DÖR NÄR DU LER



Trött, dåligt humör

Jag är på så jävla rent utav sagt dåligt humör. Sovit lite och jag är arg och ledsen på mina föräldrar. Jag skulle åka till Gotland i sommar med maja men nu ska jag tydligen åka till Spanien under perioden hon är där. Visst blir det kul men ändå, hade verkligen sett fram emot det. Fuck spanien säger jag bara..! Älskar stället men inte just nu. Vill vara kvar i sverige för en gångs skull. Åhhhh.. Hörs sen

Ni betyder så oerhört mycket!

S M M F S A T J R J R M N P
♥♥♥

Dags att bege sig mot sängen..

Tror jag ska lägga mig snart, behöver sova efter att ha gått upp sjukt tidigt hela helgen och jag har sovmorgon hela veckan så det är skönt. Efter skolan imorgon blir det träning som vanligt. Efter all glass och sådant idag så behöver jag träna, haha. Aja vi hörs imorgon & godnatt på er.


Komformation över..

Sjukt alltså, ett halvår gick såå fort. Allt gick bra idag, och nu är det över. Känner mig ledsen över det, för det har varit så sjukt kul och det kommer verkligen att vara ett minne för livet. Det var soligt idag, tack gud för att vi fick det fina vädret, haha. Har dessutom hunnit med att vara hemma här och fikat med mormor, moster och ja ni vet det där. Sedan gick alla de hem så runt fyra gick jag ut och träffade maja. Vi hann med att göra rätt mycket saker.. Bråka med en människa, odenplan, shoppa. Sjukt ointressant, och tro mig jag vet. Mycket mysigt iaf. En trevlig avslutning på helgen.

Här kommer lite bilder på det jag fick idag efter konformationen & dessutom fick jag pengar, men det orkade jag inte fota.


Tyskland vann Eurovision Song Contest

Jaa.. jag tycker att låten var riktigt bra. Den gör mig glad och den gör att man typ dansar, haha!


Jag är på uselt humör.

Jag har varit det hela dagen. Alldeles för lite sömn för mig inatt, inte kul alls.. Imorgon blir det uppgång runt halvsju. Att jag pallar är ett under och jag skojar inte. Måste vara glad imorgon eftersom att det är en super viktig dag och jag ska vara mycket fin.. Jag ska se eurovision ikväll, orkar inte göra annat än att chilla galet.


Old times!

Haha jag hittade två bilder från när jag var liten.. Den ena är från dagis och den andra från när jag var åtta tror jag. Syns att man va liten, med tanke på kläderna och allt sådant.. Jaja lite små söt var man ju ;) Jag & Ronya..


Jag dör av trötthet

Godmorgon!

Jag är faktiskt uppe och klockan är halvåtta. Har duschat och klätt på mig, och nu ska jag sminka mig, och ja ni vet det vanliga. Efter konfan blir det sola solarium och sånt, ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men vi hörs när jag är hemma och ha en bra dag.


Sovasovasova

Tänkte sitta framför datorn en liten stund till. Sedan måste jag sova, lång dag för mig imorgon.. Godnatt!


Herreguuud..

sara om Fick med mig hem:
gumman man köper inte fondation och puder strax innan sommaren.. :/ FÖRSTÖR HUDEN

Haha har du något fel i huvudet eller?. Du har ingen aning om vad jag ska ha det till aight? Det är nämligen så att jag ska ha det i helgen för att det händer en massa saker. Jag använder inte det på sommaren, och jag vet mycket väl att det förstör huden. Kan du SNÄLLA ta och skaffa dig ett liv och sluta kommentera min blogg, för du framstår som största idioten. Herregud, lägg ner din tid på något annat. Du tjänar inte ett skit på att kommentera massa skit på min blogg om och om igen! Det är skrattretande så som du håller på. Sluta läs min blogg & lägg ner att vara så otroligt patetisk. Det är bara så omoget att skriva onödiga kommentarer. Skärp dig!

Fick med mig hem:


Klänning - den ska jag ha på konformationen & skolavslutningen


Foundation, puder & borste


Mot stan

Hej på er!

Slutade två timmar före alla idag, för jag skulle till tandläkaren. Felfria var mina tänder, toppen. Har precis duschat och tänkte sminka mig nu. Sedan ska jag åka till zinken och möta sascha. Sedan rullar vi in till stan. Jag ska köpa klänning och antagligen puder, fuondation och kanske något mer. Kommer bilder sen på vad jag köpt. Hörs när jag är hemma. Puss! & juste.. äntligen freeeedag! Om två dagar är jag konfimerad. Lovley!

Helg tomorrow

Min helg är så fullspäckad med planer:
Fredag: Skola, tandläkare & sedan in till stan med Sascha.
Lördag: Kyrkan tidigt, foto öva inför konformation
Söndag: Konformation & fika m.m


Haha random bild. Sascha märkte antagligen inte att jag tog den.

Vännen min!

Haha Sascha tog min mobil idag och tog lite bilder på sig själv. Ioförsig tog jag några åt honom men ändå. Han måste vara den snällaste & sötaste vännen i världen!

