Det var kärlek vid första ögonkastet, du fick mig att känna så

Jaa! Känner mig rätt duktig, kan åtminstonde det mesta i matten. Men jag glömde spanska pappret i skolan så jag kommer vara såå körd imorgon.. Men kan faktiskt skylla på att jag har matteprov och behövde all tid jag kunde få till det. Matte är LITE viktigare än spanska..

Ska strax sätta mig framför tvn och se OSKYLDIGT DÖMD, haha ett måste känner jag.. Mikael Persbrandt är en av sveriges bästa skådisar enligt mig så självklart missar man inte den. Sedan blir det kanske ett inlägg till innan jag ska sova men det får vi allt se. Men annars så rundar jag av och säger god natt :)


old picture nu.. Från april på valborg.
Det har alltid varit vi, kommer alltid vara.
Låter låten tala för sig själv. I love u sis!


5 saker ni inte visste om mig..


* Jag har ALDRIG varit otrogen och det förblir något jag håller fast vid!

* Jag har varit ''emostilen''/fashioncore för 2 år sedan.

* Jag avskyr ALLA småkryp, och det spelar ingen roll vad det än är för djur..

* Jag hatar att gå i skogen, och då menar jag i ingenstans där det inte finns hus eller något..

* Jag älskar skejtkillar, ouff.. Så sjukt heta ;)

Din blick kan få mig att le, du&jag föralltid. Lova mig det..

Hej på er därute.. Trött som vanligt, och mitt humör va så himla upp och ner i skolan. Blev as irriterad för att vi fick sluta tidigare från våran A-TID och sedan så gick vi ner i matsalen. Men bara för att klockan var innan elva och vi egentligen hade lunch halvett så fick vi självklart inte äta -.-. Jag var döds hungrig också, men nejnej mat tanterna vägrade släppa in oss.. Blev skitsur och hade lust att gå fram till kärringen och slå till henne ;), haha jag är så normal. Jag vet..

Sista lektionen hade vi Elevens val, No/Matte. Satt brevid berzi och vi skulle plugga till NO-PROVET nästa vecka, men det gick sådär.. Satt istället och snackade, lyssnade på musik och smsade, duktigt?, jag vet! Snart måste jag plugga matte och imorgon har jag provet. Shit, är sjukt nervös.. Vill liksom inte få IG, och jag är inte duktig i mattematik :o. Men men våran lärare är så pass skön, och det enda han säger är att man ska ta det lugnt.. Jag var faktiskt sjuk första veckan i skolan så det är lite av min ursäkt varför jag ligger efter.. Vi hörs senare. Puss !


Jag älskar dig bästis!


Segt

Morrnmorrn, lika segt som vanligt.. Har ialllafall duschat nu och sminkat mig halvt, jag ska strax äta lite frukost och sedan blir det att klä på sig. Idag ska jag ha min mysiga EVERESTJACKA som är meningen att ha på vintern?.. Det är så sjukt kallt ute, höst & vinter.. Usch&fy. Jag vill ha tillbaka sommaren, och ja jag vill tillbaka till Grekland där jag var i juli.. Nu blir det 5 månader med mörka dagar, nej tack säger jag bara.. Vi hörs någon gång efter skolan, efter mig pluggande ;)



In my mind I'm a fighter..

Godkväll (?) Känner för att det är läggdags snart, är hur trött som helst..
Åh såå skönt, imorgon har vi ingen idrott för att vi ska ha genomgång i orientering. Alla åttor och nior ska orientera på måndag i flaten. Haha det ska bli kul, och vi ska samla in poäng till klassen. Jag kan inte läsa kartor och har aldrig kunnat det heller.. Så vi får minsann se hur det går. Nej nu ska jag dra mig tillbaka och lägga mig i sängen, godnatt på er sötnosar så hörs vi såklart imorgon bitti ;)



Jag älskar dig mer än allt annat!


