This love is easy

holA.
Kom hem vid tiotiden, jag och julia lallade runt lite och träffade sascha och felix. Vi skulle möta upp några andra men så blev det inte, så istället gick alla hem tidigt. Som sagt är söndagar sega, så jag kan skylla på det, haha. Jag är så trött trots att klockan inte är så mycket, ska sitta framför datorn en stund till. Sedan ska jag sova. Blir nog ett inlägg till. PUSS sålänge


Älskar't


JAG BLIR SÅ DUM AV DIG


Seg cheey

Hallå där! Ska ut ikväll iallafall, antingen på bio med julia eller så chillar antagligen hon och jag bara ute. Trots att det är lov så är denna dag alltid så seg, därför ogillar jag söndagar. Man orkar liksom inte göra något, därför ska jag ta det lugnt hemma hela dagen. Vilket är ganska skönt ibland. Jag har roat mig med att lägga upp massa gamla bilder på facebook, vilket är kul. Jag har verkligen förändrats så otroligt mycket, det är gaalet.


31:a oktober

Godmorgon. Då har man ställt tillbaka klockan en timme, så nu är det vintertid, buhuu.. Dessutom är det äckligt väder ute, vilket inte är kul! Jag har inte några planer för idag heller, är sjukt trött. Så vi får väl se vad som händer, jag vill gå på bio men då måste jag hitta någon att gå med, vilket jag inte pallar.. Haha äsch vi får se. Hörs om en stund.


Skittråkig kväll

Sämsta kvällen, träffade iallafall jennifer och steffi. Vi åkte till lidingö där alla enligt mig var så äckligt dryga.  Många var sjukt otrevliga, vilket jag hatar. Det var dessutom en fest där, med massa 96:or, HAHA Vi och några andra fick inte komma in men alla andra som inte var 96:or fick det, skitkonstigt. Sen drog vi därifrån och satt på en bänk, jag beslutade mig tillsist för att åka hem. Orkade inte vara kvar, eftersom att det var så onödigt tråkigt.

Nä nu ska jag sova, är helt sjuuukt trött. Även fast klockan bara är lite över tolv fast egentligen elva då man ställer om klockan idag. Vi hörs när jag vaknar. Godnatt


TRALALA

Jag har ingen rubrik, så ja.. Kom nyss hem, träffade sebbe i märsta, vi åkte till kista och in till stan. Han är seriöst världes bästa, gör en så sjukt glad och han har gjort mig på världens bästa humör, haha.

Nu under kvällen ska jag äta middag här hemma, sedan ut och träffa jennifer och hennes kompis. Antingen ska vi på någon fest eller möta några av hennes kompisar. It's gonna be awesome. Men nu måste jag klä på mig igen, tog en snabbdusch nyss. Vi hörs snaart. PUSS


Cause baby, when you smile I smile.


Låten väcker minnen


OMG - Usher feat Will I. Am


LÖRDAG

Godmorgon, ännu en lördag är här. Idag ska jag träffa sebbe som jag inte sett sen i juli, helt sjukt längesen. Saknat honom en massa, vet inte vad vi ska göra. Då han är lat så får jag antagligen åka till märsta och möta honom, det är långt vilket inte är kul, haha..

Btw så vill jag åka utomlands, det vore så skönt. Jag vill ha sol och massa värme, men i detta land kommer det vara mörka tider i 5 månader, uääh. En resa till Spanien skulle inte sitta fel!


Så j*vla trött

Haha gosh kom hem nyss. Inte gjort så mycket idag, förutom att ha gått runt seriöst halva stan. Ganska skönt faktiskt, under kvällen åt jag och melinda middag på ett pastaställe, skitgod mat. Sedan gick vi ännu mer och sen blev det hem till henne och kolla en film, tror den hette en kvinnas doft (?) Grymt bra var den iallafall. Är helt slut i mina ben, så snart ska jag borsta tänderna, tvätta bort smink osv. Sedan krypa ner under mina nytvättade lakan, it's gonna be lovely. Men jag saknar någon just nu, vill hålla om någon, vem som helst.. Haha jag behöver en pojkvän NU!



Söder - Kärleksbekräftelse

Ut

Yaay ska ut strax, träffa melinda och vi ska gå promenad, haha gamla tanter typ.. Vet dessutom inte vad jag ska göra ikväll, det är någon fest ute i huddinge men det är så långt tid, och ja.. Jag är för lat för att åka dit antar jag. Vi hörs när jag är hemma. Have a great day


LEDIG FREEDAG

Godmorgon kära vänner. Jag är seriöst pigg, sovit 10 timmar inatt. Sjukt underbart, ska ta mig ett bad strax hade jag tänkt och nu under dagen ska jag träffa melinda. Det blir awesome, men nu ska min kära mor låna datorn. Puss sålänge

Söt tjej

Såg nyss någon film på sexan, det var ganska bra faktiskt men hemsk. Ska snart sova, även om det är första kvällen på lovet har jag inte gjort någonting, eftersom att alla får lov imorgon. Då kan jag hitta på något istället, vilket är trevlans. Är så trött att jag håller på och dö.

Måste konstatera att mina höstlov/sportlov brukar gå ut på att deppa, men inte i år iallafall, vilket är underbart, haha. Jag har en tendens att alltid få reda på något, eller att det händer något under exakt denna tid på året. Det suger, men jag är en liten oturs chey.

Nog snackat om det, inga fler inlägg idag. GODNATT


JAG ÄR SPECIELL


KOM IGEN

Kan någon människa kommentera?! Det är skittråkigt att blogga om ingen säger något!


Design

Ny header & design som ni ser, anna hjälpte mig. Tack så mycket! Är rätt nöjd, inte så speciell men alltid något. Den behövdes bytas ut kände jag så därför blev det denna. Laddat ner lite musik nu iallafall, orkar inte sitta med det eftersom att det tar hundra miljader år, ååhh..

HÖSTLOV

Äääntligen lov, jag får det en dag tidigare än alla andra, skönt som tusan. Slippa tänka på skolan under en vecka, inga läxor eller någonting utan bara ta det lugnt. Kom nyss hem, har varit och fikat med melinda i slussen. Nu tänkte jag ladda ner lite musik till min mobil, och det kommer ta ett tag. Vi hörs om en stund, PUSS.


