Ajaj..

Nu ska jag stänga av datorn. Ingen skola för mig imorgon inte. Så Jassitha är jätte gullig och kommer hem till mig på morgonen och hämtar mitt papper till svenskan & mina skåpnycklar. Toppen och vara sjuk första dagen på lovet, men whatever. Orkar inte skriva mer idag. Jag ska tillfriskna på mig annars så blir jag ledsen! Godnatt


En dag jag aldrig glömmer


Jag dör..

För att min hals gör så ont! Gick hem från skolan och har suttit och kollat på OC i över 4 timmar. Har ångest eftersom att min svenskagrej ska vara inne imorgon. Engelska bok recensionen också & så har jag spanska prov. Vet inte hur jag ska göra, eftersom att jag måste lämna in det. Men man kan ju inte gå till skolan med feber. Uäääh på allting, imorgon är det lov och jag är sjuk..

Känner rädsla för framtiden


Ont i halsen

Mhm som rubriken säger.. Asså jag kan inte bli sjuk nu! Det är fan lov imorgon. Sitter här med en stor kopp te och försöker få mitt halsont att gå bort. Jag bara hoppas på att det blir bättre, annars kommer jag dö. Har planer för i helgen och nästa vecka och blir jag sjuk så kommer jag säkert få ligga hemma.. Så jag ska bli frisk!

Natti

Fixar lite saker och sedan ska jag gå och lägga mig. Sov super gott så hörs vi nog imorgon.

Underbart väder



Är det bara jag som la märket till hur otroligt skönt det var ute idag? Nu har jag verkligen fått vårkänslor påriktigt för en gångs skull. Ni ser lite bilder som är tagna idag.. Man blir på så mycket bättre humör pågrund av vädret. Jag har fortfarande inte börjat plugga, och jag verkligen suger.. Måste sätta mig med det snart asså!






This is so wrong I can't go on

Buhu.. Måste till skolan om ett tag, och jag behöver sminka mig och sådär. SO första timmen, och visst brukar jag tycka att det är kul, men inte idag. Känns skitjobbigt och jag har ingen som helst lust med det. Men whatever, ikväll är det konformation och jag måste plugga när jag kommer hem. Ohyes jag verkligen avskyr skolan.. 2 dagar till och sedan är det påsklov. Haha gud vad jag klagar, usch på mig.

Lika vacker som en ängel



Skulle plugga spanska..

Men så hamnar jag självklart framför tv'n & här istället. Mitt prov kommer tydligen handla om personbeskrivningar och lite sånt. För vi har sett en serie i skolan som heter ''Aventuras Vascas'' Haha..


Dåligt humör

Jag är trött och på dåligt humör, och jag har ingen aning om varför. Ska snart äta lite lunch och nu är jag stressad för att jag börjar om en timme och har fortfarande inte sminkat mig eller torkat håret. Men det positiva är att snön utanför mitt fönster är borta & nu kanske äntligen våren kommer påriktigt. Som tur är så har jag bara en lektion men jag måste plugga spanska idag för att jag har prov på torsdag. Kommer inte gå bra, för det är inte direkt mitt favoritämne men jag gillar det bättre än förut. Nu sitter jag och pratar om ingenting så vi hörs ikväll

Godnatt


Bilder från helgen



Hemma igen

Väldigt skönt faktiskt, inte sovit jätte bra om man säger så. Men lägret va super iallafall, alla människor är som sagt helt underbara. Jag orkar faktiskt inte berätta så mycket, men jag lägger upp lite bilder senare och dessutom kommer jag ta en massa från Tessi som faktiskt har en riktigt bra kamera. Eftersom att jag bara har min mobil, aja whatever. Jag är super trött så ikväll blir det lägga sig tidigt, trots att jag inte börjar förrän 13:25 imorgon.

Packat & klart

Som rubriken säger. Ska gå snart tror jag, sedan bär det av på konfaläger och jag är tillbaka på söndagkväll. Ska bli skönt och komma bort från all skit som pågår just nu. Ha en super helg! För det ska iallafall jag ha!


Saknad

Jag har varit på min morfars minnesstund.. Så himla fint och nu har jag fått se honom en sista gång. Grät som tusan, usch så hemskt. Men det är bara och hoppas att han ser mig däruppe.