Hej förresten! Som sagt så uppdaterar jag dåligt. Men jag orkar inte lägga ner så mycket tid på att blogga, för det är jobbigt. Eller inte fast jo, och mina besökare har sjunkit såå mycket. Lite synd, men men. Uääh orkar inte. Hörs sen, men här är iaf några bilder på .. Jag antar att ni förstår vem!


-

Orkar inte blogga så skriver antagligen imorgon

På söndag 11.00

Så står jag i en kyrka med massa folk. För då konfimeras jag och jag ska sjunga solo själv i en låt. Det kan man kalla läskigt, jag är super nervös redan nu. Kan i stort sätt hela låten men tänk om jag typ.. Glömmer bort texten, förstår ni hur hemskt det skulle bli, haha! You Found Me - The Fray blev mitt val. Den låten har varit så otroligt viktig för mig, och den är så fin.. Jag älskar den & tröttnar aldrig på den. Så de här dagarna fram till lördag måste jag öva, öva, öva. För då ska vi vara i kyrkan innan nio på morgonen för att ta foto & för att öva en sista gång. Ajaj, jobbigt menmen.. Det kommer bli super! Man ska inte klaga för detta har jag valt själv.  Vi hörs imorgon. Godnatt


Ingen rubrik

Jag är sämst på att blogga och på att lägga in bilder. Men just nu så brinner jag inte för bloggningen. Har operation dagsverket imorgon och det slutar antagligen med att jag putsar fönsterna här hemma, kul va? Aja roligare än skolan iallafall.. Aja hörs kanske sen. Puss!

Eanie Meanie - Sean Kingston & Justin Bieber


Galet fint!





Tessi gjorde detta på mig i lördags. Blev mycket fint tycker jag allt, men jag badade efteråt och då försvann det..  Djurgården är stockholms stolthet! I fucking love it


Hatar känslan av att sakna dig


Ibland saknar jag din röst. Ibland saknar jag det vi hade ..


Kärlek på beat


Älskar den här covern!



All this crazy things I did tonight


Så sjukt bra låt!

Jag är otroligt trött. Så nu tänkte jag borsta tänderna och sådant och sedan gå och lägga mig. Varit uppe sedan halvnio. Det händer inte ofta på helgerna. Godnatt på er så hörs vi imorgon


Bilder from yesterday


Gitarristen i Broken Door


Erik Hassle


Love Generation


Erik Grönwall


Darin


Erik Grönwall


Erik Grönwall


Erik Hassle


Broken Door


Erik Hassle


Erik Grönwall

Ja.. Lite bilder iaf, ingen proffs kamera på min mobil men trots allt så blev iallafall några av fotona rätt bra och det är alltid något. Har dessutom massa videos från rix fm igår så ska se om jag kan fixa fram de på datorn någon gång. Nu har jag iallafall lagt upp de bilderna som blev bäst!


Kyrkan

Jag är uppe tidigt.. Har nyss duschat, och jag ska vara uppe i kyrkan kvart i tio. Det är vårfestival idag och det är något man måste vara med på inför konformationen som är om en vecka. Så jag hinner inte skriva under dagen, men lägger som sagt upp alla bilder senare. Hörs när jag är hemma

Är helt slut

Laddar upp bilder och allt sånt imorgon, och skriver om ikväll. Det blev iaf grymt lyckat, och denna fredag har bjudit på sjukt mycket skratt. Godnatt på er


Världens finaste bild på min bästavän. Jag älskar dig!


Rix Fm Festival

Hej på er!

Sitter just nu och plattar mitt hår. Ska träffa maja, sascha och kevin 10 över sex i zinken. Vi ska åka in till stan och gå på rix fm festival som antagligen alla ska på idag. Blir säkert super kul, ingen aning om hur länge vi är där och jag vet inte heller vad som händer senare ikväll. Vi kanske träffar någon eller något, aja vädret är sådär just nu.. Hoppas solen tittar fram igen! Dessutom hade vi frilutsdag idag och det gick rätt bra, men man kände sig så sjukt äcklig.. Jätte svettigt och så, och plus att jag fått 100 myggbet. Så hemskt, haha. Aja vi hörs när jag kommer hem lr något, om inte det blir försent. Ska upp tidigt imorgon.. Puss !


Friluftsdag imorgon

Tränade med maja idag, kommer antagligen ha skitont i kroppen imorgon menmen.. Dessutom har vi friluftsdag imorgon, först är det orientering och sedan ska vi öva inför vildmarksveckan i nian. Kommer säkert bli toppen, springa i 25 graders värme! Med dåliga skor, allt blir bara bättre, haha. Jag har nyss gjort klart min kycklingsallad och mina mackor.. Måste dessutom duscha så det tänkte jag göra strax. Vi ska vara vid skolan redan åtta imorgon så måste dra mig upp tidigt. Natti natti!

Så otroligt synd om dig gumman

Pratade nyss med Jennifer.. Det som hänt hennes bästakillkompis är förjävligt.. Han gick bort i tisdags natt. Så sjukt hemskt! Jag kände honom inte men eftersom att jag är nära vän med henne så ligger mina tankar hos henne, hos hans familj & vänner. Om du läser det här så vet du att jag finns här för dig! alltid

Ska fixa några saker nu. Vi hörs imorgon.


Mhm..