21.34

Ska stänga ner nu, sitter för tillfället och kollar på Efterlyst. Ska fixa lite grejer tills imorgon och sedan sova. Godnatt


Hiss/Diss



Höstlov - Ska bli otroligt skönt att få en veckas ledighet, att inte behöva göra något utan bara umgås med vännerna och chilla galet.

Filmkväll - Sjukt mysigt att sitta med några man tycker om och köra film marathon, passar perfekt nu under höst och vinter när det är kallt & mörkt ute.


Vinter - Hatar årstiden, det är för kallt och visst kan det vara mysigt, men mörker i 5 månader är inte alls kul. Föredrar ljusa dagar, och vaarmt klimat..

Svenska check

Hej på er!
Precis skrivit rent min novell, ska kolla igenom no'n lite vilket jag gjorde för en stund sedan. Mått konstigt idag, haft så extremt ont i huvudet, så jag sov när jag kom hem i hela 2 timmar. Nu är huvudvärken borta, tror det beror på att jag har sömnproblem eller något åt det hållet, otroligt jobbigt. Men jag får lov en dag tidigare vilket är skönt, så på fredag får jag sova! Yaaay säger jag bara.


ONSDAG

Godmorgon bitches.. Buhuu jag är trött, och har ont i huvudet, ska ta en alvedon innan jag går till skolan.. Idag ska vi tydligen på någon teater, det blir intressant. Eller inte, dags för plugg när jag är hemma sen också. Vi hörs ikväll. KRAAAM


GOSH! JAG ÄR DÖD


KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ! Justin Drew Bieber <3


Plugg,plugg,plugg



Svenska kladd avklarad, nu behöver jag bara skriva rent den imorgon. Har pluggat no i en och en halvtimme, och ska kolla igenom allt imorgon.. Får se om det ger reslutat på torsdag, haha vill inte tänka på mitt hemska prov. Men men vad gör man! Dags och sova snart antar jag.. Får se om det blir ett inlägg till. Annars.. GODNATT


Bad på g

Gaah ska lägga mig i badet strax, sedan blir det att skriva lite på min novell som ska vara klar på torsdag och jag behöver som sagt plugga fysik.. Döda mig någon. Puss


-.-

Något jag HATAR hos mig själv är mitt äckliga tunna hår, det är så jävla fult. Jag är så avundsjuk på alla tjejer som har tjockt långt hår.. Det vill jag också ha, och det är seriöst min största önskan. För när man har såhär så kan man inte göra något med det, jag får inte tona det nu och det är fult, för jag har världens utväxt. Det ser stört ut, och jag har fått några tabletter som ska göra håret starkare å tjockare. Jo tjena va, jag skiter väl i om det blir det senare, jag vill att det ska bli det nu.. Asså åååh.. Varför kan inte jag ha tjockt, långt perfekt mörkbrunt hår. Jag vill inte se ut såhär, jag tänker liksom inte vänta tills nyår med att få tona om det, aldrig i livet. Ingen stor grej men för mig är de det. Har lust att raka av mig det, jag skämtar inte.

Förlåt är på så dåligt kom nyss hem, har tränat och jag ska hoppa in i duschen. Måste plugga, fyfan säger jag bara, HATAR äckel skolan. Negativt inlägg men låt mig, hejdå.


VARFÖR har inte jag sådär fint hår?!

:)

En trött chey sitter här, dags att krypa till kojs strax. Imorgon är det tisdag, vilket innebär musik! Skitkul tycker jag, blir super glad när jag tänker på det. WOHOOm haha. GODNATT SÖTNOSAR


Ismael - Kent

20.42

Läst igenom no'n lite, och nu har jag målat naglarna också.. Funderar på om jag ska gå och träna imorgon, vill börja sköta det ordentligt tills jag fått skitfin kropp, vill känna mig nöjd med mig själv, haha. Annars så.. Är det inte så mycket den här veckan, förutom att min novell antagligen ska va klar och jag har inte börjat, toppen liksom. Svenska är iallafall något jag är bra på, yaay säger jag bara!


Nya skor + söta örhängen

Woohoo hemma från stan med ett par uggs, eller snarare shepherd. Sjukt nice iallafall, så sköna och söta små skor, haha. Ska äta strax och sedan bli det fysikplugg, fett kul. Not, men jag kanske från VG i kemi, vilket inte är dåligt för att vara mig, jag som hatar no. Jaja vi hörs senare, nedanför kommer lite bilder på mina skor. PUSS


Måndag

Godmorgon..
En väldigt trött chey sitter här, idag blir det mjukis och ''tröttiskläder'', haha. Gah måste plugga när jag kommer hem, men ska kanske åka in till stan med mamma och köpa skor. Men jag slutar liksom fyra idag, vilket inte alls är kul. Vi hörs ikväll antar jag. Ha en bra dag


Ny header på G

Om några dagar så, jag har fixat en nu. Men oteknisk när det gäller bloggar som jag är så vet jag inte hur man får in den på bloggen osv, massa konstiga koder och blabla så anna ska antagligen hjälpa mig bara för att hon är så snäll.

Har gjort min labbrapport idag iallafall, blev inget fysikpluggande. Tar tag i det imorgon istället, vilket blir kul, not. Annars så känner jag mig rätt glad, fast nä.. Det är söndag, ångest dag som ni alla vet. Buuhuu, äsch nu ska jag inte klaga. Lov om endast en vecka, jamen det blir toppen! Nej nu ska jag strax sätta mig framför tv'n och se Beck filmen Skarpt Läge, it's gonna be awesome. Så inget mer bloggande idag nej, och juste. Jag ska bli bättre på att fota och sådant, lägger upp bilder som ni sett förut, vilket inte är kul.. Jaja godnatt och sussa sött!