Behöver packa ner lite småsaker, eftersom att jag inte är riktigt klar med det. Dessutom funderar jag på att duscha en stund, även fast jag badade imorse. Behöver lugna ner mig trots allt. Skönt att inte behöva gå i skolan idag faktiskt, behöver min ''ensamhet'' om man säger så..

Packning till helgen..





Hm.. ?
Blåa jeansleggins, 2 par mjukisbyxor
5 par linnen och en ''långärmadtröja''
Bh:ar & flera par trosor
3 ''tunna'' tjocktröjor, och får se
om jag ändrar det tjockare
till lite andra.
Sedan också en sovtröja
min älskade Paramore

Plus såklart sovsaker & tvål, schampo, osv.


Kommer antagligen ta med mig ett par mjukis/jeans till..

Ibland tror jag att det nt finns något vi längre

Hade mitt musikprov idag och jag kommer iallafall få G. Jag är så duktig, iallafall när jag inte hade pluggat och inte  kollat igenom pappret. Imorgon blir det ingen skola för mig, då ska jag till sjukhuset på minnesstund och sedan gå och fika. Så jag kan ta det lugnt och vara riktigt peppad för helgen då jag äntligen får åka iväg på konfa lägret. Kommer bli så sjukt awesome & jag längtar tills imorgon kväll!

Underbart



That should be me, holdin your hand
That should be me, makin you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me
That should be me feelin' your kiss
That should be me, buyin you gifts
This is so wrong, i cant go on
Do you believe
That that should be me
That should be me


Skooltrött..

Blir rätt mycket musik idag, men försöker pigga upp mig med det. Det är den bästa medicinen när man inte mår bra, aight? Har inte så mycket att skriva, skolan gick bra.. Imorgon har jag musikprov och mitt papper är borta, eller så råkade jag slänga det, orkar inte bry mig, haha. Lång dag imorgon och det suger, för jag är skoltrött och vill ha lov NU! Hörs imorgon, natti natti


Dagarna gick men jag fick klara mig själv



Jag kommer aldrig att glömma dig min vän.
Minnen med dig som man vill göra om igen.
Min högsta önskan är att få vara med dig
Men dagarna gick och jag fick klara mig själv


Justin Bieber


And now I'm like
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I thought you'd always be mine

Vem fastnar inte för hans charm egentligen..?
Låten är faktiskt riktigt bra



There will come a day when there'll be no pain

Mår inte på topp.. Min morfar har ju gått bort så det är jobbigt överallt. Men har iallafall idrott som första lektion. Slutar 14:20 och ikväll ska jag klippa mig 17:30 så jag hoppas att det blir fint.

<3

Det är så svårt att veta vad man ska göra eller säga. Det finns inte ord för hur jag känner just nu. Att du inte finns här längre att du inte fick vara med när jag fyller 15. Allting är så svart, jag står inte ut med tanken att inte höra din röst mer. Att jag aldrig kommer att få se ditt leende, ett tomrum finns nu inom mig. Jag kan inte fatta vad som hänt och jag träffade dig sist i lördags och då mådde du bra. Du är som bortblåst med vinden, och du hann aldrig leva klart ditt liv.. Varför ska man leva när man ändå ska dö? Det är frågan, ingenting blir sig likt, och jag vill bara att du ska veta att du betydde så mycket för mig även om jag aldrig riktigt sa det. Jag saknar dig så, och jag kommer alltid att älska dig. Vila i frid morfar..


Du får min värld att snurra

Ska lägga mig snart. Får sova till tio imorgon, känn på den ni. Aja btw.. Godnatt

Sometimes I miss you as hell


Green Street Holigans



I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
United, United, United!


Sommartider hej hej

I miss sommar & riktig vår as hell..


Hata skolan

Måndag igen.. Fast dagen gick rätt snabbt, men vi har bild som andra lektion och jag HATAR det. Jag suger på det, och man blir uttråkad. Men imorgon börjar jag 13:25 så det är underbart så det får jag unna mig med och dessutom är det konfa läger i helgen så det har jag att se fram emot! Här kommer en bild på mig från idag med sascha's super coola solglasögon


Use somebody



Tänker sätta mig framför tv'n en stund. Skriver inte mer idag
godnatt på er


Som sagt är folk allt bra patetiska

Det är rätt skrattretande att den som fortfarande kommenterar onödiga saker inte står för vem den är? Väx upp!