- Jag red för två år sedan men slutade efter ett tag
- Jag har svårt att ignorera folk (fast det beror på vem)
- Faller för killar med charm
- Jag är sjukt ytlig av mig


Packa, fixa mig och sen sova

Det är precis vad jag ska göra nu. Godnatt & sov gott

Jag vill ha mat..

Kom nyss hem från konformationen, på passet idag så sjöng vi och övade inför just konformationen som är om två veckor. Lilla jag ska sjunga solo tillsammans med tuva, det kommer säkert att gå toppen. Är nervös redan nu.. Läskigt värre! Ska äta strax så vi hörs senare!

Sommarlååt


Lorentz & M. Sakarias - Baby


Mycket i skolan..

Nyduschad och nu har jag även laddat in massa ny musik på min mobil, nästan hundra låtar. Toppen om jag får säga det själv, musik är mitt liv så det behövs! Tänker faktiskt inte sitta framför datorn längre än såhär, för jag måste packa ner idrottskläder och så. Imorgon är det sen dag och tråkiga lektioner. Har engelska redovisning denna vecka och jag är körd om det är imorgon. Inte kul, men men jag hoppas att det är på torsdag! Dessutom har vi grymt mycket nu de 2 sista veckorna, så det kommer antagligen bli plugg iaf någon dag..

Imorrn äre även konformation igen och jag och maja ska antagligen rulla därifrån innan mässan och träna. Det blir säkert toppen I think. Nu vill jag önska er alla godnatt & sov gott!


Duscha efter träning

Hej på er!

Kom hem för någon timme sedan, har nyss ätit och har inte duschat än. Så ska göra det snart, gick och gymmade med maja efter skolan. Det var skönt, men jag orkade knappt satsa idag. Är så trött efter att ha sovit 4/5 timmar inatt. Somnade efter ett någon gång, och det var otroligt jobbigt. Aldrig mer vända på dygnet säger jag bara. Vilket jag kommer att göra snart igen..

Besökarna sjunker..

Det suger tycker jag allt, det pendlar så upp och ner om man säger så.. Nu tänkte jag kolla tv en stund, packa ner lite saker och så. Träning imorgon, och tro mig, det behövs efter allt godis den här helgen. Usch asså, har dessutom ännu mer sånt just nu.. Vi hörs imorgon på kvällen antar jag. Sov gott!

STÄDA STÄDA STÄDA



Jag måste städa. Mamma har tjatat på mig i evigheter så nu måste jag göra det tillsist. Hatar att städa, för det är så otroligt tråkigt. Men jag har på lite bra musik och då funkar det trots allt. Men ändå, hatar damm och sådant för det är så sjukt äckligt. Buuhuu.. Rädda mig någon, haha. Vi hörs sen!


Svar på frågstund..

Postat av Anonym:
Tycker du att du är söt?
Svar:
Alltså det pendlar upp och ner. Vissa dagar tycker jag att jag ser jätte bra ut, andra dagar inte. Så är alla ungdomar, ibland ja och ibland nej. Men man får ju vara nöjd med det lilla man har.

Postat av Anonym:
Hur skulle du beskriva dig själv?
Svar:
Hm.. jadu, jag är en rätt snäll person, social och framåt. Jag tycker det är sjukt kul att lära känna nya personer. Jag kan ha ett jobbigt humör, men annars så är jag glad av mig.

Postat av: din mamma (moget, jag vet)
varför knulla du inte med henric ?
Svar:
Haha, rätt skrattretande fråga. Varför ställa en sådan fråga? Stå för vem du är, och det var länge sedan och du har inte något med det att göra.

Postat av: Sebz
Finns Gud?
Finns Allah?
Svär du vid Koranen ibland?
Finns det något mer o säga?
Skulle du banga ;) ?
Tar frågorna någonsin slut?
Är jag soetnoesig? =D

Svar:
1. Haha jadu, kansk han gör.
2. Nej det gör han inte (?)
3. Nej det gör jag inte
4. -
5. Haha vad är det för fråga?!
6. Klart du är, världens sötaste!

Postat av: Nathalie
HAhah, vilka frågor över!
Här kmr lite mer mogna frågor då ;)
1. Vem är din största förebild?
2. Du MÅSTE välja ETT allternativ.
Aldrig mer få tillgång till internet
eller så blir du skit ful?
3. När grät du senast?
4. Bästa filmen du sätt är?
5. Hur ser din sommar ut?
6. Är du lycklig just nu?
7. Vad åt du senast?
8. Din favoritfärg?
9. Hur mycket går du på utseendet?
10. Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?

Svar:
1. Min största förebild.. Sjukt svår fråga. Kan inte riktigt svara på den.
2. Aldrig mer få tillgång till internet. För ingen vill ju vara ful, haha.
3. Förra tisdagen.
4. Green Street Hooligans
5. Hm.. Jadu, jag har inte planerat så jätte mycket. Jag och mina föräldrar ska antagligen åka utomlands. Sedan ska jag kanske åka med en kompis till Gotland. I början av sommaren ska jag mest vara hemma och umgås med alla mina vänner och ja, bara ha det galet kul!
6. Ja det är jag faktiskt, lite stressad men annars mår jag toppen.
7. Godis, haha.
8. Svart, vitt, grått, blått tror jag.
9. Rätt mycket, jag är ganska ytlig när det gäller människor. Men det är självklart att personlighet är sjukt viktigt också. Men jag tror nog att det blir 50 - 50.
10. Ett bra jobb, en pojkvän jag är lycklig med. Ohja, att livet är toppen.