Svar på tal again

Anonym om Svar:
haha okej, undrade bara.
men jag måste bara fråga en sak. du behöver inte svara om du inte vill. men, vad tycker du om dig själv, tycker du att du är snygg, söt, snäll elr ja vad tycker du? :)

Svar: Jamen ännu en fråga. Va trevligt, haha. Ehm jadu, personligen tycker jag att jag är rätt snäll, en bra kompis som är omtänksam och oftast glad. Finns där för mina vänner, fast jag vet inte vad dem tycker såklart, men lite förhoppningar kan man ju alltid ha. Jag har dåligt självförtroende, folk som känner mig vet det. Ibland känner jag mig snygg, och världens sötasta, ibland så ful att jag vill spy, men du förstår min poäng. Jag är precis som alla andra människor, eftersom att alla har dåliga dagar, det är något man får leva med.

Svar

Anonym om Trött, irriterad, uttråkad och sur:
hur kan du vara så smal?

Hm.. Vet inte riktigt hur jag ska tolka frågan, på ett bra eller dåligt sätt (?) Men jag har alltid varit smal, så ja.. Vad finns det att säga, det är inte så mycket jag kan göra åt det. Vissa tror att jag inte äter, blablabla men det gör jag, antagligen mer än någon annan. Kände att jag ville svara på frågan, för den kändes.. Lite fundersam antar jag


Svar på tal

Måste bara säga att det är kul att folk kommenterar, det gör mig glad. Men som sagt, inte bra på att printa så ni får stå ut med hur jag svarar.

lisa om SÖNDAG:
hur många besökare har du per dag typ? :)

Asså jag har min blogg som en dagbok, jag tycker det är skitkul att skriva av mig, och se vad jag gjort tidigare under året. Men det pendlar mellan 10-25, inte alls många. Men jag bryr mig inte liksom, har aldrig tvingat folk att läsa min blogg. Den är inte så intressant men aah.. Hoppas du blev nöjd med svaret, haha.

SÖNDAG

Godmorgon..
Vaknade för en stund sedan, märktes att jag inte fått någon sömn, sovit över 10 timmar. Ska duscha, äta snart och sen måste jag som sagt plugga. Men vi hörs senare. PUSS


Outfit igår;
Tjocktröja - Bikbok
Svart linne - H&M
Leggins - Gina Tricot

Jag är trött

Gah ska sova snart, har sovit 5 timmar inatt och imorgon måste jag göra labbrapport plus plugga lite fysik, skitkul liksom.. Fysikprov på torsdag, kill me slowly. Godnatt people


00.47

Godkväll.
Skriver lite vad jag gjorde i fredags och igår. Hm.. Som sagt fredagen spenderade jag med julia hos henne, vi laddade ner filmerna Sebbe & Eclipse. Jag dog halvt, taylor lautner är olagligt snygg, det är helt sjukt. Vi hade köpt godis, chips och sådant så det blev en tjockiskväll, haha. Vi var dessutom uppe till fem, klockan råkade liksom bli lite mycket. Men iallafall så vaknade vi runt 10 igår då, fixade oss, åkte in till stan för att julia skulle köpa lite saker, allting krånglade sig och ingenting gick bra. Jag åkte hem innan henne, var hemma ett par timmar och så drog jag hem till ronya strax innan åtta, hon och jag gick ut och började gå mot mariatorget. Ja men gissa vad? Då stöter vi på några killar, skitsnygga allihop, två av dem sätter sig brevid oss, och det var självklart för att vi satt på en bänk där. Alla deras kompisar står en bit längre bort, men dumma som vi är så garvar vi bara och ja.. En av killarna kommer fram, frågar lite saker sedan går han. Efter bara 2 min så går dem alla, och jag blir förkrossad, mötte alla deras blickar och ja, dem ville ju liksom något. Alltså, jag skulle göra vad som helst för att få deras nummer för tillfället, låter som värsta tönten men seriöst!! Blir ledsen av att snacka om det nu, HAHA. Men sedan mötte vi iallafall daniel, världens härligaste människa. Lallade runt lite i zinken, södra st och ja.. Kvällen slutade med en klass på macdonald's och massa härligt skratt.

Super långt inlägg, ingen kommer orka läsa.. Menmen


bild från i fredags påväg hem från skolan.. SNÖ -.-


julia ska sätta upp den på sin vägg.. åh fint


sjukt ball limosuin, man ser inte det så ofta

-

Tanken av ett liv utan dig, får mig att falla ner på knä. Ber till gud att vi en dag delar ett svar, delar en dröm att det alltid är du och jag. Det spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll vad de gör. För jag vet att vi lever för varandra, kommer att alltid va tillsammans tills dagen vi dör

@Julia

Godkväll.
Ska snart äta middag och sedan åka hem till julia i bergshamra, ska sova hos henne. Det blir trevligt, vi ses inte så mycket och ikväll ska vi endast äta massa godis, och kolla film. Tjockisar som vi är, haha. Hörs vi inte mer ikväll så blir det uppdatering när jag är hemma imorgon. PUSS


Trött, irriterad, uttråkad och sur

Jag är död, och plus att jag är arg, ig varning i spanska igen, även om jag vet att det är mitt fel. Men vad gör man när man tycker det är otroligt tråkigt och verkligen inte vill vara på lektionerna?, men jag blir tvingad till det. Måste jobba upp det, eftersom att det är gymnasieval snart. Men jag är kass i skolan och hatar att plugga, om jag kunde skulle jag seriöst sluta skolan NU. Men det funkar inte, och det vet jag. Fick omdömen idag, har antagligen sänkt mig i musik, jippe liksom. Men har G i alla ämnen utom spanska, så tur är väl det antar jag..

Den här dagen är seg. hatar tråkiga fredagar, och det gör mig på ännu sämre humör, vill göra något ikväll men jag vet inte vad. Asså åh, hatar allting för tillfället, haha vi hörs senare -.-


Spanien i somras, ge mig sol&värme!

