I like you. I'm just too afraid to tell you, in case you don't feel the same.




För mycket plugg

Har ett prov på onsdag i naturkunskap, vilket känns otroligt jobbigt. Har inte börjat plugga än och funderar på hur jag ska klara det, haha. Men det löser sig väl antar jag. Nu ska jag gå hejhej



Jag fattar nu hur svårt det va, förlåt för allt ont som jag sa

Sitter här fortfarande, börjar sent imorgon så får sova en stund iallafall. Jag mår inte bra, för att jag inte känner någon motevering alls till skolan och det gör att jag knappt vill vara där. Fattar inte vad det är med mig, jag har sovit dåligt i veckor och jag känner mig så konstig bara.. Det är otroligt jobbigt och jag blir så ledsen utav det. Den känslan är så tung och sjukt svår att förklara.. Aja ska röra mig mot sängen snart. Godnatt


Söndag oh fuck

Har sjukt ont i huvudet, det är galet och ja ni kan ju tänka er varför. Blev lite ändrade planer igår så vi stannade kvar på Söder hos en tjej som heter Alexandra istället för att åka till Sickla. Det gick väl bra det med, en helt okej kväll med andra ord. 

Ska bara ta det lugnt idag, och inte göra någonting. Det är standard på söndagar, haha. Måste försöka må typ bättre, hör av mig sen. PUSS



Första premiären



Fotboll blev det idag då, första riktiga träningsmatchen på Stadshagens Ip. Den började klockan ett så jag drog dit med min kära vän Carl. Matchen slutade dock 2-1 till Sirius men jag tror att det kan bli en toppen säsong i år. Skitbra spelare med och det kommer nog att gå bra för DIF. Kan tänka mig att vi hamnar någonstans mellan 6-1 plats. Dessutom va det typ 2000 där, sjukt mycket folk. Hade verkligen inte tänkt mig det, hehe. 

Nu ska jag bara ta det lugnt, fixa mig och sådär. Ikväll blir det fest hos en tjejkompis och det blir nog kul. Måste bestämma kläder för jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig.

Ibland önskar jag mer än allt att jag fick kalla dig min

Hockeyn gick skit, vi förlorade mot äckel gnaget i förlängningen. Det sådär kul om man säger så, men vad ska man göra. Orkar ej skola imorgon så ska va hemma och chilla, känner mig fortfarande lite nerstämd och så. Behöver även sova när jag gjort det till och från, sjukt oroligt i typ 2 veckor. Godnatt sunshines


Jobbig dag

Lika ofattbart fortfarande. Att du bara försvann för två veckor sedan. Din begravning idag va så himla fin, trots att jag inte kände dig speciellt bra så grät jag som ett litet barn. Det är inte tillåtet att ta en sån ung människas liv, du hade nyss fyllt 16 och hade hela livet framför dig. Kan verkligen inte finna några ord, det är helt tomt. Jag är glad att jag fick känna dig den korta stunden, du ska bara veta hur saknad du är. Hur många det va i kyrkan idag, för att hedra och minnas dig. Sov gott nu min fina vän. Vila i frid Johanna Olow 10/12 1995 - 15/1 2012 <3



Klockan slår, klockan slår Djurgår'n gjorde mål

Hehehe vi tog hem en super viktig match. Känns skitbra! Ska faktiskt röra mig mot sängen, har inte lagt mig såhär tidigt på jag vet inte hur länge. Men har fortfarande ont i huvudet, så behöver sova. Godnatt kära ni!



Boy


l like my bed but i rather be in yours ;)

Magiskt


Ingenting kan stoppa mig

Hallå på er! Vaknade imorse och hade sååå ont i huvudet så skippade mina lektioner idag, men har idrott klockan två och jag mår bättre nu så ska gå på den. Simning på eriksdalsbadet, livräddning och det är något man måste göra för att överhuvudtaget få E. 

Tänkte dra mig utåt och köpa köttbullar nu, hihi. Vi hörs ikväll! PUSS



Godnatt peeps

Ska sova alldeles strax. Är skitrött trots att jag sov från halvfyra till klockan sex, hehe. Vi hörs imorgon! PUSS



Jag är född som en superhjälte


Måndag avklarad

Sjukt seg skoldag.. 2 timmars naturkunskap sista lektionen, helt hemskt. Va så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Vilket jag är fortfarande så funderar på att gå och sova en stund, hehe. Somnade liksom tre inatt och skulle upp sex, bra där Jaqueline. 