Whatever, idag har jag kollat lite på oc och sedan gick jag och la mig och sov i hela 3 timmar. Men ändå är jag lika trött så ska gå och lägga mig tidigt. Varför går helgerna så fort? It sucks..


För alla gånger som du sa




Besökarna sjunker

Haha dt suger! För nu har det hänt igen och det gör mig sur. Men whatever, det är ändå helg liksom.

Hm.. Vad finns det att säga om gårdagen? Vi kollade på Harry Potter & Den Flammande Bägaren runt 2 inatt. Maja, sebbe & jennie gjorde chokladbollar under tiden och ja? Jag somnade vid fem och de andra var uppe till halvsju. Jag väcktes av att alla låg och snackade klockan åtta, så 3 timmars sömn inatt. Jag är död och kom hem för en stund sedan, medans det andra åkte till medis och skulle äta pannkakor på macdonald's men jag kände verkligen inte för det.

Lite bilder från igår, och jag är inte med på en enda!










I look after you



Är hos Thi nu och ska snart gå härifrån till medis och träffa de andra. Sedan blir det film/sovkväll hos maja. Vet inte om vi ska vara ute eller något, så vi får väl se. Pussar på er & vi hörs imorgon


Bråttom

Yes, nu är jag lite stressad. Ska vara i stan om en halvtimme och träffa maja & anna. Sedan ska jag på middag hos några släktingar och sedan ska jag till maja och sova där ikväll. Har dessutom lite saker att packa ner så nu blev det mycket att göra. Kanske snor Thi's data och skriver någonting eftersom att jag ska dit efter stan. Annars önskar jag er är riktigt skön lördag ;)

Lite bilder från skolan igår









Haha så söta mina vänner är
kärlek till er: sascha, maja, jocke & edvin


Toppen med fredag

Ja det klart! Träffade anthony efter skolan och vi gick från stan hem till mig, mycket trevligt. Inte träffat honom på ett halvår så det fanns mycket att snacka om! Aja whatever, jag ska äta snart och sedan skulle julia ringa någon gång och senare blir det nog att gå ut tror jag. Hörs sen

Du förblir nummer ett för mig

Jag är tröött som vanligt. Ska fixa lite saker tills imorgon strax, och sedan försöka gå och lägga mig. Ska träffa anthony i bromma efter skolan, snacka om bra start på helgen! Jag är så tråkig och orkar inte skriva mer så godnatt

Cam Gigandet


Finns inte ord för hur snygg han är!


Flera månader har gått


''Kan äkta kärlek ta slut?''


Jag ville se dig idag..

Godmorgon.. snart ska jag gå till skolan och dagen börjar med svenska & so. Dessutom har jag debatt i engelska så vi får väl se hur det går. Har läst igenom pappret en gång, usch usch inte bra! Men vi hörs ikväll

Ångest (?)

Har tränat nu någon halvtimme på kvällen och insett vilken ångest jag har efter att inte ha börjat träna sedan.. Jag gick på thaiboxning 2008. Inte bra, så därför sker det rejäl skärpning nu. Började för någon vecka sedan, men det är alltid till en början. Jag ska minsann ha fin kropp i sommar vilket jag sagt hundra miljoner gånger! Aja whatever. Godnatt på er & sov så gott

Ta mig tillbaka till 30/11 - 2009


Paramore ♥


I know you lie

Bjuder på en otroligt bra låt såhär på morgonen:


Idiot

Du som skriver massa skit kan dra härifrån, ah okej? Inte mitt problem vad du tycker om mig, aight? Så snälla, kolla inte in min blogg för jag är inte intresserad av dina äckliga omogna kommentarer och du kan ju iallafall stå för vem du är. Patetiskt att folk orkar slösa sin tid på att skriva en massa skit.

