Gott nytt år fifan

Jarrrååå sista dagen på 2011 nu, helt sjukt hur snabbt det här året gått! Men det har verkligen varit en av de bästa åren i mitt liv, gjort så galet mycket kul och jag har varit så jävla lycklig. 

Självklart ska detta firas så idag ska jag fixa mig hela dagen, sedan ikväll blir det middag på Indisk resturang med mina föräldrar och massa folk. Sedan ska jag på fest med as många som jag känner. Det kommer bli så stört kul och jag är så taggad. 2012 kommer lätt få en helt gryyym start!



Trött chey

Är sjukligt trött, ska nog röra mig mot sängen och kolla något avsnitt av OTH och sedan sova! Godnatt



Dagen efter

Haha min jul sög apa, visst fick fina grejer och så. Men hade så sjukt ont i magen hela dagen och kunde knappt äta igår kväll. Sedan hände det lite saker på kvällen som va asjobbiga, haha. Aja nog om det, fick iallafall min DIFtröja som jag tjatat om aslänge. Pengar till mitt säsongskort i fotbollen, så ska köpa det på måndag. Sååå taggad inför nästa år och allsvenskan, wehooo. 

Ska åka till landet nu över dagen och träffa farmor och farfar, äta och så.. Hem till kvällen igen och imorgon börjar mellandagsrean! JAG DÖR. Ska shoppa en massa. 

Va uppe till halvfyra imorse, låg framför facebook och smsade i typ två timmar. Redan vänt så sjukt mycket på dygnet, hehe. Dessutom är det nyår om 6 dagar, sjukt TAGGAD. 



Klar weeeho

Allt plugg är klart, så jävla skönt!! Ska lägga mig i sängen och kolla på världens bästa serie nu. Med andra ord One tree hill. Julavslutning imorgon och sen lov. Börjar 10.30 och ska möta några i min klass i Slussen. Godnatt



Monday

Hej på er! Kom nyss hem från skolan och vi fick sluta mer än en timme tidigare, galet skönt. Dessutom har vi e inte gjort något idag förutom och kollat film och ätit bullar å shit, haha. Däremot nu måste jag plugga det sista, har ju såklart min hemtenta i historia kvar. En fråga och sedan är jag kvitt den också och då är det slut, över och jag räknar det som lov. Wehoooo



Söndag igen

Hallå på er! Här efter några dagar, hihi. Jag mår ganska bra, dock är jag galet trött efter igår. Ska berätta kort om helgen. 

Fredag - Jag, Pontus, Ronya och några andra käkade middag hos Tessi för att fira att hon fyllde år, det va trevligt och god mat. Sedan åkte vi till söder och det hände absolut ingenting så jag kom hem typ tolv.

Igår - Degade jag hemma hela dagen, drog ut vid sju och åt med Anton, Joar och Fred. Sedan blev det bestämt att vi tydligen skulle på fest så jag åkte hem och hämtade och fixade lite saker. Ronya och pontus kom hit, sen bar det av mot Felix där vi dansade för fullt till Mange bjuder, hahaha. Sedan drog vi hem till tjejen som hade fest, de va en galet lyckad kväll iallfall. Kom hem vid två tiden inatt med Anton som sov här. 

Han gick för några timmar sedan och jag har försökt och plugga, går sådär men är så illa tvungen när det här måste vara inlämnat på tisdag. Historia kan va kul, men just nu.. Vill jag inte ha mer plugg, lov om 3 ynka dagar. 





It's gotta be you, only you

Varit hemma idag också, kollat Eva & Adam typ hela dagen, haha så sjukt söta. Tänk om kärlek ändå vore så enkelt, det hade varit mycket bättre. Å så otroligt mycket enklare på alla sätt och vis. 

Nu sitter jag och pluggar lite, ska skriva klart min analys idag så att jag bara har historian kvar. Den är som sagt jobbigast och svårast. 

Måste till skolan imorgon, men vi får se hur jag mår. Blir det värre går jag hem igen, men jag menar det är sista dagarna nu och fredag snart och då pallar jag icke va sjuk. Måste fortsätta nu. Puss



Plugg

Sitter här och försöker skriva historia.. Har kommit en liten bit iallafall men aa jag vet inte, det här ska va klart om en vecka exakt idag. Den är förbannat svår, och källorna är skitviktiga så de måste vara med annars får man F. Psykologin kan jag liksom fixa på några timmar, håller på att ladda ner filmen så jag kan se den hemma. Ska nog vila hemma imorgon och gå på tosdag när jag MÅSTE till skolan, vi håller på med en rätt kul grej på svenskan. Haha alldeles för mycket prat om skolan, men behöver skriva av mig, är stressad. 

Nu är jag rädd också, det blåser som jag vet inte vad ute.. Storm typ? Jag vill ha snö, har ingen julkänsla ju och det är mindre än 2 veckor kvar. GE OSS SNÖ NUUU TOMTEN





Hahaha de har gjort det igen!