Tralalala

Ska sova snart, skola imorgon som vanligt. Börjar åtta och slutar halvett, skön dag. Måste plugga när jag kommer hem, ska skriva någon uppsats på engelska, gud så kul. Godnatt kära ni



True shit bitch


Jag suger på att uppdatera

Skriver lite nuråå efter några dagar. Vad har hänt? Jo skolan drog igång ordentligt förra veckan, pallade inte så va hemma måndag och onsdag. Sjukt lång och vidrig vecka, segt.

Igår så va jag med Ronya, Pontus och några andra hos en kille i Karlaplan. Rätt soft, mycket folk och så men jaa.. Saker blev snodda, förstår mig verkligen inte på de som snor. Är människor så fattiga att de måste ta andras grejer? Helt otroligt, det skulle aldrig falla mig in. 

Just nu händer det inte speciellt mycket, alla va tråkiga ikväll så ja. Har kollat one tree hill och inte gjort något. Men de är livet ibland liksom. 



Hahaha så sköna


Vila i frid Johanna ♥


Sov gott nu vännen & ta hand om dig.

En tanke, eller kanske flera

Har verkligen tänkt på det sista tiden. Jag saknar att ha närhet, att vara sådär riktigt skrikande kär. Att varje dag när man vaknar upp, ha den där pirrande känslan i magen och känna sig sådär lite extra glad. De flesta runt omkring mig har pojk/flickvän och jag kan gott och väl säga att jag är otroligt avundsjuk på det. 

Jag hittar alltid fel killar, som får mig att må bra till en början men i längden visar det sig att han inte alls var så som jag trodde. Men det sägs ju att man inte kan hitta den rätta förrän man testat alla de som är fel. Men ja jag vet inte, har bara funderat på det här, det är svårt att hitta någon. Men det är ingen ide att leta liksom, för kärleken komer alltid när man minst anar det. 

Dessutom är jag fundersam runt nu, om det är värt att kämpa för en person eller inte. Det är så sjukt svårt att veta i vissa situationer. Men det är den enda som jag faktiskt skulle kunnna vara riktigt säker på att han inte skulle såra mig. Dock är det inte så enkelt, vet inte var vi står för tillfället heller. 

Fick bara lust att skriva av mig lite. Kärlek är svårt.



Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Hallå där! Sen bloggning, hehe. Aja skolan va aschill, började kvart över tolv och slutade halvtvå. Drog hem och åt, chillade ett tag sedan åkte jag hem till Edvin. Såå kul, längsen jag träffade honom. Vi gjorde inte så mycket, chillade osv. Drog hem vid typ nio, åt osv. Sedan kom jag hem nyss, va hos Melinda och snackade och bara chilla. 

Är sjukt trött så ska sova när som helst. GODNATT



Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


Lovar att det här en av de bästa låtarna som kommer komma ut på hela året! Älska är det enda jag kan säga, texten är så otroligt bra. Ååh är typ kär hihi

Nu är du död för mig slyna

Vissa människor asså. Det går inte att lita på någon längre, lögner är numera ens vardag....

Nog om det, kul dag? Fast nä. Otroligt jävla tråkigt, temagrej om språket. Sov typ i skolan, haha. Fick dock sluta vid elva, då drog jag hem och åt. Kollade One Tree Hill, sedan åkte jag hem till Alexandra och vi chillade, snackade osv. Sedan gick vi ut och träffade några kompisar till henne, vilket var trevligt. Kom hem typ 5, helt slut hehe. Imorgon är det fredag. SOOOFT!! Får se vad jag hittar på och sådär. Måste sova snart. GODNATT



Wednesday

Seg dag, inte gjort något eftersom att det är meningslöst att va i skolan. Vi fick sluta en och en halvtimme tidigare. Sedan åkte jag hem, kollade film och sov en stund, osv. Har bara tagit det lugnt liksom. Temadagar torsdag och fredag så inga lektioner vilket är skönt. 