Aja btw.. Jag ska packa ner saker tills imorgon eftersom att vi har simning och ska samlas 08:15 vid eriksdalsbadet. Jättekul verkligen, dessutom är jag trött som sagt så godnatt & pussar :)

Bölar varenda gång jag hör låten!


I shoulden't go there without you

Är trött.. Kom hem från konfan för en halvtimme sedan, har ätit middag och inte gjort så mycket. Sjukt seg dag i skolan, höll på att somna på flera lektioner. Men vi hade håltimme på engelskan så det va skööönt!

Ge mig din kärlek & trygghet till mig

Skola igen.. Det suger, men whatever. Veckan blir kortare nu när jag var ledig igår. Har någon nogrej tills idag, och den har jag inte gjort.. Lovade mig själv att skärpa mig i skolan men det går inte bra :O

Du & jag syns aldrig igen

Jag är trööött! Ska stänga av datorn snart eftersom att det är plugg imorgon igen. Då ska jag vara pigg, ohyes wish me luck!

Jag är glad eftersom att mina besökare har gått uppåt idag! Så det är ju liiite bra iaf ;)


I <3 svensk hiphop



Äre bara jag som verkligen älskar det? Musiken har ju en mening eftersom att folk skriver precis så som de har det i livet. Dessutom finns det såå många låtar som passar in på en själv! Enligt mig är det iaf underbart..


Mysoutfit


Blått linne - H&M
Mjukisbyxor - Bikbok


Inget känns så äkta som du och jag idag

Det va så skönt att sova inatt, jag kollade lite på tv igår och sedan gick jag och la mig. Har inte så mycket att skriva, utan idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Så vi får väl se ;)

Säämst humör

Kan man lugnt säga! Är skittrött och så otroligt sur på människor som sagt. Förstår inte varför vissa ska vara så jävla fittiga hela tiden -.- vene om jag bloggar mer idag så puss isåfall

I hate everything about you

Besökarna sjunker and it sucks! Folk borde läsa min ''jätte'' intressanta blogg.. Haha!

Blev lite ändrade planer inatt, och jag var tvungen att åka hem till maja för att mina föräldrar va lite jobbiga. Så vi åkte från robin vid 2 och vi kunde lika gärna sovit där.. Men hos robin såg iallafall på film och lite sådär, pratade och så. Sjukt mysigt, och dessutom fick jag & jennie vänta på alla i medis! Vi trodde att vi var sena och sen visade det sig att alla var det. Robin var så lat och satt hemma och spelade COD (?) så vi fick åka hem till honom. Nu är jag extremt trött eftersom att jag sovit lite mer än fyra timmar inatt. Dessutom var det kul tills det hände lite saker och jag blev jävligt förbannad! Men whatever, människor är allt bra störda ibland asså.

Imorgon är jag LEDIG och kan sova ut, vilket jag verkligen behöver.


Filmen vi såg, den va skitbra så jag tycker absolut man ska se den om man inte gjort det!

Jennifer

Nu sitter jag här med Jennifer, kom hem för en stund sedan och jag har ätit och sådär. Snart ska vi tagga ut och träffa alla roliga människor. Sedan bär det såklart hem till Robin. Så det blir dålig uppdatering ikväll. Hörs imorgon & ha en riktigt bra lördag fucker's & det kan hända att det blir lite bilder ;)

Haha uttråkad.. ?










I try to be perfect but nothing was worth it

Haha känner mig duktig, tränat en halvtimme nu på morgonen med att göra situps, osv. Som sagt så ska jag fixa min kropp tills i sommar när man går på stranden! Det är faktiskt vääldigt viktigt ju.. Har iallafall badat, haft ansiktsmask och lite sådär. Ska äta något vilket jag inte gjort än. Om några timmar ska jag åka hem till kusin och fira henne för att hon fyllde 3 i torsdags. Men hinner bara vara där någon timme, sedan blir det hem och klockan sju ska jag möta maja, pontus, nicklas, sascha, robin, jennifer och marius. Sedan blir det hem till robin och sen ska vi alla sova där. Kommer bli skitkul! Hinner nog skriva lite innan jag taggar ikväll. Kan hända att det blir lite bilder också på min söta kusin.