SNÖ I OKOTBER INTE OKEJ

Uääh.. Det snöar redan nu, den 22:a oktober, inte okej. Jag hatar vintern och när det blir kallt, blir seriöst deprimerad varenda vinter för att det hänt något, men i år nej, då ska det inte bli deppmode. Godmorgon förresten, håller på att göra mig iordning, ska sticka till skolan om en halvtimme. Ska antagligen träffa becca efter skolan, men det får vi se senare. Hörs när jag är hemma. PUSS


SLEEP TIGHT

Ska roa mig framför facebook en stund till, sedan blir det fixa lite grejer och senare sova. Jag är så trött men imorgon är det FREEEDAG. WOHHOO säger jag bara, haha godnatt


Svar på tal

Anonym om -:
vad hände med dig och william igentligen? är ni vänner nu elr ja fattar inte..

Svar; Haha eftersom att jag är kass på att printa å sånt så orkar jag inte hålla på med det nu, så ger ett svar iallafall. Ehm ja, jag och william är bara nära vänner nu iallafall, och jag antar att alla vet det. Men eftersom att jag fått en fråga om det så.. Våran relation har varit rätt fram och tillbaka, men allt är lugnt nu. Som sagt, jag och han har bestämt att bara vara vänner just nu, vi får se om det ändras sen. Det vet jag inte nu, vi får helt enkelt se hur det blir längre fram. PUSS

-

1. Vem sov du senast med? - Minns inte, haha
2. Vem var den senaste du pussade? -
3. Har du en sjukdom? - Nej
4. Trivs du med det? - Eh nej?
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 34 st
6. Gillar du nån nu? - Nej, eller jag vet inte
7. Vad gjorde du inatt? -Sov
8. Och i förrgår natt? - Sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - Tar fram kläder, antagligen tv å data



10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nästan ja
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Nej
12. Har du varit gravid? - NEJ?
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Haha lite ung är jag allt för det
14. Choklad eller glass? - Glass
15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
16. String eller hipsters? - String
17. klackskor eller sneakers? - Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Stockholm/Söder
2. Håfärg? - Mörkbrunt men riktiga är blond
3. Längd - 1.67 tror jag
4. Frisyr -
5. Ögonfärg - Brun gröna
6. Skostorlek - 38-39
7. Humör - Trött men rätt glad
9. Civilstatus - Singel
10. Vänster eller högerhänt - Vänster



Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Antar det
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?- Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Haha ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - En av mina största rädslor
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Klart ;)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Yes det gör jag



Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. cider eller öl? - Båda
3. Dag eller natt? - Natt
4. One night stand eller förhållande? - Beror på, men förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? -Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Beror på vilket sammanhang
8. Färgfoto eller svartvita? - Färg
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Hallå.. Facebook?


Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nä
2. Har du nånsin velatt ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -Nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Haha om jag har
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? -
Klart jag har



Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Ganska
3. Är du fundersam? - Kanske
4. Är du uttråkad? - Nej
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Dem är inte gifta



Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? -  18.08
2. Namn? - Jaquelin Rydahl
3. Vart bor du? - Stockholm
4. Hur många barn vill du ha? -  Inga
5. Rullar du spaghettin eller skär du den? -  Vene
6. Har du ätit sushi? - Aa
7. Favoritglass? - choklad
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Inga
9. Humör? - TRÖTT

Fyra Grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Hahaha nej
2. Har du en hund? - Ne
3. Sover du helst själv eller med någon? - Beror på
4. Tror du på spöken? -
Ja
1. Skulle du vilja vara längre? - Ja
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Haha ne


Kan
1. Kan du röra på öronen? - Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Nej
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - NEJ
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Ja, jag vill
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? -
Haha nej..

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja
3. Har du syskon? - Nej
4. Har du ljugit på någon fråga ? - Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Vene
6. Har du varit full den här månaden? - Nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Ohja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Har jag säkert
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej
11.  Har du haft sex? -  Nej

Vem
1. Vem älskar du? - Mina vänner
2. Vem kan berätta allt för dig? - ?

Outfit


UCLA mjukis - Bikbok (?)
Svart spetslinne - H&M
Halsduk - H&M

@Träning

Kom hem för cirka en timme sedan, är helt sjukt trött. Träningsvärk har jag också, men gymmade iallafall litegran, skönt var det och jag måste verkligen komma iform. Är dessutom jättehungrig, så jag hoppas att det är mat snart, haha.

By the way så har jag läst paows, hugos blogg osv. Precis fått reda på att paulina varit otrogen, fy satan seriöst. Det trodde jag aldrig om henne, efter att ha följt hennes liv så länge. Hon och hugo är liksom gjorda för varandra, och jag tycker så otroligt synd om honom också. Men hon förtjänar inte honom, inte efter en sådan grej. Att bli utsatt för att någon är otrogen mot en är hemskt,  det gör så jävla ont i hjärtat.


Försov mig

Haha godmorgon!
Började för tio minuter sedan och jag vaknade halvåtta, och måste gå tio i.. Borde springa mot skolan nu, så fattar inte varför jag sitter här. Vi hörs senare idag, ska antagligen träna efter skolan. PUSS och ha en bra dag

Garderob

Fick ett ryck och städade min garderob, såg ut som ett bombnedslag i den. Ska stänga ner nu alldeles strax, är sjukt trött och nu ska jag ta fram kläder tills imorgon. Då är det torsdag och då måste jag pallra mig och träna, vilket jag inte är taggad på. Sussa sött



Adore You - Lil Rain

SO PROV AVKLARAT

Hej!
Ingen förstår hur sjukt lättad jag är, och jag hoppas verkligen att jag får G. Det gick väl helt okej antar jag, det kunde ha gått sämre liksom. Nu har jag bara ett prov kvar, i fysik nästa vecka och sedan har jag höstlov, projektvecka och prao. Så ingen skola på 3 veckor, sjukt nice. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och jag är hungrig. Därför vill jag ha mat snart antar jag, ska nog börja på min labbraport idag också som jag helst ska lämna in denna vecka. Nej nu ska jag fortsätta roa mig med facebook. PUSS


somras, mina ögon ser helt normala ut.. not

TUNG LÅT


Skjut mig någon

Jag ska nog dö fram tills lovet, vill inte göra so-prov imorgon. Det kommer inte gå bra, jag är så negativ nu, jag vet. Men asså åååh.. Vet inte hur jag ska klara det. Ska nog gå och lägga mig och aldrig vakna igen, usch.


