Ett plus ett är två och vi är ett tillsammans

Jag ska nog sova snart. Kom nyss hem, va ute och pratade med william. Han har klippt sig och det va snyggt, det va därför jag ville träffa honom, haha. Intressant för er att veta! Har inte pluggat heller, inte speciellt förvånande. Fixar det i skolan imorgon istället, och det är trots allt fredag så liite lycklig blir man iallafall!



THERE WILL BE AN ANSWEAR LET IT BE

Tjalalala!
Kom hem för ungefär en timme sedan, gymmade en stund efter skolan. Rätt skönt men nu är jag slut i min lilla kropp, ska duscha snart. Sedan äta middag, och antagligen plugga lite engelska. Haha alltså det låter som jag är världens no lifer och alltid pluggar. Men de flesta vet hur det är, man säger att man ska göra det och sedan fastnar man framför facebook. Hatar det! Jag som borde ta tag i skolan gör inte det, not good for me.



Outfit - Torsdag


Adidas - Stadium
Grått linne - H&M
Svarta jeans - Cubus


UPPDAT IMORGON

Skriver och lägger upp lite bilder från idag imorgon. Ska sova strax, godnatt och sov sött

FIKA

Godmorgon sötnosar..
Jag somnade vid kvart i tio igår, var så otroligt trött. Är faktiskt rätt pigg nu ärligt talat, dags för mig att fixa lite saker och sedan ta mig till skolan. Ska träffa evelina efter skolan och vi ska gå och fika, har inte träffat henne sedan i juni så det är evigheter sedan. Ska bli sjukt kul, vi har massa att prata om. När jag kommer hem så måste jag plugga spanska, massa uppgifter måste vara klara på fredag annars får man IG. Har ingen lust med det så jag ska försöka iallafall. Hinner inte skriva mer nu, vi höres ikväll. Puss och hej


Runt ett och ett halvt år sedan nu.. Anna & jag

-

GRATTIS TILL MIN BLOGG SOM FYLLER ETT ÅR IDAG!


Hälsa på prao efter skolan

Godmorgon!
Jag känner mig så risig, är sjukt trött.. Precis ätit upp en skål med youghurt, klätt på mig har jag redan gjort så nu ska jag sminka mig lite. Antar att det är kallt som satan ute, kommer inte bli trevligt att gå till skolan. Ioförsig är det aldrig det men ändå. Iallafall när jag har slutat idag så ska jag åka till Odenplan och hälsa på min prao där jag ska jobba på en frisörsalong om några veckor. Det är tydligen jättebra eftersom att de tar emot massa parao elever varje år. Så vi får se hur det är där. Men nu måste jag gå, börjar bli lite bråttom. Puss


så söt!

20.31

Ska stänga av datorn straax.. Orkar inte ruttna här längre. Godnatt people


HAHA random bild från helgen

I MUST BE EMO

Tjoloahopp i lingonskogen
Jag är äckligt trött, och i skolan var det världens segaste dag. Slutar ju fyra på måndagar och jag somnade på näst sista lektionen, vi hade vikarie och jag hade inget att göra så tur var väl det. En lång vecka framför mig, vill ha helg igen.. Har inte så mycket att skriva, antar att vi hörs lite senare.


Back to the EMOTIMES HAHA

Till dig.

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far 

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid 

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I can not cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with 

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid 

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid 

Because of you
Because of you

DJUPASTE HAV LIKASÅ

Hola amigos.
Today har jag varit i skärholmen med mamma och köpt lite nya saker. Sedan kom jag hem och sedan så gick jag ut och träffade william. En helt okej söndag, finns inte så mycket att göra.. Förutom att deppa för att det är skola imorgon, haha. Helgerna går så sjukt fort, det är galet. Så sjukt onice, varför inte ha 5 dagars helg och två dagars skola? Åh om det bara vore så, va underbart det skulle vara!


Blåa & Svarta jeans - Cubus


Mörkblått & Rosa baslinne - Gina Tricot
Svarta ''tjocka leggins'' - H&M


NOT AFRAID


00.09

Hej på er.
Jag beslöt mig för att åka hem till maja och se på film. Där va även anna, hannah, melinda, kevin och pontus. Vi såg THE LAST SONG, sjukt bra film tycker jag.. Väldigt sorlig och sådär, jag blev riktigt rörd av den. Så har man inte den så rekommenderar jag den starkt. Har velat se den super länge, men tog inte tag i det förrän nu. Nä bra va den iallfall.