Längtar till sommarlovet!

Godmorgon på er!

Jag har sovit över 10 timmar inatt, och tro mig det behövdes.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, dt är söndag och skola imorgon igen. Jag vill inte, och jag orkar inte, usch. Dessutom har vi en massa nu, och jag hatar det eftersom att man måste stressa som en idiot.


Så sjukt trött

Mina ögon seriöst smälter ihop. Ser knappt något för att jag är så trött, nu ska jag ta bort smink och så. Sedan krypa ner i min egna säng, ska bli grymt skönt faktiskt. Vi hörs imorgon, då jag hoppas att jag kan sova ut ordentligt. Godnatt & dröm sött..

Sköön kväll

Jag åt middag och sedan mötte jag upp maja vid skolan. Vi åkte till medis, och satt i skånegläntan och chillade galet. Sedan fick vi för oss att åka någonstans och det slutade med att vi hamnade i odenplan. Vilket liv vi har asså, men det va sjukt kul för vi flummade runt och garvade åt precis allt. Haha vi är några riktiga no lifer's alltså.. Menmen så är det när man heter maja & jaqueline. Aja vi hörs senare, puss på er

(ODENPLAN CP BARN) HAHAHAHAHA! - bara jag och maja som förstår






<3


Mat strax

Hej!

Kom nyss hem, va ute lite med julia och vi gick först och köpte glass och satte oss i tanto. Sedan gick vi till långholmen där några va. Men jag ska äta snart så vi hann bara att vara där en stund. Ska som sagt äta snart och sedan ska jag ut och träffa maja, julia och melinda tror ja. Blir säkert mys, aja hörs sen! Puss på er sålänge

Vädret är underbart

Åh! jag blir så glad.. Det är sjukt varmt ute, jag kunde gå i linne och ni anar inte hur sköönt det kändes. Kom hem för en stund sedan, och sitter och väntar på julia. Hon kommer hit snart, och då ska jag fixa mig och sedan gå ut igen. Denna dag vill man inte sitta inne och dega.

Ikväll ska jag inte lägga mig sent, varit uppe till fyra i två dagar nu.. Väldigt smidigt, hur ska jag klara skolan på måndag?! Haha, kommer bli stört jobbigt.


Suuur..

Hej på er!

Sitter hos maja just nu, hon är i duschen så ja.. Hon ska åka till ikea om någon timme och då ska jag hem. Ingen aning om vad jag ska göra, men det får vi väl se då.

Igår så blev allting knas. Alla människor va skit jobbiga och krånglade så otroligt mycket. Tillsist blev jag och maja så sura så vi gick hem och såg på Ondskan & Säg att du älskar mig. Båda filmerna är sjukt bra. Dessutom blev vi väckta innan tio imorse pågrund av ett telefonsamtal. Men det var för att vi va riktigt sura på den människan, så han ringde iallafall.. Tur för honom säger jag bara!

Glöm inte frågestunden längre ner förresten! Puss sålänge


Tillbaka hem till maja strax

Som rubriken säger, ska åka hem till henne igen. Så jag uppdaterar inte förrän imorgon någon gång. Ha en toppen fredag. Tusen pussar till er!

Frågestund

Jag har inte så många läsare men.. Nu tänkte jag att jag kunde köra på en frågestund. Så ni som läser min blogg kan ju alltid vara söta och fråga något litet!


Grillning

Jani, det blev grillning igår iallafall. Åkte hem till maja, och sen gick vi ut och mötte sascha & anton. Sedan kom robin och vi är no lifers så vi grillade på våran skolgård, för att det började regna.. Massa korv och sådant, mycket trevligt. Sedan kom även theo och efter så träffade vi jeppe & aksel. Sedan sov jag hos maja, vilket jag ska göra ikväll igen, och det blir säkert mys.. Hon och jag såg Ciao Bella igårkväll och den var rätt bra. Vi somnade runt fyra, och gjorde massa kul. Vi ringde folk men alla låg och sov.. Så det va inte kul, haha. Nu kommer det massa bilder från gårdagen & ikväll ska jag o maja antagligen träffa Aksel, sen vet jag inte mer. Puss sålänge!


Ut soon

Ska packa ner lite underkläder, neccesär och sådant. Sedan åka hem till maja, men hon skulle fixa sig lite först. Vet inte vad vi ska göra riktigt, vi skulle grilla.. Men det regnade förut, och aa.. Så nu har jag inte en aning, men vi ska iaf träffa sascha & anton, vilket är bestämt. Tror vi ska träffa några andra också, sedan sover jag som sagt över hos maja. Vi hörs imorgon när jag är hemma. Ha en trevlig torsdag, haha!


Äckligt..

Har nyss badat. Ska klä på mig och sedan åka till apoteket och köpa munsårsplåster.. Det gör skitont, och har haft det flera dagar och det går inte över. Dessutom ser det skit äckligt ut och jag vill att det ska försvinna så fort som möjligt. Sedan ska jag hem, sminka mig och allt sånt, packa lite eftersom att jag ska sova hos maja ikväll. Men vi hörs när jag är hemma igen. Puss & kram

Jag vill ha sommar!