Kyrkan

Ska upp dit snart, ungdomskväll för alla ledare vilket är kul. So prov imorgon och jag kommer DÖ. Uäääh.. VI HÖRS SEN


TISDAG

Godmorgon!
Hade tänkt plugga innan jag gick till skolan men nu kommer jag inte hinna det för klockan är redan över elva och jag måste göra lunch och gör mig iordning. Så därför får jag råplugga so när jag kommer hem, ska upp till kyrkan ikväll eftersom att det är singstar kväll vilket är sjukt kul. Har dessutom inte träffat folk där på länge så jag saknar alla, hihi. Skönt att börja så sent idag, jag hade ställt klockan på 10 och sov fram tills dess, vilket inte brukar hända. Hela 10 timmars sömn, otroligt för att vara mig. Nej nu måste jag kila, hörs ikväll tror jag. PUSS och ha en bra dag


årets skolfoto, ser drogad och uttråkad ut, haha

SOVDAGS


DU HAR GJORT MIG HEL


Du är där för mig, när mörkret smyger sig på tar du min hand å ger mig din kärlek, trygghet till mig. När inget funkar så står du där vid mig


Den är svart, som svart som granit


Om du bara vill så säg till, jag kan va din vän när natten faller. Om du bara vill, öppna din dörr och bara våga släppa nån in


Pluggat so..

Slutade fyra idag, segt på en måndag. Annars rullar allt på, har pluggat lite so iallafall. Prov i första världskriget på onsdag, inte en aning om det kommer gå. Antagligen helt okej hoppas jag. Har inte lärt mig mycket i skolan, så får väl läsa ikapp det mesta hemma. Hade dessutom NATIONELLA i spanska idag, jag dog halvt. Det gick helt okej men svårt var det iallafall, haha. Usch på skolan säger jag bara, i don't like this shit.

Men det positiva är att jag börjar klockan ett imorgon, två lektioner har jag också, riktigt onödigt men varför klaga när jag får sova fram till tio. Underbart, ohja! Aja ska klicka runt lite på facebook. Vi hörs sen


SV-NOVELL CHECK

Jag skulle skriva om en novell tills imorgon, kom på det för en timme sedan, och jag hade inte ens börjat med den. Men nu är det klart och jag borde börja på min labbrapport och plugga till mitt so-prov på onsdag. Men jag kommer faila, vilket jag känner redan nu. Min lärare är sämst och det känns verkligen som om jag inte har lärt mig något, och jag brukar tycka so är skitkul, vilket det är men sedan vi fick våran nya lärare, blir det bara tråkigare.. Jag måste iallafall plugga som tusan imorgon, ska dra mig upp till kyrkan på tisdag då det är ungdomskväll och singstar, vilket är sjukt kul. Jaja massa plugg snack, det blir väl något till inlägg antar jag. PUSS

ENGEL


TRÖTTIS

Godmorgon.. Inte bloggat förrän nu därför att när jag vaknade imorse hade jag så ont i huvudet och mådde sjukt illa. Men jag mår lite bättre nu efter att ha duschat och ätit lunch. Just nu sitter jag och bläddrar lite bland språkresor, i sommar kanske jag och anna ska åka på språkresa till England. Det vore sjukt kul, så jag hoppas att vi kan göra det! Men det kostar så otroligt mycket, liksom det blir säkert över 20 000 minst, vilket är rätt mycket pengar..

Idag ska jag dessutom plugga som jag skrev igår, så det är rätt mycket att göra. Men ska fortsätta kika runt lite nu, så vi hörs senare. KRAM sålänge


Ingen rubrik

Godkväll kan man väl säga.. Jag är trött och har inte gjort mycket alls, gick ut vid åtta och träffade anton, sedan skulle vi till St Eriksplan och träffa olivia och en annan tjej men lilla jag orkade inte. Så därför tog jag tunnelbanan hem och har roat mig med att kolla på tv. För första gången i mitt liv så såg jag något repris avsnitt av Paradise Hotel. Måste vara det mest meningslösa programmet någonsin, men det positiva är att det är sjukt snygga killar med, haha. Snacka om att vara uttråkad, jag kollar aldrig på sådant skit annars. Aja ska strax sova känner jag, ska bli skönt att krypa ner i min varma säng. Imorgon väntar det plugg så som; So, no och svenska. Toppen verkligen eller INTE. Nä nu ska jag inte skriva mer, vi hörs imorgon. Sleep tight


Mars last year

SEG dag

Asså hela den här helgen har varit skittråkig, även om den inte över än så har jag absolut ingen aning vad jag ska göra nu under kvällen. För antingen är folk upptagna, sjuka eller något annat. Det är seriöst synd om mig, någon borde rädda mig och få min kväll att bli kul, haha.. Ska äta middag nu, skriver senare. PUSS OCH KRAM


MCKINLEY JACKA

Där har ni min fiina jacka.. Haha. Endast 1700 kr från intersport


LÖRDAG

Godmorgon bitches!
Vaknade för någon timme sedan, ska duscha, äta lunch osv snart. Sedan och åka min älskade jacka, sedan vet jag inte vad son händer. Får väl höra av mig till någon och se om någon kan ses idag, hemma vill jag inte sitta. Men jag skriver lite senare. PUSS


JAG ÄR EN SOLDAT FÖR DIG


SEG kväll

Har nog haft den mest nolife kvällen någonsin, jag och ronya har åkt runt överallt. Snacka om tråkigt, vi mötte anton, åkte till ropsten för att kanske få följa med på en fest, men det sket sig och anton åkte ut till lidingö själv. Blabla, det slutade med att vi satt på en buss och åkte runt halva stan, haha. Självklart var det kul att umgås med ronya, men det blir sjukt tråkigt när man inte gör någonting liksom.

Imorgon ska jag iallafall köpa min jacka och sedan har jag ingen aning om vad som händer, bestämmer antagligen det spontant imorgon. Jag känner att det är dags att sova strax, är sjukt trött. Vi hörs imorgon. NATTI NATTI


FREEDAG

Ohyes. I'm home. Mötte mamma efter skolan och har kollat på vinterjacka. Det blir antingen en tunn fjällräven eller en svart Mckinly jacka. Svårt val för jag vill ha båda, och dem är rätt dyra så.. Ja jag vet inte riktigt och jag måste bestämma mig snart också.