Plugg, plugg..

Då har jag pluggat någon halvtimme igen, usch asså. Det gör mig på dåligt humör, jag avskyr skolan så mycket när jag vet att jag ska stå ut ett bra tag till.. Men som sagt, imorgon kommer en ny dag. Så får man tänka posetivt, haha inte min starka sida direkt.. Som det flesta nog vet. Men om 3 veckor är det höstlov! Gud va skönt det ska bli, få slappa i en vecka utan att behöva tänka på skolan.

Förresten, de få som läser min blogg.. Har ni lust så kan ni ju alltid kommentera lite. Inte har man mycket läsare, men jag nöjer mig med typ 10 läsare, ärligt talat.

Hörs om en stund igen. (JA jag är uttråkad och skriver många inlägg) <3

..




Jag saknar tiden så otroligt mycket,
oktober 2008, ta mig tillbaka.
Vad hände med oss?..


Tidigare uppdatering

Hej på er ;)!
Blev tidigare uppdatering iallafall, jag har pluggat matte i en halvtimme och fortsätter när jag ätit middag. Då ska jag även plugga spanska också.. Hm.. Idag i skolan så hade vi svenska, so, engelska, språk, lunch, matte & no.. Rätt många lektioner efter varandra i början på morgonen. Har faktiskt fått ganska mycket gjort förutom på matten där jag satt och halvt snackade med edvin & kevin hela lektionen.. Plus att vissa bara MÅSTE störa mig -.-. Idag blir det bara plugg och kan tänka mig att det blir det fram till torsdag, eftersom att det ska gå bra för mig i mattematiken. Kan hända att jag skriver om en stund igen. Puss sålänge

Trött..

Godmorgon, känner mig lite duktig. Är redan färdig sminkad och halvt påklädd. Börjar skolan tjugo över åtta så jag ska gå om någon timme..  Som vanligt så är jag halvt död och jätte trött, och idag slutar jag halv fyra och jag ska sedan gå hem och plugga. Känns inte lika kul, menmen jag måste skärpa mig i skolan. Men vi hörs väl ikväll, efter allt pluggande.. Puss :)

Music som är ett måste!









3 av mina absoluta favoritlåtar, lyssna och njut ;)


Nytt än en gång

Jadå var det dags igen, har nog haft minst 5 bloggar men jag har hela tiden tröttnat och lagt ner dem. Men nu ska jag minsann försöka ha kvar bloggen ett tag och uppdatera så mycket jag kan om dagarna.

Just nu har jag miljontals läxor. Matteprov, spanska förhör och No till på torsdag, helt otroligt. Ibland förstår jag inte hur lärarna tänker, även om man ska planera alla läxor och prov i god tid. Men jag är inte duktig på att plugga, och har knappast gjort någonting ikväll utan suttit framför datorn istället. Inte bra om man säger så, imorgon blir det skärpning och då måste jag sitta med läxorna hela kvällen. För jag ska iallafall få G i matte.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, plugget var väl helt okej.. Förutom att vi slutar klockan fyra och har två matte lektioner på morgonen. Personligen tycker jag att det suger, men som tur är så ska vi få nytt schema med tidigare dagar. Är verkligen så trött på kvällarna, skolan tar ut på alla krafter.. Men samtidigt så ska jag minsann kämpa mig igenom åttan och nian, och sedan försöka få så bra betyg som möjligt. Posetiv inställning, är det enda som behövs, för då leker livet, HAHA.

Tack till super söta Nathalie som fixade min design, den blev jätte fin. Btw så saknar jag dig as mycket, så vi får ses snart gumman!

Förresten så blir det inte så mycket bilder, tråkigt? JAG VET!. Men min dator är riktigt dålig så jag kan inte lägga in bilder för att det är något fel.. Men iallafall, tror inte det blir mer uppdatering ikväll. Men vi hörs imorgon. Puss

RSS 2.0