Så äckligt trött

Det är helt sjukt hur trött jag är, kom hem för en stund sedan och jag var bara ute med några. Pallade inte så tog bussen hem, och jag ska packa lite grejer tills imorgon och sedan gå och lägga mig tror jag. Vilket säkert kommer bli myckt senare än vad jag tänkt mig. Men whatever, man lever bara en gång ;)

Har jag tagit mig upp med hjälp av en ängel?

Jag va verkligen helt slut igår, så det va skönt att sova. Vi får se hur det går i skolan idag alltså, hoppas saker och ting går som det ska, haha. Funderar seriöst på att gå och sova en stund när jag kommer hem från skolan, är så himla trött så jag tror faktiskt det kan behövas. Men nu äre iaf helg igen, väldigt sen dag men whatever.

Knas

Mhm, skolan gick som vanligt.. Skit seg dag, men imorgon är det FREDAG! Jag är på dåligt humör pågrund av lite saker, så jag pallar inte skriva så mycket. Simmade med maja iallafall, det var skönt att faktiskt ''röra på sig'' och nu äre verkligen dags för mig att börja träna känner jag. Tror jag ska se programmet om Jackson 5 nu som börjar alldeles strax. Hörs imorgon istället & jag säger godnatt nu..


Outfit



Rosa luvtröja - ''Skolkläder''
Ljusa jeans - Bikbok
Linne under - H&M
Vita strumpor - H&M


Du är där för mig när mörkret smyger sig på

Jag är trööött.. Det var någon j*vla traktor som körde fram och tillbaka här utanför min fönster till säkert över tolv -.- så jag kunde självklart inte sova. Efter skolan ska jag simma med maja & melinda tror jag (?) Så det blir lite senare uppdatering idag.

Du gör mig till en idiot

Usch.. Säger godnatt nu. Är supertrött så hade tänkt gå och lägga mig alldeles strax, hörs imorgon!

Jag tror att vi har en framtid


Det där kallar jag ren kärlek! Låten är helt underbar. Den speglar livet asså..


När inget funkar så står du där med mig

Jag gick upp 10 idag! Så otroligt skönt, fixade mig osv. Sedan tog jag tbanan till zinken och träffade melinda&maja och vi åt på ett ''cafe'' innan skolan började. 1 lektion, så himla onödigt men whatever. Jag är duktig, och skolkar inte, haha. Torsdag imorgon, och sedan äääntligen fredag igen! LOVELY


You don't have to belive me



Blivit extremt mycket musik idag känner jag, men jag är på musikhumör som alltid men whatever. Börjar 13.20 imorgon så behöver inte gå upp förrän vid tio, underbart om man säger så. Ska äta lunch någonstans med maja & melinda. Kommer bli super mys :) Men vi hörs imorgonbitti & godnatt på er


Missar en sjukt bra konsert

Jaaa.. Jag är skit less på det verkligen! För imorgon spelar 30 Seconds To Mars i fryshuset. Har jag biljetter? -.- NEJ självklart inte. Så jag försöker pigga upp mig med att jag kanske ska åka till Göteborg i sommar och se Takida och P!NK. Men isåfall åker jag egentligen bara dit för att se Takida, men whatever. Vore faktiskt lite kul att se pink iallafall! Pratade nyss med mamma om det, och hon sa att om det passar in i semestern, osv så kaaanske. Lovely alltså & jag skojar inte, och då ska jag se till att ta med mig en kompis. För dessutom så känner vi folk i gbg så vem vet, det kanske blir av fredagen den 23/7!

Jag viskar jag älskar dig i ditt öra


Konformation alldeles snart

Ska upp till kyrkan snart, som sagt så går jag på konfa med världens bästa människor och ungdomsledare. Det är läger om ungefär 3 veckor, och vem tackar nej till det liksom? ;)

I can't belived I lay our love on the ground

Här sitter jag med nyduschat hår.. Dagen börjar med so & sedan idrott. Har bestämt mig för att skärpa mig sjukt mycket och lägga ner en massa tid på idrotten och träning. Jag? tro det eller ej, men jag ska försöka göra minst 50 situps och lite annat varje dag i en månad och se om det ger resultat. Man måste liksom vara snygg i sommar, haha ;)

Without you I woulden't survive

Måste ta fram idrottskläder och sådär tills imorgon, och sedan funderar jag på att gå och lägga mig. Är så trött igen, och det suger! Allt är skolans fel, som sagt så är jag verkligen inte piggare utan snarare tvärtom.