Sitter med ansiktsmask just nu, ska låta den torka, sedan tvätta bort det och ta ett långt sköönt bad. Är värd det tycker jag minsann. Ronya kommer hit om en timme tror jag, det blir trevligt. Inte träffat henne på rätt länge.. Aja vi hörs senare, vet inte vad som händer ikväll än så. PUSS


Ronya&jag, söta eller vad!

HAHA BÄSTA

80% av alla ungdomar i sverige har smakat alkohol innan dom fyllt 18 år. Kopiera och klistra in det här någonstans om du gillar muffins <3

Sängdags snart

Har varit ute med william, kom hem för 20 minuter sedan ungefär, ska strax ta fram lite kläder, fixa lite grejer och sedan lägga mig. Fryser som satan, det är helt sjukt kallt ute. Mina händer är seriöst fortfarande isbitar.. Aja imorgon är det fredag och det innebär: Sluta tidigt, en timmas håltimme och endast sköna lektioner. Ohyees, men ska stänga ner här strax. Godnatt


SAY THAT YOU LOVE ME


TRÖTT PÅ ALLA HATERS

Har tänkt på det här, hur mycket tid folk lägger ner tid på att hata Justin Bieber. Jag menar varför? Helt seriöst, hur orkar man lägga ner tid på att säga hur ful han är, att han låter som en tjej, att han inte har någon talang och att han allmänt suger. Okej låt oss säga såhär, han är en av världens största artister nu, har mer visningar än någon annan på youtube och har miljontalsfans runt om i världen, jag kan stolt kalla mig en av dem. Jag hörde hans musik först i mars, då insåg jag hur duktig han var. Lyssnade på några av hans låtar, sedan var det liksom inget mer. Fram till nu under sommaren, då jag har insett hur otrolig han är, hur bra hans musik är, hur fina låttexter han skriver, och att han verkligen har kämpat för det här. Jag stör mig på alla som hatar honom bara därför att, killen har en otrolig talang och är sjukt duktig på att sjunga, men allt handlar åter igen om avundsjuka.

Att han är bög? Aa okej, låt oss säga så.. Men det är inte sant, herregud att alla pojkar därute aldrig kan komma med något bättre, det är den sämsta anledningen någonsin. Jag accepterar att man inte gillar honom, men att tracka ner på andra bara därför är så otroligt onödigt och det bevisar vilket nolife man har. Han är underbar oavsett vad folk säger, visst jag känner honom inte, jag har kompisar som är ett mycket större fan än vad jag är. Men jag avgudar hans musik, punkt slut. Det kanske är patetiskt att sitta och skriva det här, jag orkar liksom inte höra allas åsikter om honom, har tröttnat på dem MEN låt mig tycka om honom. Det är mitt liv, inte erat.


Klockren bild! Haha and I've got Bieber fever.


Bättre än orginalet


Glatt humör

Hej på er!
En glad jaqueline här, inga läxor tills imorgon så jag kan ta det lugnt.. Dessutom fick jag VG på min insändare i svenska, eller jag antar det iallafall. Vilket var sjukt bra, jag blev så glad. För jag tycker inte om mina lärare i svenska, hon seriöst suger. Behandlar oss som 5 åringar, och det är inte trevligt. Annars så var det en rätt kul dag i skolan, jag har garvat som tusan, får åter igen så är min klass dumma i huvudet, men jag älskar alla ändå, haha. Nä nu ska jag fortsätta klicka runt lite på facebook och lyssna musik. Vi hörs SENARE


Det gick bra att plugga.. NOT

Haha asså jag är som sagt världens sämsta, blä vet inte hur det ska gå imorgon. Men jag klarar mig nog, hoppas jag.. Har beslutsångest och vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, jeans eller leggins, osv. HATAR såna dagar, det är det värsta som finns. Idag har jag liksom gått i mjukiskläder och inte varit ute, luffigt värre. Men vi hörs imorgon, ska inte slösa min tid mer här ikväll. GOODNIGHT


STOP THE RAIN



JAG SKA GIFTA MIG MED HONOM


NO-PROV CHECK

Hallå igen, nu har jag gjort klart mitt no-prov. Det ger mig antagligen inte bästa betyg, struntade i de två sista frågorna. Det ena hittade jag ingenstans, och jag har kollat i böcker, internet m.m. Den andra har vi inte ens gått igenom så nu får det var precis som det är. Snacka om att provet tog eller har tagit evigheternas evighet, och jag måste läsa igenom spanska glosor och so läxa tills imorgon.. Snacka om att skolan vill ta livet av oss elever, är så otroligt skoltrött, jag vill ha ett långt loooov nu!


Studiedag

Godmorgon.. Jag vaknade rätt sent iallafall, skönt eftersom att nu har jag fått sova i hela 11 timmar. Idag ska jag plugga, plugga och åter igen plugga. Har som sagt ett prov och två läxor som ska lämnas in imorgon. Jag tvingar mig själv att göra det iallafall, så ja.. Känns rätt segt när man är ledig men vad gör man? Gör jag detta under dagen har jag en ledig kväll, och då kan jag ta det lugnt. Men först och främst ska jag göra mat och duscha, och seden återgå till min läxläsning, shit jag låter som världens pluggis.. ILLA


D.Ö.D

Jag såg nyss american pie som gick på tv, sämsta filmen någonsin, ändå fortsatte jag kolla, haha. Ska sova snart, trots att jag är ledig imorgon. Sjukt trött och jag behöver ta igen sömn efter att ha somnat sent i två dagar och vaknat mitt i natten pågrund av konstiga tankar och drömmar. Sjukt obehagligt, men jag tror att det beror på vissa anledningar, när jag saknar någon så sover jag dåligt. Antar att de flesta gör det, eller jag vet inte men jag antar det.. Men men nu ska jag klicka ner denna ruta. GODNATT OCH SOV GOTT


<3


Jag vill bara hjälpa dig, jag vill bara ge dig tid. Jag vill ge allt jag kan och bara stå brevid. Ge dig tid, hela livet du och jag, ger du allt ger jag mer än så


HÄR BREVID


MUSIKPROV CHECK

Hallå därute..
Jag har minsann gjort provet nu och jag hoppas innerligt på ett VG.. Vill inte sänka mitt betyg i musik, men jag vet inte hur det gick, antagligen skitdåligt. Haha. G Frågorna var svårare än vg/mvg frågorna?! Sjukt konstigt, så får jag vg så är det antagligen hur jag har svarat på de!