Tror jag ska gå och lägga mig snart, är sjukt trött och nu är den söndag igen. Helgerna går så otroligt snabbt, det är helt ruttet sjukt. Kanske slänger in ett inlägg till, annars så.. Godnatt


-


TRÅKIGT

Jag har otroligt tråkigt, sitter inne på en lördag. Riktigt pinsamt, och jag har beslutsångest och vet inte vad jag ska göra. Kommer sluta med att jag är hemma, haha nä men.. ÅH VI HÖRS SEN


Haha konfaläger för några veckor sedan. Sebbe, jennifer, demir, pernilla och melinda

11.55

Godmorgon people
Jag va alldeles för trött för att skriva igår, gick och la mig på direkten när jag kom hem. Träffade massa folk igår, en helt okej kväll, inte världens roligaste men så det blir det ibland. Finns inte så mycket att säga, alla som jag var med hade massa dricka, vi satt på ett dagis vid skinnaviksberget. Hade sjukt tur iallafall, jag och några andra gick ner till macdonald's sedan ringer en kompis och då har polisen kommit och tagit all deras dricka. Hahaha så otroligt synd, men eftersom att jag är duktig och knappt dricker så var det lugnt.

Men jag ska fixa mig och sådär strax, ska åka till farsta med mor min å några vänner till oss. Det blir nog kul, och ikväll ska jag träffa julia. Men mamma tjatar på mig nu, så jag måste gå. Vi hörs sen!


I WANNA CELEBRATE AND LIVE MY LIFE

Tjaaa! FREDAG äntligen, veckan har gått sjukt snabbt.. Under dagen var jag självklart i skolan, drog hem vid två. Hämtade lite saker och sedan åkte jag in till stan med Melinda. Trevligt måste jag säga, ska kanske köpa en tunn fjällräven. Kostar 2300 men ska försöka övertala mor och far min, haha. Nä nu ska jag fixa mig lite, har nyss badat och nu ska jag göra lite saker, sedan ska jag ut och träffa anton och sascha. Ikväll får jag se om jag möter upp några andra. PUSS OCH HA EN BRA KVÄLL


Gårdagens outfit


Tshirt - Estland
Svart linne - Gina Tricot

Leggins - H&M


Utpumpad, rätt ord..?

Hallå på er. Kom hem för ungefär 20 min sedan, gick en promenad med min söta vän william, idag var det skola som vanligt. Segt som tusan, jag ville bara hem och sova. Men imorgon är det fredag, och vad händer då? Nä ingenting, har inte planerat något vilket suger. Så jag hoppas på att få något att göra, hatar att va hemma på fredagar. Blää vad tråkigt. Jag ska sova snart, är så trött efter mitt träningspass idag. Sprang på rullband i hela 35 minuter! Plus att jag tränade armar, mage m.m. Men vi hörs imorgon iallafall. Godnatt & sussa sött


HAHA ful bild, men fin träningsoutfit.. Not!

Hur lyckas jag?

Att jag alltid hamnar här när jag vet att jag måste plugga.. Typiskt mig! Åjuste hade matteprov idag, och det gick rent utav sagt skitdåligt. Kommer få ig, det känns redan nu vilket är.. Sjukt jobbigt, jag måste ta tag i det och börjar anstränga mig som tusan, jag ska iallafall försöka.

Nu ska jag skriva ner fakta från wikipedia till mitt fina arbete om Ångmaskinen. Kommer ta timmr, ska lämna in det imorgon så.. Bäst att ta sin tid till att göra det, har trots allt skärpt mig i de flesta ämnerna FÖRUTOM spanska. För det kan som sagt ta sig.

Hörs senare


Risig bild? Jag vet

Insändare klar!

Jag är så sjukt awesome så nu har jag äntligen skrivit klart den.. Men grejen är den att jag fortfarande har ett teknik arbete kvar att göra som skulle vara inne förra veckan men jag fick faktiskt fram till denna vecka istället. Rätt skönt, har skrivit några meningar. Men jag gör resten imorgon, inte orkar jag sitta med det nu. Är sjukt trött så funderar på att sova snart, men även om jag säger sådär så somnar jag inte förrän elva.. Kommer alltid på småsaker att göra innan jag ska gå och lägga mig. Haha vilket otroligt ointressant inlägg, vet inte vad jag skriver. Men vi hörs imorgon iallafall, ingen mer uppdatering ikväll. Godnatt sötnosar


HAHA jag ser så sur ut.. Fjortis, nörd, nörd & emo på spex.. Bra kombination

LIVING IN A LONELY WORLD

Hej..
En sur jaqueline här, jag bråkade med min vidriga spanskalärare idag, jag vill absolut inte gå på spanska lektionerna mer men tyvärr så måste jag göra det ändå.. Hon är seriöst pantad i huvudet, svär åt elever och grejer. Herregud, inte okej. Så jag blev förbannad på henne och ja, vad finns det att säga? Hon kan dra åt skogen! Visst det är nog mitt fel antar jag, men hennes lektioner är så tråkiga och jag avskyr spanska. Ska snacka med mina lärare och med studierektorn, jag ser henne som ett stort problem.

Annars så var det en lugn dag, jag måste plugga strax. Matteprov imorgon och jag ska skriva rent min insändare som ska lämnas in i skolan. Jag skriver om sverigedemokraterna, om vilket korkat parti jag tycker att dem är. Sjukt att de kom in i riksdagen, förstår inte vad det är för fel på sveriges befolkning..