Har bestämt mig för att prova något nytt, så ska tona håret rödbrunt. Tror att det kan bli riktigt snyggt!! Nog om det, ska sova snart. Är sjukt trött. Natti natti





Jaha där va de slut

Lovet fick sitt slut, sov hos julia vilket var mysigt. Vet inte riktigt vad jag gör uppe, ska upp om cirkus 6 timmar. Kommer aldrig kunna sova men ska försöka snart, inte gjort så mycket idag. Kom hem vid typ 5, sedan har jag ätit och drogat One Tree Hill. Sjukt hur braaa det är, hehe. Måste försöka lägga mig typ nuuu så godnatt på er!



Näst sista dagen på lovet

Jag har sån grov ångest, haha. Kommer ha så sjukt mycket i skolan nu när jag kommer tillbaka, det är hemskt. Vänt på dygnet totalt och somnar vid 4 och vaknar vid typ 2 och har gjort det i över en vecka nu. Blir intressant att komma upp på tisdag när jag börjar åtta, wish me luck liksom. 

Aja igår så var jag, ronya och pontus i Kungsträdgården och tog emot de svenska spelarna eftersom att Sveriges juniorlag vann VM-GULD! Det va sjukt kul, och helt underbart att se, alla va så söta. Det var dessutom 10.000 där så ja man kan ju lugnt säga att det var smockat med folk. På kvällen gjorde jag inte så mycket, hade planer men det sket sig så jag va hos Melinda en stund. Sedan drog jag hem och kollade film och chillade. 

Ska förhoppningsvis sova hos Julia ikväll, som en sista grej nu innan det roliga är slut. Det där lät otroligt deprimerande, men aa så jag känner mig, haha. PUSS




Du & jag under täcket baby

Kom hem för ett tag sedan, inte gjort något idag. Vaknade vid två och sedan fixade jag mig osv. Drog ut och va med mina kära vänner, sen hände det inget så jag gick hem. Det va jobbigt här så jag gick ut igen, haha och åkte till Cafe 60 med Melinda och snackade massa skit. Det va trevligt.

Ska nog sova snart, stan imorgon och grejer. Norlie & KKV uppträder i Kungsan och grejer. Sverige vann ju junior VM som alla vet, vilket va stört kul. Så imorgon samlas man där för att ta emot de.



Äckligt


Sjukt bra låt!

Onsdag

Kom hem för typ 2 timmar sedan. Sov hos Freddy på Ekerö inatt, mysigt och sådär, och jag lovar att han är världens bästa. Får mig alltid på humör och jaa allt sånt. En person jag aldrig någonsin vill förlora. 

Igår så va jag ju hemma en stund, packade lite saker och sådär. Åkte till Ekerö vid typ 4, kom dit och chillade galet, lyssnade på musik osv. Sedan åt vi middag och grejer, sedan kollade vi flera filmer till typ väääldigt sent. 

Nu funtar jag på om jag ska gå ut och köpa chips eller ej, är sugen på det, hihi. 



Karma is a payback bitch

Det här året har börjat sämst, haha. Men that's life.

Sov hos ronya inatt, de va fett mysigt för det va sjukt längesen jag gjorde det. Vi gjorde inte så mycket, kollade film å shit.

Verkar som jag ska ut mot Ekerö idag och träffa min fina killkompis som jag saknar, hihi. PUSSS



Wehoooo


Nytt år, nya möjligheter

Jadå var det 2012. Idag mår jag sisådär asså, sjukt ont i huvudet och mår äckligt illa. Men det är något man får räkna med, haha. Fin kväll igår, festen vi va på spårade totalt och innan klockan ens va tio så fick vi springa för livet frå snuten. Sedan hade vi ingen aning om var vi skulle, men det slutade med att jag, julia och melinda drog hem till felix. Där var det dock sjukt kul och vi dansade och allt sånt. När klockan slog 12 stod vi på balkongen och skrek och önskade alla gott nytt år! Kom hem runt halvfyra inatt och somnade dirr.

Varenda människa ligger väl hemma idag och är skitbakis, haha inklusive jag. Vet inte riktigt hur jag orkat ta mig upp, men på något sätt så lyckades jag iallafall. Ska bara ta det dödslugnt idag, är död. PUSS



RSS 2.0