Just nu sitter jag och försöker plugga lite no, kollar bloggar och ja.. Ska äta middag snart, och plugga lite till och senare kanske jag ska ut, men det får vi se sen. Det var allt för mig sålänge, vi hörs senare ikväll


HEMSK BILD men orkar inte bry mig

Kan inte glömma dig pågrund av saker du gör

Jag har pluggat, jag känner mig sjukt duktig! Massa och skriva bara, har inte ens gjort klart G-frågorna till no-provet. Otroligt svåra, och det är inte kul. Musikprov imorgon, jag hoppas på ett VG! Vill inte sänka mitt betyg i musik, det är väl det jag är bra på i skolan, haha.. Asså aa, ska fixa lite saker strax. Kanske blir ett inlägg till. Annars säger jag godnatt nu..



I'M SO DEAD


He is so beautiful.. Seriöst, GE MIG!!!!


I'M OVERBOARD AND I NEED YOUR LOVE

God eftermiddag..
Trött dag i skolan, jag skolkade spanskan och följde med Berzi och träffade freddy, det var mycket trevligt. Jag saknar alltid honom så mycket, vi ses inte ofta även fast han är min bästavän. Skulle inte klara mig utan den människan, han betyder mer än något annat! Just so you know liksom, haha.

Somnade sent igår kväll, vilket jag sa att jag inte skulle göra.. Så jag var så otroligt trött imorse när jag skulle upp. Men jag fick iallafall sluta en timme tidigare och det var så skönt. Men nu måste jag göra lite annat. Vi hörs ikväll


Overboard - Justin Bieber Feat. Jessica Jarrell

FOR THE FIRST TIME

Ska stänga av datorn strax, och försöka lägga mig tidigt. Jag är trött och måste packa ner idrottskläder tills imorgon, jättekul.. Vi hörs imorgon. Godnatt!



SEG DAG

Haha jag har inte pluggat idag, usch jag är så sämst! Jag borde, men orkar inte. Så jag får ta tag i det imorgon istället, och jag slutar sent imorgon också.. Det mer än suger, men nu gäller det liksom att tänka positivt vilket jag inte är så bra på. Skolångest har jag också, vill inte gå dit denna vecka. Usch


BABY I'M NOT SCARED




Follow Me - Sebastian Krantz

AWESOME


Två av mina vänner Sascha & Johannes har gjort en cover på Use somebody, kände bara att jag var tvungen att lägga upp den. Båda två är så grymt duktiga!


Söndag

Då är den söndag IGEN! Jag har roat mig med att kolla på idol fram till för ungefär en halvtimme sedan, vaknade runt elva och har ätit, duschat osv. Ska plugga lite idag, för denna vecka har jag sjukt mycket läxor/prov. Skolan dödar mig ännu en gång, och jag varken vill eller orkar, men jag vet att jag måste! Vi hörs senare


Nathalie's & mina fötter


STOCKHOLM


Lilla jag


G-G-GODNATT

Uääh ska sova snart, är sjukt trött. Dessutom måste jag plugga en massa imorgon, det ser jag inte fram emot. Aja sussa sött sötnosar



Say you don't want it - One night only

JUST THE WAY YOU ARE

When I see your face, there's not a thing that I would change. Cause you're amazing, just the way you are. And when you smile, the whole world stops and stares for awhile. Cause boy you're amazing, just the way you are ♥

14.00

Hej därute..
Ska ge mig ut strax och träffa melinda, tror vi ska gå promenad, haha.. Det behövs nog, jag behöver piggna till. Får se vad som händer ikväll, antagligen något trevligt. Så därför hörs vi sen, puss


Skolavslutning 2009

Nice kväll

Hej alla nattugglor.
Kom hem för en kvart sedan, har tvättat bort smink och sådant precis. Ska lägga mig alldeles strax, är så satans trött. De va iaf niiice hos tessi, massa trevligt folk och vi var iallafall 30 pers. Sedan kom en granne och sa åt oss att vara tysta, för vi hade råkat störa liiite och dessutom var han polis men inte i tjänst, haha så det var lite komiskt. Jag sprang runt å sa åt alla att polisen stod utanför dörren, eller rättare sagt hennes granne. De flesta gick då, och innan men jag var kvar och åkte hem med sascha, johannes, blenda och olivia.  Ser knappt vad jag skriver, mina ögon går seriöst i kors. Vi hörs imorgon när jag fått en natts sömn. Godnatt allesammans


MY HEART STOPS WHEN YOU LOOK AT ME

Tja därute..
Träffade nathalie iaf, vi gick och fikade.. Trevligt, ohja! Sedan köpte jag ett par söta trosor från H&M. Dt är rea och super billigt. Nu måste jag strax bege mig, ska på fest i solna hos en kompis, blir nog kuul. Hörs när jag är hemma! Bilder kommer då också, puss & kram

HAHAHA MIN HUMOR


Smärta i min mun

Haha asså jag har en blåsa i min mun som gör så otroligt ont, har varit nere på apoteket och köpt någon salva som ska göra det bättre. Jag seriöst gråter varje gång jag äter, det svider som fan! Det är helt sjukt, döda mig någon.. Jadå vet ni det, idag i skolan så va alla sjukt hyper och jätte okoncentrerade, visst kan vi vara konstiga men idag var det extremt. Garvat åt alla hela dagen, alla har haft ett sådant glatt humör, och såna dagar är underbara. Det gör mig på supr bra humör, så jag tänkte till och med plugga litegrann. Hemprov i kemi som ska lämnas in nästa torsdag och hade tänkt att börja lite smått redan nu. Ska antagligen ut ikväll, behöver reda ut lite saker med en kompis.. Därför hörs vi någon gång senare!