Glee Cast - Don't stop believin'

Morgon

Ska strax gå till skolan, piggnat till med både kaffe och justin bieber.. Haha nä jag har börjat få riktig bieber fever. Ska bli bättre på att uppdatera, I promise. Men vi hörs ikväll någon gång, behöver plugga efter skolan.. Puss


A DAY TO BE ALONE


Plugga

Har suttit framför tv'n i några timmar och sett alla auditions som jag missat i idol. Det finns en kille som borde vinna hela grejen: Sebastian Krantz jag smäälter! Helt sjukt bra på att sjunga och ja. Jag hoppas verkligen på honom.

Jag måste plugga lite snart, som jag sa häromdagen så har jag so-prov imorgon 8:10!! i politik. Ur tråkigt, och jag är trött och har hur som helst ingen lust att plugga, men jag ska bita ihop.. Vi hörs nog ikväll.


LOST AND INSECOURE YOU FOUND ME

Godmorgon! Det känns lite bättre nu när jag sovit, men mår fortfarande inte bra.. Idag ska jag plugga lite, och funderar på om jag ska ut en stund senare under dagen. Men det beror på. Asså ååh, hatar såna här dagar. Hörs senare



-

Vet inte vad jag ska säga, hur jag ska förklara något.. Jag älskar dig så otroligt mycket..

Händelserik jävla skitkväll, orkar inte berätta något, Jag är bara så otroligt stört ledsen och ja.. Kanske skriver imorgon, ska sova snart. Godnatt

180910

Godmorgon allesammans.. Jag kom faktiskt hem för en timme sedan. Ronya, paula och sara skulle till zinken och se en kompis match men det orkade inte lilla jag. Är så trött, vi kom hem fyra inatt, haha. Vi tillbringade hela kvällen/natten hos marcus. Han har seriöst världens finaste lägenhet, och dessutom är den enorm. Jag vill också ha hans lägenhet, är galet avundsjuk. Vi va självklart flera där, vi tjejer och åtta killar eller något tror jag. Galet trevlig kväll iallafall, med skönt folk.

Idag ska jag träffa anton, vad vi ska göra har jag ingen aning om, men han skulle ringa mig när han vaknar, vilket jag inte har en aning om när det blir. Jag antar att vi hörs lite senare, jag behöver piggna till ordentligt! Pussar


ronya & jag, vinter 2008/början av 2009

UT

Ska hem till ronya å kolla film nu. Hörs imorgon.. Ha en bra kväll

FREDAG

Ohyes, skööönt! Helg i två dagar, då jag kan ''vila'' vilket jag inte kommer att göra. Ska sova hos ronya ikväll med sara och paula tror jag. Sedan ska vi ut senare ikväll antar jag, eller aa.. Vi får se vad som händer, ska kolla tv om en stund och sedan ska jag duscha, fixa mig lite och packa. Dessutom slutade jag halvtvå idag, min klass som går i nian slutar tidigast av 7-9 haha! Sjukt synd för de andra asså ;)


Aw.. förra sommaren

NEVER LET YOU GO



Ska stänga av datorn strax. Sussa sött!

Hiss/Diss


- Justin Bieber!
Haha jag måste bara hissa den killen, helt otrolig på att sjunga och han är så söt.. Låtarna, texterna, ja allt med honom. Så otroligt charmig, ska se till och träffa honom en dag.. Shit vilken dröm! Jag är förälskad i killen

- Soliga höstdagar,
Det är faktiskt väldigt mysigt.. Sätta sig någonstans med kaffe/klass eller något och bara njuta.


- Regniga dagar
Jag hatar det så otroligt mycket, de senaste dagarna har det bara regnat och regnat. Det gör mig deppig, jag tycker åtminstonde att det kan vara sol..

- Skolan
Vem dissar inte skolan? Urtråkigt och bara slöseri på tid, läxor, prov.. Inte min grej!

CAN'T BE TAMED


Tro det eller ej.. Men ja låten är faktiskt bra


Fredag imorgon

TAGGA TAGGA TAGGA! Kommer bli en galet nice helg så den ser jag fram emot. Hade no prov idag, gick väl okej.. Jag får nog G, haha så duktig jag är. Nej men som sagt, no är så inte min grej, jag tycks suga på allt sånt, och dessutom matematik. Nej palla skolan seriöst, men aja. Har inte så mycket att skriva, sitter och facebookar lite och lyssnar på musik. Funderar att plugga lite so, prov på måndag i politik!


Evigheter sedan

Tänkte ta mig lite tid till att skriva. Skolan dödar mig, massa läxor och prov varje vecka.. Har no prov imorgon, vet inte hur det kommer gå. Ska hoppas på det bästa och tro på mig själv! Som ni märker så skriver jag aldrig, har liksom inte tid. Men slänger in lite inlägg då och då. Blä jag är trött på skolan, vill ha lov!


Spex för två veckor sedan

RSS 2.0