Godmorgon gott folk! Hur mås det..?

Jag har sovit gott inatt och är glad att jag kom i säng tidigt. Idag under dagen har jag ingen aning om vad som händer, men ikväll så ska jag antagligen ut och grilla med folk så det blir säkert trevligt och dessutom sova hos maja. Annars tänkte jag ta det lugnt, och nu har jag världens träningsvärk igen.. Fast den är inte lika extrem som häromdagen men ont gör det trots allt. Dags att jag vänjer mig med gymmet snart, såhär kan jag inte ha varje gång. Nu ska jag sitta och njuta av lite musik. Puss sålänge!


Fett trött och en grym låt på samma gång

Nej nu ska jag rulla mot sängen tänkte jag, men först så ska jag skrubba huden, borsta tänderna, osv. Är så sjukt trött efter att ha tränat och varit i skolan, även om den här veckan varit kort så blir man så trött av att vara ledsen. Jaja whatever, sov så gott så hörs vi imorgon bitti. Naaatti natti & sussa sött


Ljuset i mörkret


Inget varar föralltid, det är bara något som man måste acceptera


Chill kväll

Jag stannade faktiskt hemma ikväll, orkade inte gå ut. Ska ändå ut imorgon ikväll och tror även jag ska sova hos maja, så det blir super.  Just nu sitter jag och lyssmar på musik, roar mig med msn och facebook. Finns inte jätte mycket att göra, menmen. Jag tror att helgen kommer bli super iaf, så det känns bra. Jag behöver uppmuntras efter det som hänt den senaste tiden..



Gymmat nyss

Hej på er!

Nu är jag trött igen, kom precis hem från att ha varit i skolan och sedan gymmat i en och en halvtimme. Känner mig redan stark efter tre gånger, haha. Maja är sjuk så hon va inte med idag heller. Det sög ju, eftersom att hon och jag tränar tillsammans. Tur att jag har min käre pappa där iallafall!

Ska duscha/bada snart hade jag tänkt, och jag vet inte heller vad jag ska göra ikväll, inget bestämt än så länge. Så jag får väl se sen. Dessutom är jag ledig fram till söndag nu, ååh så otroligt skönt! Ingen skola på ett tag, yesyesyes. Vi hörs senare. Puss sålänge


Bild från ett tag sedan


<3

Din begravning var väldigt fin. Visst var jag lugn i början men sedan rann tårarna. Jag saknar dig, och tomheten är enorm. Jag ville att du skulle vara med om min 18-årsdag för du tyckte alltid att sådant var viktigt. Jag visste att du alltid skulle komma på sådana saker när du kunde. Varför försvann du?.. Du var inte menad att dö än. Vem ska nu liva upp alla på julen, påsken och ja alla högtider. Det finns så mycket jag ville säga men aldrig har sagt, men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta oavsett vad. Jag tänker på dig och hoppas att du har det underbart i himlen, och en dag så kommer jag att hälsa på dig, jag lovar. Tack för alla år jag fick dela med dig, alla glada skratt och allting som du gett mig. Du hade en stolthet som ingen kan ta ifrån dig.  Jag sjöng himlen är oskyldigt blå för dig idag, den påminner mig om när jag var liten och umgicks med dig ute på landet, och den låten säger så mycket om känslor.. Saknaden svider. Du är en ängel nu, sov så gott för det är du värd. Vila i frid Bengt Hugo Andersson


Ska iväg snart..

Då ska vi åka om en liten stund, tror det kommer va väldigt fint och sådär. Men jag är nervös, och har ingen aning om varför. Hörs senare ikväll, minnestund/fika hemma hos mormor efter begravningen. Så jag skriver när jag är hemma igen Puss på er!

Ajajaj

Godmorgon på er!

Jag har sån sjuk träningsvärk i magen och armar. Känns verkligen att jag tränat nu iallafall, haha asså det gör så otroligt ont! Kunde knappt röra mig tidigare imorse. Menmen bara att stå ut för jag vänjer mig snart.

Ska duscha och sådär snart, begravningen börjar 15:15 men jag som antagligen ska sjunga ska vara där redan två och öva och sånt.. Vet inte hur jag känner mig just nu, bara nervös och det känns usch. Lägger kanske upp en outfit senare, så får ni se vad jag ska ha på mig. Puss sålänge

Nattinaatti


Jag dör av trötthet, nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig.
Godnatt & sussa sött så hörs vi imorgon!


Lovestory - Taylor Swift


Lite nytt:


Skor - Accent 99 kr på rea


Leggins - H&M 49.50 kr


Är helt jävla slutkörd

Hej!

Är helt sjukt trött, och då menar jag död.. Tränade idag efter skolan, och man blir så slut. Haha helt sjukt, men är ledig imorgon som sagt. Då jag ska på begravning så kan sova till tio. Men det som händer sedan är inte trevligt. Skriver senare och ska visa upp vad jag fick av min käre mamma idag. Puss sålänge

Wallander

Nu ska jag bege mig mot tv'n & se Wallander. Det blir ny header imorgon eftersom att min käre vän Nathalie har hjälpt mig. Mycket snällt tycker jag allt.