Tisdag

Tidig uppdatering såhär.. Har skitont i halsen så ska va hemma idag, tänkte gå och lägga mig igen. Får plugga hemma eftersom att jag har massa och göra. Sedan blir det väl film och bara försöka bli frisk, sjukt jobbigt nu också.. Asså ååh!! Blir sur, haha. Puss



Idioter

Blir så jävla irriterad på folk som ska kommenterar min blogg och inte ens kan stå för vem de är? Gillar du den inte, läs inte och jag har aldrig bett dig/er att göra det heller. 

Ska sova alldeles strax, blev inte mycket sömn inatt. Skickat in min religonsuppgift, sjukt skönt. 2 kvar nudå, sedan är det klart. Godnatt



Gotta be you


Those christmas lights light up the street

Nu är jag här igen. Måndag nu och sista veckan typ innan det är looov! Fett taggad, weeeho. Men aa 2 stora hemuppgifter som ska vara inne innan lovet vilket är mindre kul. 

Haft en bra helg iallafall.

Fredags: Va hos Felix med några, vilket va super trevligt, länge sedan jag träffade honom och jaa.. De va kul!

Lördag: Chillade hemma på dagen, sedan drog jag ut i Nacka med pontus, ronya och några på fest hos någon kille. Gigantiskt rum hade han, det va helt sjukt, största jag sett helt seriöst, haha. Kom hem vid två tiden och somnade. 

Har börjat droga serien One tree hill, har laddat ner de första tre säsongerna och ska ladda ner resten sen. Det är såååå bra, riktig ungdomserie, hehe.

Nej ska börja med min historia uppgift nu som är asjobbig. PUSS



Torsdag

Uppdateringen suger just nu.. Men har så mycket i skolan att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Helt sjukt jobbigt, det är galet. Har verkligen aldrig längtat till ett lov så mycket någonsin, matteprovet i tisdags gick skit. Satt på lektionen i tio minuter sen åkte jag hem, kommer bli ett stort jävla F i matte. Nice fast nä, haha kommer få läsa matte på komvux efter gymnasiet. 

Ska till skolan strax.. Sjukt tråkiga lektioner idag, pallar inte asså. PUSS & HEJ



Måndag weeeho.. Fast nä

Hallå där! Har iallafall sovit mycket inatt, skönt och känna sig ganska pigg iallafall. Denna vecka och nästa sedan är det lov. Sjukt hur jag längtar, och hur mycket jag behöver det. Ska gå om cirkus 20 minuter, har bara lektioner i 4 timmar idag men just nu känns det sjukt mycket, haha. PUSS



True words.

Kärlek & vänskap träffades.
Kärlek frågade vänskap: Varför behövs du i världen när jag finns?
Vänskap svarade: För att hålla ett leende där du lämnar tårar.



Haha bästa

Såg BECK på tv för nån timme sedan, sjukt bra filmer oxh Gunvald Larsson är så sjukt skön, dör av garv. Hahaha och grannen, svär asså hade velat va med i filmerna, snacka om att jag skulle vika mig av garv. 

Nej dags och sova nu, börjar efter ett imorgon så det är rätt chill. GODNATT!!




Jag har kvar alla bilder vi tog med varann, jag fäller en tår ibland


Iphone-skal


Wehoo köpte det igår! Mycket nöjd måste jag säga ;) hihi

Party roooock

Igår kväll va en av de roligaste kvällarna på sjukt länge! Jag, pontus och ronya va hos några tjejkompisar i Stadshagen som hade fest. Det va galet chill och sköna människor, vi satt och prata en massa drack lite och hade det ba allmänt kul liksom. Nytt folk vilket kan vara rätt nice ibland. Weeho! Kvällen slutade med fyllekäk på donken, haha standard. Jag kom hem vid typ ett och gick och la mig, fast dock fifflade jag med facebook till typ tre inatt. (K bry på den ja jag vet)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vi får se det senare antar jag. PUSS








Home

Stannade hemma imorse, var så sjukt trött och hade as ont i huvudet så orkade inte gå till skolan. Gick och la mig igen och har sovit några timmar till nu. Ska fixa mig och så, sedan åka till Ringen och köpa hårfärg. Sedan hem och fixa det, sedan idag ska jag träffa Nathalie vilket va jättelängesen. Kommer finnas massa å snacka om, hihi.

Hör av mig sen!! PUSS


Natti natti

Pratar skype med Isac just nu. Ska sova alldeles snart! PUSS



Han blir bara snyggare å snyggare..


There's nothing wrong with who you are

Varit så sjukligt trött hela veckan, dock är det för att skolan som sagt dödar en, hehe. Hade idrott sista lektionen idag och bussen vi tog som ska stanna vid Slussen gjorde inte det, vilken den gjort hela tiden men inte nu för att centralbron är öppen. Därför åkte vi till centralen, fick åka till slussen och sedan ta en buss där. Till Sickla Alle och sedan visade det sig att vi istället för att börja halv tre började tre. Bra det ändå, haha.

Fick dessutom B på min svenska redovisning och C på mitt religonsprov. Jag är så jävla bra! 

Dessutom är det fett jobbigt, har as ont i min höft så ska förhoppnigsvis till läkaren nästa vecka, haft ont i typ en vecka, inte trevligt. Nu ska jag koncentrera mig på matchen jag lyssnar på! PUSS



RSS 2.0