Den här låten är verkligen helt underbar! Aldrig att jag tröttnar på den.

Världens vårkänsla har man fått idag!




(bilder tagna alldeles nyss från mitt fönster)

Även fast snön ligger kvar så har jag verkligen fått vårkänslor
idag. Dessutom verkar det som att snön äntligen ska smälta bort! Känns underbart, har aldrig längtat så mycket till våren & sommaren. Dessutom var det segt i skolan, hur kan alla säga att man ska vara piggare efter loven? För mig är det tvärtom.. Eller det känns iallafall som det. Fick iallafall reda på att vi har lektionsfri förmiddag på onsdag och börjar 13:20. Sedan nästa måndag har vi studiedag så det var ju toppen.


One day i can't take this anymore

Hallå där! Hemskt att vara uppe såhär tidigt alltså, usch vad jag avskyr att vända på dygnet. Men jag somnade iallafall vid tolv så det var ju lite skönt iallafall. Dags att sminka mig snart, och sedan äta något. Sedan bär det av till skolan, känns hemskt men whatever. Mer uppdatering ikväll..

Natti natti

Sitter just nu och pratar med Jennie i mic & ska alldeles strax stänga av datorn. Behöver sova om en stund eftersom att det är skola imorgon. Godnatt

Skola imorgon..

Aa så ligger det till, asså det suger så otroligt mycket. Gå till skolan är verkligen det minsta jag vill, fast det är ioförsig bara 4 veckor kvar till påsklovet men iallafall.

Idag gick jag hem till ronya och vi låg bara och kollade på OC! Säger det igen, shit vad bra den serien är alltså! Jag seriöst dör varje gång, haha. Man får paniiik i varenda avsnitt..

Vad ska jag säga, allting blir svart

Dålig uppdatering men jag kom inte hem förrän två och då var mamma skit förbannad på mig för att jag tydligen råkade komma hem en timme försent. Dessutom så var jag otroligt trött och orkade inte göra något annat än att gå och tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig.


Igår så kom iallafall Jenniefer hem till mig, och sedan gick vi ut runt åtta och åkte till mariatorget för att hon skulle köpa energidryck men hon ångrade sig och köpte tuggummi istället. Sedan åkte vi till medis och mötte maja och sen gick vi till lidl där vi träffade sascha, robin & marius. De köpte en back med energidrycker och det var säkert över 30 st! Sedan gick vi och hyrde en skräckfilm och sen gick vi hem till robin. Sedan gick jag, sascha o jennie därifrån efter någon kvart och mötte upp nicklas. Sedan gick vi hem till robin & såg Forrest Gump istället för skräckfilmen för att alla bangade ur, haha. Den är faktiskt väldigt söt så har man inte sett den så råder jag er att göra det!

Skriver mer senare, för mamma behöver datorn.




Finns alltid till hands för dig

Haha det blev ändrade planer igen, åkte in till tc & träffade nicole och hennes kompis och påväg dit så messade anna mig så jag träffade även henne och mattias. Efter en liten stund så gick nikkis kompis så då gick vi och kollade väska åt anna och självklart så hittade hon ingen.. Men aa det hände inte så mycket. Sedan åkte nicole vid kvart i fem så  var jag kvar i stan med anna & mattias. Snälla som vi är så åkte vi med honom några stationer och sedan åkte hon och jag tillbaka igen.

Sjuukt tråkigt inlägg, men jag har inte så mycket att skriva så aa.. Ska träffa Jennifer om ett tag tror jag, och sedan blir det filmkväll hos robin med maja, jennifer, sascha & marius (?) Dessutom är jag sämst på att lägga in bilder, så ska försöka skärpa mig!