Senare uppdatering imorgon för att jag ska träna efter skolan, maja ska inte med men.. Jag ska klara mig trots allt, hon är sjuk och får inte träna. Eller så skriver jag imorgon bitti, who knows? Aja godnatt!


Wallander

Nu ska jag bege mig mot tv'n & se Wallander. Det blir ny header imorgon eftersom att min käre vän Nathalie har hjälpt mig. Mycket snällt tycker jag allt.

Senare uppdatering imorgon för att jag ska träna efter skolan, maja ska inte med men.. Jag ska klara mig trots allt, hon är sjuk och får inte träna. Eller så skriver jag imorgon bitti, who knows? Aja godnatt!

Test lr något

Lovar du att vara ärlig?: Jadå
Du heter: Jaqueline Rydahl
Smeknamn: Jaqie / Jaqe
Låt du lyssnar på just nu: Some Say - Sum 41
Beroende av: Hm.. Musik & mobil
Vem behöver du mest just nu?: Freddy
Vad tror folk om dig?: Haha ingen aning
Vad får du oftast komplimanger för?: Perfekt hud
Vad säger du för att imponera på någon?: Eh..?
Hur imponerar man på dig?: Charm
Brukar du skratta för dig själv?: Det händer
Vad står det i ditt senast inkomna?: Okej :) <3
Vart bor du? Södermalm
Trivs du där? Absolut
Festar du mycket? Haha nej
Sprit, cider, vin eller öl: Cider & öl antar jag
Brukar du bli för full: Nej
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Pollen
Nästa mål i ditt liv: No Idea
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Ringde du senast: Melinda
Vad sa den du senast pratade med i telefonen med: Vill du ses?
Sover du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Yes
När mår du bra: Med mina vänners sällskap
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Vet inte, trött
Vanligaste färg på dina kläder: Rätt olika
Vad tycker du om: En massa
Är du aktiv i skolan?: Jag försöker iaf
Hade du en bra kväll igår?: Snarare skön
Favorit dryck på morgonen: Juice
När brukar du gå och lägga dig: Beror på om det är vardag lr helg
Är du blyg: Nja ibland kanske men jag är oftast social
Vill du hellre ha mail än brev: Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Yes det gör jag
Blir du lätt full?: -
Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha ingen aning
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Lite kanske
Vad gör du imorgon: Skolan och sen antagligen träning
Födelsedag: 19 april
Ögonfärg: Brun/gröna
Hårfärg: Mörkbrunt

Småmysig dag

Hej på er!
Gick ut förut och träffade sebbe, maja, anna och jennifer. Vi gjorde inget speciellt, utan chillade galet. Åkte till slussen och va där lite. Sedan skulle jennie till grönan och sebz skulle träffa någon kompis. Så jag, maja och anna gick i lite affärer och sedan åkte vi hem till mig där maja skulle låna min fysikbok. Sedan gick de för ett tag sedan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Puss sålänge



Det är så logiskt alla fattar utom du

Hejhej! Hur är det? Själv mår jag toppen.

Ska äta snart, sedan sminka mig och sådär. Sedan blir det att tagga ut och träffa sebbe, mycket trevligt. Inte träffat honom på ett tag. Hinner inte skriva så mycket, vi hörs ikväll istället. Ha en bra söndag!

Det här är min vecka..

Min vecka ser ut såhär..

Måndag: Skolan och sedan träning
Tisdag: Då är jag ledig för jag ska på begravning
Onsdag: Skolan och sedan träning
Torsdag: Vara med maja (?)
Fredag: Vara med maja (?)
Lördag: Inget planerat
Söndag: Inget planerat


Trött

Nu ska jag gå och ta bort smink och sådär, och sedan krypa ner under täcket. Jag har nya lakan och det känns grymt mysigt. Såg nyss klart underbar och älskad av alla och det är en riktigt bra film. Nej orkar inte sitta och skriva om ingenting. Godnatt & vi hörs imorgon


Ett otroligt bra band!


Myspys

Jag gick inte ut.. Alldeles för kallt och regnigt.. Brrrr säger jag bara! Därför har jag laddat upp med massa godis, popcorn och sådant här hemma. Dessutom har jag inte varit hemma någon helg på 1000 år så det känns faktiskt skönt. Ska kolla någon svensk film om en halvtimme med familjen antar jag. Så det blir mysigt. Dessutom passar de här kläderna pefekt just nu, min fina mörkrosa mjukisdress och ett svart linne.


Trååkar ut mig

Jag har sjukt tråkigt, och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Alla verkar sega och sitta hemma har jag ingen lust med även om det kanske vore skönt.. Dessutom är jag sjukt hungrig och vill ha mat, så därför tänker jag tvinga hem mina föräldrar som inte är hemma. För göra mat själv orkar jag absolut inte. Hatar såna här dagar, efter att ha sprungit runt i stan, och när de mesta är segt och.. Det är skitkallt & as äckligt väder. Det gör mig på dåligt humör.


Lite nytt..



