folk sjunga, spela och så klockan halv ett. Sedan upp till klassrummet igen och då får vi våra betyg, och sen är det S O M M A R L O V!

På kvällen imorgon så ska jag och maja självklart fira, antingen till någon fest i bromma med lite folk. Annars så blir det till rålis där Tessi och Gaby och deras kompisar kommer befinna sig. Kommer säkert att bli skitkul. Men vi vet inte vad som händer än så länge. Så det bestämmer vi imorgon.

Dessutom ska jag upp nio imorgon bitti, tänkte bada och ja.. Tvätta håret, raka benen och ja allt sådant. Nu ikväll har jag fixat naglarna, eller snarare håller på. Jag är så JÄVLA glad & lycklig. Sommaren 2010 here we come!


STJÄRNAN I DET BLÅ



HAHAHAHA

Jag råder ALLA att kolla, det där kallas humor i hög grad. Så roligt hade vi igår.. HAHAHA


Fler bilder från igår

Nu har jag snott de från maja, men det var faktiskt jag som tog det flesta bilderna med hennes kamera! Hörs ikväll





HAHAHA theo!



Weekend

Kan inte säga annat än att jag haft en skitbra helg. Den har varit sjukt kul, och jag har umgåtts med så fina människor. Jag är på topp humör och livet leker! Haha nu tänkte jag lägga upp alla bilder som tagits. Men det kommer antagligen fler, för maja har tusen bilder på sin kamera så de laddar jag upp imorgon ;)

Sov hos maja inatt, mycket trevligt. Hon somnade halvtvå så jag smög runt i hennes lägenhet själv. Sedan idag på dagen så fixade vi oss, åkte hem till mig och lämnade min väska. Vi åkte sedan till Rådmansgatan, för att vi trodde att våra kära vänner skulle vara där. Men nej nej, då är de tydligen i Odenplan för att en av killarna bor där. Så då begav vi oss dit och hittade inte hem till honom, så vi sprang runt i 45 minuter och letade. Sedan kom vi iallfall hem till Jeppe där marius, robin, theo & ruben var. Alla rökte vattenpipa och tog det lugnt, vi såg tennis på tv för dem är intresserad av det.. Men det blev iallafall riktigt chill. Trevligt att träffa allihop och sedan kom även Aksel. Men jag och maja var tvugna att tagga därifrån runt halvåtta. Så jag var hemma för lite mer än en timma sedan.

Super långt inlägg, och uppdateringen blir antagligen inte jätte bra nu eftersom att det är sommarlov om 3 dagar. Så sjukt underbart och denna sommar kommer bli så lyckad!

Skriver inte mer idag. Godnatt på er.














Jag ska sova hos maja

Då blir det att sova hos henne igen, gör det varannan helg.. Haha, blir mysigt. Hennes föräldrar skulle som sagt bort ikväll så då får man ju passa på. Ska åka till henne om någon timme, för jag ska sminka mig och packa ner necessären vilket är väldigt viktigt.. Dessutom fixa mitt hår, det står ut åt alla håll. Ser sjukt ut, haha. Kanske skriver något innan jag drar till henne. Annars hörs vi imorgon. Puss :)


vintras någon gång


LIFE LOOKS BETTER IN SPRING



Säg inte föralltid för det håller inte

Godmorgon sunshines!

Jag vaknade nyss, och nu sitter jag här. Dagens planer är att träffa lite folk och ikväll ska jag och maja antagligen laga middag hemma hos henne för att hennes föräldrar inte är hemma. Det blir super nice tror jag iallafall. Pappa frågade mig om jag skulle följa med och träna nu på morgonen, men jag har ingen aning.. Vet inte om jag orkar, för jag är lat. Men vi hörs senare. Pussar!


haha sötnos
<3


Är så otroligt trööött..

Hej på er!

Haft en rätt mysig kväll faktiskt.. Träffat folk som maja, sebbe, sascha, robin, theo, ruben, jeppe m.m. En massa folk iallafall, tänker inte rabbla upp alldeles för många för det blir tråkigt att läsa. Först så var vi i zinken, rullade runt lite där och mötte theo. Sedan åkte jag, han, maja och sebz till hägersten. Där lite folk var, kände bara några.. Jag kan inte slappna av när det är massa tjejer som sitter och stirrar på en, och kollar snett. Störde mig grymt mycket på det iallafall. Sedan gick några av oss därifrån och begav oss till tunnelbanan. Jag åkte med de andra till rådmansgatan där det skulle möta upp en annan kompis. Men jag och maja var tvungna att dra hem, så mycket mer än så blev det inte. Men det var ändå grymt skönt, så ja.. Men ska lägga mig snart så Godnatt! <3


HAHAHAHA så klockrent!


Nytt i min gardebob idag:


Spetslinne - H&M


Så söt tunika! - H&M


Vanliga svarta leggins & jeansleggins - Gina Tricot


Rosa hoodtröja - Cubus


Skriver ikväll

Ska in till stan med maja efter skolan och köpa lite saker. Vi hörs när jag är hemma! Puss


STRAFFAD



Vill byta header..

Ska minsann se om jag kan tjata till mig att någon är snäll och hjälper mig. Nathalie skulle göra det, men när vet jag inte, haha.

Jag är sjukt trött, kom hem för ett tag sedan och jag gick och tränade efter skolan. Jag har slarvat så med det denna vecka, så det måste bli en rejäl skäpning. Snart ska jag äta och sedan belöna mig med ett skönt bad, sitter fortfarande i träningskläder och jag känner mig inte direkt fräsch.. Aja vi hörs sen. Puuss!


Snart väntar min säng

Nu har jag precis druckit ur min cola, det är nog min drog.. Det är så sjukt gott! Skulle nog inte klara mig utan det, haha. Random, ohja jag vet. Ska nog lägga mig snart, och det ska tydligen bli 25 grader imorgon. Sjukt underbart ju, det gör mig lycklig! Så segt inlägg, men jag orkar inte. Godnatt världen!


Hemma från stan

Hej!

Åkte in till stan med mamma, och jag kom hem nyss. Har precis ätit middag och tänkte lägga upp några bilder på det jag köpte. Hörs sen!


Bikini - H&M


Mjukisbyxor - Bikbok


2 par mjukisshorts - H&M


Bästavän



Vad vore jag utan dig?! Tack för att du finns, att du alltid står vid min sida oavsett vad. Om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig och lämnar dig aldrig, det har alltid varit vi och jag hoppas att det alltid kommer att vara det. Jag ser fram emot att spendera sommaren med dig, alla minnen vi kommer skapa, allting vi gjort tillsammans. Gotland med dig, kommer bli så otroligt jävla awesome! Du är underbar vännen min <3


UNDERBARA MÄNNISKOR

Godnatt


RSS 2.0