Ändrade planer

Yes, ska rulla mot skanstull och träffa Nicole och sedan blir det att träffa Jennie ikväll istället. Men vi hörs när jag är hemma, puss på er och och hoppas in får en bra dag! :)

Det svider i mig när jag vet att du gråter

Jag sov alldeles för länge idag känns det som .. Gick upp kvart över 12 och nu ska jag klä på mig och allt det där. Senare ska jag träffa jennie iallafall och det blir säkert trevligt, och jag har inte en aning om vad vi ska göra. Men något händer väl iallafall. Vi hörs senare :)

Jag gjorde mycket skit men jag älskade dig

Jadå var man hemma igen, men iallafall så var Dante här tidigare ikväll och vi var på museum idag, och sedan gick vi till något cafe i gamla stan med min mamma & hans. Efter det så taggade vi hem till mig och Dante somnade i min säng, och jag förstår honom så! Haha.. Sedan åkte han hem, och jag åt middag och lite sådär, sedan tog jag bussen till wollmar och gick till muk och träffade maja & jennie. Sedan gick vi och mötte sascha, och efter det så blev det tbanan till slussen och sedan buss till sofiaskolan för att hämta ut robin. Sen åkte vi tillbaka till söder.

Jag är sjuukt glad eftersom att jag har SPOTIFY nu, efter att ha lånat min farfar's konto så fick jag ett eget, så det var ju toppen!

Bild från i onsdags då anna kom med häst & en liten söt vagn. Sjävklart ville jag & jennie sitta i den x)


Allt jag kan säga är förlåt mig


But only if you told me to

Skulle gå upp vid kvart över tio, men jag somnade om och gick upp elva istället. Finns inte så mycket att skriva, jag har duschat, osv. Ska äta lite snart och sedan ska vi gå runt halvett tror jag. Så därför hörs vi när jag är hemma istället. Puss & kram :)


Det är sommar

Ååååh .. lyssnar på världens bästa sommarlåt! Blir typ deppig, eftersom att jag vill ha sol, bad & sena utekvällar nu..

Ska lägga mig snart, godnatt!

Jag kan bara finna tomhet

Kom nyss hem och nu sitter jag här i pyjamas och idag måste jag gå och lägga mig tidigare för att jag ska upp tidigt imorgon. Jag såg iallafall någon film hos ronya och jag minns inte vad den heter, haha. Sedan satt vi bara framför datorn och lite sådär. Sedan gick vi ut nu på kvällen och träffade maja, jennie, sascha & theo. Det hände inget speciellt utan vi tog det lugnt, och kvällen slutade på donken som alltid.. Haha störd bild från idag;

 

Skriver ett godnatt inlägg om en stund! Puss


Hos ronya

Hihi ja som rubriken säger, förlåt att jag inte bloggat förrän nu men jag vaknade inte förrän tolv så aa.. Men jag skriver mer ikväll, orkar inte skriva så mycket nu. Pussar & kramar

Some say we're never meant to grow up



Haha ful bild, men whatever! Ska gå och lägga mig om en stund,
är stört trött idag också.. Så godnatt på er människor :)
Dessutom måste jag ''bjuda'' på en gryyymt bra låt!


Kärlek på hög grad

Känns som jag inte skrivit om det på ett tag, så nu tänker jag tycka till om kärlek än en gång! Något som stör mig extremt mycket är när folk kommenterar vem man är tillsammans med, att personen är ful, osv. Liksom vafan är det för stil? bara för att vissa är så avundsjuka och inte kan få någon. Man ska väl få vara tillsammans med vem man vill, utan att folk ska tycka till förutom om det är någons ex för då är det inte okej. Blir förbannad bara jag tänker på båda delarna, och jag tror faktiskt att det är väldigt många därute som förstår och håller med mig om den saken. Jag avskyr det verkligen, ibland kan människor vara idioter när det gäller sånt!


Bilder från idag :)

Som rubriken säger, jag orkar inte skriva något. Så här kommer lite foton iaf:






















Id come for you, no one but you

Godmorgon.. Skrev inget mer igår, men jag blev jättetrött och orkade inte. Har iallafall duschat en snabbis och Jennie kommer hit halvelva. Först ska vi träffa Nicole tror jag, och sedan ska vi hem till Freddy. Börjar bli dåligt med bilder igen, så jag ska försöka fota lite idag och lägga upp bilderna ikväll bara så att ni är medvetna om det. Måste fixa mig alldeles strax, så vi hörs ikväll. Pussar till er alla



Du är min andra halva som jag vägrar tappa

Hej! Kom hem för en liten stund sedan, trodde den här veckan skulle bli seg eftersom att jag inte hade så mycket planer, men tydligen så har jag det nu iallafall.. Så det gjorde ju allt mycket roligare! Därför behöver jag gå och lägga mig om en stund och vara pigg till imorgon! Fast så brukar jag säga, men det går aldrig speciellt bra. Men jag ska försöka skriva ett godnatt inlägg innan dess. Så vi hörs om en liten stund..