Skor - din sko 299 kr


Långärmad tröja - Cubus 129 kr


BH & Trosor - H&M 50 kr & 29 kr på rea

-

År 2009 så..
Vad hade du för hårfärg - ljusbrunt/mörkbrunt
Hur lång var du – 1.63
Vem var du kär i - två pers
Hade du nån pojk-/flickvän –  ohyes
Vad brukade du göra på fritiden – umgås med vännerna mest
Vilka umgicks du med –  maja, anna & sascha mest
Var allt bättre då – vissa saker ja
Skulle du vilja gå tillbaks dit – till sommaren 2009 så ja
Har du förändrats – det har jag antagligen

NU:

Vad har du för hårfärg – mörkbrunt
Hur lång är du? – 1.65
Vem är du kär i – ingen
Har du nån pojk-,/flickvän - nej
Vad brukar du göra på fritiden – ute/vänner/ träning nu
Vilka umgås du med – maja, sascha, freddy, jennifer m flera
Hur ser du ut? – rätt kort, brunt hår..?

Har du:
Kysst någon – ja
Sovit brevid någon med samma kön – ja det har jag
Sovit brevid nån med motsatt kön – ja det har jag
Slagit ner nån – haha nej
Ljugit för en bra vän – nej
Svikit någon – det kanske jag har..

Vem:
Skrev du senast till på msn – sebbe
Kramade du senast – sascha
Sov du hos senast – ronya
Vill du vara just nu - mig själv..?
Ringde dig senast - mamma
Drack du senast – cider
Köpte du senast – godis
Gjorde du igår – skolan och sen ute på kvällen
Ska du göra imorn – ingen aning
Vill du göra just nu – duscha
Åt du senast – middag igår
Är närmast dig - freddy & maja
Du har sårat nån så den började gråta – jag vet inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta – ohja..

Ärlighet:
Du har gjort något som du lovat nån annan att inte göra – kanske
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – ja
Jag har smugit ut utan lov - haha nej tror inte det
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om – ja
Jag har fuskat i ett spel – nej
Jag har struntat i ett prov - nej

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – nej
Jag har druckit alkohol – ja men bara cider
Jag har tagit mediciner mot drepression – nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – har jag nog
Jag har vaknat gråtande – ja..
Jag har somnat gråtande – ja, om jag har..

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - ohyes
Jag har sett någon dö - nej
Någon du har känt som nyligen som dött - ja.. 4 pers


Duscha snart

Godmorgon! Allt bra med er?

Jag ska snart hoppa in i duschen, och fixa mig, osv. Senare idag ska jag in till stan med jennifer, ska köpa skor och något att ha på mig på begravningen på tisdag. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske bara blir en hemmakväll istället för att gå ut..? Men har inte bestämt mig än. Puss sålänge

Min uppdatering & lägga in bilder går inte bra

Jaha.. Vad ska man säga? Ska försöka bättra mig än en gång när det gäller det. Haft en chill kväll med sascha, johannes, kevin, anton och robin. Orkar inte berätta så mycket för jag är gryymt trött och ska gå och tvätta bort smink och så strax, och sedan krypa ner i min varma säng och sova. Godnatt & dröm sött

Friday I'm In Love



Ja då är man på topp humör. Veckan har gått sjukt snabbt och nu är det heelg. Idag så var vår lärare borta och hon va skitsur för att ALLA hade fått IG på vårat so förhör igår.. Hur lyckas en hel klass få det?! Okej det var några som klarat det, men resten alltså. Nu bestraffar hon alla, och då kommer jag inklusive de andra få göra om. Smidigt värre alltså.

Kom hem för 2 timmar sedan, har badat och träffat anthony och berzi i typ 5 min. Sedan skulle de tagga hem. Jag ska iallafall fixa mig och allt sånt, och sedan blir det utgång ikväll då jag ska träffa mina söta vänner! Puss sålänge


Sa vi inte föralltid?


För du som hade lovat förevigt vän med mig. En bästavän för livet men svaret
blev ett nej. Åh vad man får ångest att man bara gled isär, åh vad allt är jobbigt
att leva ensam här. Man får väl bara minnas, kan drömma inget händer.
Man kan ju alltid hoppas, hoppas att vindarna vänder ..


Freeedag

Ja, idag är det fredag och det innebär helg! Ska till skolan om ett tag, lång dag men det är bara att stå ut. Nästa vecka går jag bara i skolan i 2 dagar, för på tisdag ska jag på begravning.. Ser jag inte fram emot, menmen. Det kommer säkert bli väldigt fint. Men vi hörs när jag kommer hem! Puss på er och ha en bra dag

Du är inte värd min energi

Hej!

Redovisningen gick bra iallafall.. Jag var nervös, vilket jag alltid blir och jag förstår inte varför. Sedan hade jag so läxförhör och det gick skit. Kommer säkert få göra om. Dessutom kommer jag få tillbaka so - provet ''hur sverige styrs'' imorgon. Har nog fått G- och har jag ens fått G så blir jag sjukt glad. Annars har det inte hänt så mycket, bläää.. Tråkigt, hörs sen

Skolan

Ska snart fixa mig och sen tagga till skolan. Hörs ikväll

Haha är helt slut

Tjatja!

Skolan gick snabbt och sedan var det gym som gällde. Skitnice verkligen, från och med nästa vecka på måndag så börjar jag och maja träna ''påriktigt''. Vi hade ju en instruktör och han var hur bra som helst. Så det känns toppen, men vi var ändå där i två timmar så är rätt trött nu. Ska snart äta och sedan måste jag kolla so'n och har dessutom svenska redovisning imorgon. Jag hoppas verkligen att det går bra.