Sjukt grym dubstep låt


I'm home

Godmorgon bitches!
Sitter hemma och latar mig, mår lite bättre idag iallafall. Jag har fått våra skolfoton vilket är sjukt kul, spexfotot blev hur bra som helst, garvar så fort jag ser det. Har trots allt en underbar klass och åh vad jag kommer sakna alla när jag slutar nian.. Slänger upp en bild på spexet, så hörs vi senare. PUSS


-

Ska lägga mig i sängen strax, är död.. Orkar inte sitta uppe. Godnatt


ROSTIG KÄRLEK


Kärleken kommer, kärleken går


Klarar inte det här igen

Våran lilla historia är så jävla invecklad, det är svårt att förklara allting. Men jag trodde inte att jag skulle känna såhär, och ja jag vet att det är bäst såhär för min skull. Jag vet inte om jag klarar av att vara vänner nu, förlåt.. Men det kommer bli så sjukt svårt, även om det nu var jag som bröt upp, eller vi kommer överens om det. Det blir bara så jobbigt för mig att höra att du träffar massa andra, och blabla.. Jag trodde att mina känslor skulle försvinna, allting är komplicerat. Har inte förstått förrän nu hur mycket jag tycker om dig, men jag är stark trots allt. Vi får se hur det blir, jag älskar dig sjukt mycket. Men this is life tror jag


DUMMA HALS

Tjalalala fina människor
Jag vaknade imorse och kände mig varm och hade ont i halsen, gick till skolan och var där i två timmar. Sedan gick jag hem och la mig framför tv'n, ätit mig fet typ.. Haha, jag har sett flickan som lekte med elden för tredje gången, så sjukt grym film! Annars har jag inte gjort så mycket, sov från fyra till sex, och det var skönt. Varit äckigt trött hela dagen, så känner mig piggare nu iaf. Men jag ska vara hemma imorgon och vila så går jag till skolan på torsdag. Vi hörs senare


ORIENTERING ÖVER

Tack och lov för det, gick sådär.. Jag fick G, hade kunnat få VG. Jag och hannah var 35 poäng från det, haha tjockt synd alltså. Men men, orkade inte bry mig, man blir slut av att springa i skogen i hela 3 timmar. Jag kom hem runt halvtre, duschade och kollade på tv. Sedan har jag bara tagit det lugnt, skrev nyss klart mina stödord till engelskaredovisningen imorgon. Jag dör nog, aldrig haft det helt själv inför hela klassen, jag hatar det fortfarande även om jag älskar att prata. Övning inför nationellaprovet, för gymnasiet. Det tjatar lärarna alltid om, bläää..


SOMRAS Maja & jag


JAG ÄR SÅLD


Finner inga ord, han är helt otrolig. All KÄRLEK till Justin Bieber!


BABY I LIKE IT

Godmorgon!
Jag är på världens bästa humör och rätt taggad, hoppas att det går bra på orienteringen idag iaf. Ätit en stor frukost nu, och ja.. Så jag borde hålla mig pigg ett tag, ska ner till affären innan jag sticker till skolan. Hörs TONIGHT och önska mig good luck


söt bild på evelina från i onsdags förra veckan


DIF VANN

En glad Jaqueline sitter här, nu slipper jag höra att vi förlorade imorgon i skolan, haha.. Känns ju mer än bra! Strax så ska jag sätta mig med min engelskabok, skriva stödord. Försöka lära mig texten, kommer gå.. Bra. Sedan ska jag göra min mat som jag ska ha med mig imorgon. Börjar dessutom inte förrän 9.30 så saker och ting blir bara bättre. Tror jag slänger in ett till inlägg senare. Puss på nosen

Fastklistrad

Sitter som fastklistrad framför datorn, sitter med aftonbladet uppe där jag ser hur det går i matchen. DJURGÅRDEN leder med 2-1 och nu hoppas jag verkligen att vi vinner, vilket vi självklart gör. Haha jag är ingen fotbollstjej men seriöst, nu måste jag bara vara det.. Bara för att kunna mobba mina vänner som är AIK:ARE. Sjukt ointressant jag vet, tror inte de som läser bryr sig men ändå.. KÖÖÖR PÅ DIF. Nu är det 20 min kvar av matchen


DERBY match idag

Godmorgon..
Som rätt många vet så spelar DIF mot AIK idag och eftersom att jag är djurgårdare så hoppas jag stenhårt på de..  De förlorade så otroligt stort i hockey mot AIK förra helgen, folk snackade om det i flera dagar efter och mobbade mig, haha. Så nuuu.. Hoppas jag verkligen det. De tog inte vinst i hockey, och nu gör dem det i fotboll istället!

Idag ska jag plugga engelska, redovisning på tisdag. Ska kunna allt utantill så det blir en utmaning, men jag kanske går ut en stund också, får allt ta och se det senare. Ska duscha snart iallafall och äta frukost. Puss sålänge


Sov sött


I'M THE WORLDS GREATEST




LÖRDAG 2 OKTOBER

Hejhej!
Idag har jag varit med julia, vi var inne i stan och hon köpte massa kläder och jag köpte lite underkläder. Nu på kvällen skulle jag till melinda men hon kände sig sjuk så tror inte det blir något, nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Så får väl ta och hitta på något annat kul. Haha låter sjukt patetiskt, blä vad segt. Hör nog av mig senare, puss sålänge


BH - H&M
Trosor - H&M


FREDAG

Hallå där ute.. Nu är det fredag igen! Jag sitter här med ansiktsmask och den är ganska så stel alltså, gick till götgatsbacken/ringen med melinda och hannah efter skolan. Köpte ansiktsmasken och trosor. Trevlans, ikväll ska jag.. Antagligen med sascha till solna hem till Tessi. Vet inte om jag ska på fest senare, det får vi se. Ska strax hoppa in i badet, och ta bort det här.. Ser ut som ett spöke. Haha, vi hörs senare.

RSS 2.0