California here we come

Hej på er! Jag är så otroligt seg idag, skulle på konfan som börjar halvfem men ingen jag umgås med ska dit och jag orkar inte. Har suttit klistrad framför tv'n och sett OC! Som sagt så blir jag bara mer och mer beroende. Ikväll ska jag hem till maja och kolla på det än en gång, hon har verkligen fått mig att inse hur bra den serien är.. Annars ska jag bara ta det lugnt, det är ändå lov så då passar man på att inte göra någonting. Men vi hörs senare


Det handlar om att bjuda på sig själv..




Haha usch vilken hemsk bild och den är tagen för 5 minuter sedan, haha! Men klockan har passerat tolv och jag är otroligt trött.. Så ska nog ta och tvätta bort sminket och sådär och sedan krypa ner i min varma sköna säng. Godnatt ;)

By the way.. Den här covern av Beyonce's halo är helt otrolig:


Blickar tillbaks..


Lämna mig inte här ensam kvar

Hej på er :) Kom hem för någon kvart sedan, usch så kallt det är ute! Men jag har fått låna Jennifers ugg's så det är super mysigt! Jag mötte iallafall upp jennie vid sju och sedan chillade vi vid zinken och sedan kom Sascha och sen gick vi och mötte maja också. Sedan drog vi oss till donken för att det var skitkallt och satt där, och sedan blev vi utskickade vilket vi alltid blir av någon anledning. Sedan mötte vi iallafall Marius & sen kom även Robin. Sedan så var vi ute och sen bar det hem till maja, och där satt vi och tog det lugnt och snackade om allt. Här kommer några bilder iallafall:


Haha.. Sascha, Jennifer & Robin


Maja & Sascha så sött :p


Marius & Maja

Skriver ett godnatt inlägg om en stund. Puss på er


Lovely!

Det är sjuukt hur bra den här låten är! Jag säger bara KÄRLEK

Känner på mig att vi kommer glida isär..

Hej ! Kom nyss hem, jag och jennfer gick ut iallfall och åkte till slussen och satte oss på donken. Sedan tog vi tbanan till mariatorget och gick hem till henne för att hon skulle ladda sin mobil. Vi kollade på tv, och spelade tvspel, jävla no life asså :p Sedan åkte vi in till stan och träffade freddy & jessi. Världens sötaste par måste jag säga btw!

Om en stund ska jag äta och sedan gå ut och träffa Jennie, Sascha, Robin & Marius. Så det blir väl trevligt, ska nog försöka ta lite bilder iallafall :O hörs senare <3

1 mars

Det är sjukt hur fort tiden går! Det är liksom redan mars och det har gått hela 3 månader på 2010. Dessutom är det världens äckligaste väder idag, och jag är så förbannat trött på snön & det kommer bara mer och mer känns det som.. Kallt är det igen också, och jag som började hoppas på att allt skulle smälta nu, men nej nej.. Hemskt måste jag säga! Aja btw så ska jag träffa Jennifer idag, och hon kommer hem till mig om typ 20 minuter. Har ingen aning om vad vi ska göra, men kan gissa på att vi åker någonstans. Nej nu ska jag inte sitta och svamla, vi hörs sen :)

Kom nyss hem

Hej :) Kom nyss hem, vi köpte godis & gick hem till maja och såg OC! Det är seriöst den grymmaste serien som någonsin har funnits, är besatt av det. Ska se till att låna alla boxar av henne! Aja btw så sitter jag och pratar med lite folk på msn & messar. Funderar på att ta bort smink osv, och sedan gå och lägga mig. Vet inte om jag skriver mer ikväll så, då hörs vi imorgon. Pussar

RSS 2.0