I'm the best fuck the rest

Hejhej!

Ska duscha nu tänkte jag, och sedan packa ner saker tills imorgon. Sedan tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon efter skolan så ska jag och maja till gym och träna. Vi ska ha en egen instruktör som visar alla olika ''maskiner'' och sådant. Det ska bli galet nice att ängtligen få komma igång och nu jävlar ska jag satsa inför sommaren 10. Hörs imorgon & godnatt

Vad är DITT problem?

Okej.. Nu börjar detta trötta ut mig ordentligt. Du som kallar dig ''sara'' ärligt talat, vad gör du här på min blogg om du ska klaga på allt jag skriver?! Tala om VEM du är, skriv epost din blogg eller vafan som helst. Så kan vi ta det så istället, skaffa ett liv och SLUTA kommentera min blogg, för jag vill inte ha dig här. Lägg ner din tid på något bättre, liksom snacka om att inte ha något annat för sig. Åååh idiot! jag avskyr människor som du som inte står för vem du är. Tagga långt!

*lalala

I am flying my heart is taking over, the world is flashing by. Higher, Higher, Higher ..




*tralala

Ska stänga av datorn nu. Orkar inte sitta här och dega, vi hörs imorgon.


Trött på skolan

Hejhej!

Hur mås det? Själv är man helt slut efter skoldagen, jag ska fixa lite saker och plugga lite till mitt so läxförhör på torsdag och ja, jag är sämst på att uppdatera och det suger! Menmen hörs senare.

Djurgården är bäst i stan

Tralalala* Kom nyss hem, djurgården vann över kassa AIK. Haha inte för att jag är insatt men klart man blir glad när det laget som man hejar på vinner.

Träffade sara och vi åkte ut till djurgården och gick promenad, sjukt kul att träffa henne för som sagt så var det väldigt länge sedan. Ska snart äta och sedan vet jag inte vad som händer, det är trots allt skola imorgon. Hörs senare

-

Jag saknar dig så otroligt mycket. Du var anledningen till att jag orkade att kämpa för allt. Jag hatar att människor förändras, känns som om jag inte riktigt sagt det men tack för allting du gjorde för mig. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det..


Ska träffa Sara

Godmorgon.. Allt bra? Själv mår jag toppen och känner mig utvilad.

Ska träffa Sara idag, en gammal barndomsvän och det ska bli sjukt kul för vi sågs bara som hastigast på Ung 08 i somras och innan dess så har jag inte träffat henne sedan 2007. Ska fixa mig snart, duscha äta och ja det vanliga.. Så vi hörs nog lite senare. Puss sålänge

Halvsov framför tv'n

Såg nyss klart någon svensk random deckare.. Är som sagt sjukt trött och ska sova inom 5 minuter och jag skämtar inte. Nu ska jag minsann sova ordentligt så vi hörs imorgon så godnatt & sov gott


Kom hem nyss..

Gick ut och träffade maja ett tag, vi gick runt och sedan köpte jag hem cola & snacks men tvekar på att jag vill ha det just nu. Är sjukt mätt och jättetrött och imorgon vill jag minsann sova länge. Skriver antagligen ett godnatt inlägg senare. Puss & kram

Otroligt segt

Hejhej! Kom hem för en stund sedan, orkar inte berätta så mycket om dagen. Träffade Nathalie en stund och ja, pratade och lite så. Åt lite god mat, bullar, kakor m.m.

Vet inte vad jag ska göra ikväll, skulle ut men vet inte om det blir så.. Känns sjukt segt, orkar verkligen inte sitta inne men vad gör man..? Puss sålänge

Landet över dagen

Godmorgon!

Jo som sagt så ska jag åka dit över dagen, är antagligen hemma ikväll och då ska jag träffa Sascha. Lägger in en outfit då också för det hinner jag inte göra nu, måste äta, sminka mig och platta håret och mobilen ligger på laddning. Hörs ikväll sötnosar


jag älskar dig


Sovdags

Måste lägga mig snart, stackars mig som ska upp tio imorgon. Blir tvingad till landet, men nathalie är antagligen min räddning och jag kan nog smita från min farfars 75 års fest och vara lite med henne. Men som tur är kommer jag hem på kvällen, annars hade jag antagligen dött. Godnatt & sov så gott

En Mycket Nice Fredag

Haallå där! Jag mår toppen och är otroligt trött men ändå hyper..

Blev en rätt bra kväll iallafall. Träffade maja och melinda vid medis, vi gick hem t maja för att hon skulle hämta pengar. Sedan gick vi och åt pizza, tjocka som vi är. Sedan gick vi därifrån till en majbrasa i tanto där det var rätt mycket folk och under helatiden regnade det så allting blev kladdigt och håret förstört och ja.. Påväg hemåt gick vi upp i tanto där sascha, robin, kevin och massa andra trevliga människor va. Maja och Melinda gick hem och jag var kvar med över 10 st av Saschas kompisar. Träffat allihop förut så det var nice. Vi rullade runt lite därifrån till zinken, snackade och sådär. Super snälla är det alla iallafall.

Här kommer en massa bilder från kvällen, och jag ser allmänt konstig på varje bild.. Plus att alla bilder är så sjukt oseriösa! Här har ni en del iaf:








RSS 2.0