Tedi - Hoppet om oss två


SÖTA


Skuulan

Ska röra mig dit strax. Vi hörs ikväll! CIAO

<3


FAIL

Ställde alarm på halvsex, och sedan vaknar jag för en timme sedan?! Riktigt jobbigt, haha. Ska fixa lite saker snart och sedan gå och lägga mig asså, är sjukt trött och det är äckel skola imorgon. Buuhu, jag vill inte. Fast det beror på om det är något kul på tv, men pågrund av att jag va uppe till sju imorse så vore det smart att sova I guess. Tror inte jag skriver så mycket mer idag. Så vi hörs imorgon, godnatt och sov så gott!


Älskar att solen skiner!

Några bilder i det fina vädret från idag:












Fredags



Pontus & Edvin, hahahha årsdag och strul på tolvslaget! Pontus fyllde 16 igår ;)


Galet nice kväll

Igår: En liten fest hos elsa med typ alla mina närmsta vänner, galet kul faktiskt. En av de roligaste kvällarna på riktigt länge. Trots både en massa skratt, och tårar. Hahaha! Här sitter jag som ett drägg, måste kila snart då jag ska sminka mig och sedan åka och möta upp några vänner, trevligt. Är sjukt trött då jag, anton, aksel, nikie och edvin som hos ronya inatt. Vi somnade halvsju imorse, helt gaaalet! Plus att vi kom hem halvtre, great liksom. Aja ska lägga upp bilder från i fredags sen. Vi hörs ciao

När inget funkar så står du där med mig

Godmorgon kära människor! Sitter hos ronya som ligger och sover, jag har precis duschat vilket var sköönt. Igår så träffade vi anton, pontus, elsa, felix, kevin, sascha och edvin. Det var trevlans, för vi rökte vattenpipa och lite sådant. Sedan kom vi hem runt 12 och jag somnade faktiskt relativt tidigt vilket var skönt. 

Idag ska jag vara med min kära vän ronya, och ikväll ska vi antagligen hem till elsa och chilla galet där, och sedan ska jag med flera sova hos ronya. Awesome night eller vad? eller det beror på vad som dyker upp såklart. Men trevligt ska det bli, inga bilder just nu. Lägger upp när jag kommer hem. CIAAAO

Baaad

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, och sedan göra mig iordning å sådant. Ikväll ska jag sova hos ronya med paula, kanske fler. Kommer bli mer än awesome! Hörs sen


Jag älskar dig mer för varje dag

Godmorgon! Kunde inte sova igår, vilket var väldigt irriterande. Somnade väl runt ett eller något. Har nyss duschat och klätt på mig, ska äta frukost och göra mig iordning. Har hemkunskap som första lektion, vilket är kuuuul. Jag är översocial nu när jag inte varit i skolan på typ en vecka! Aja vi hörs sen i eftermiddag när jag är hemma. Puss


God natt


Så sjukt fin låt


Block 44 - Kärleksbekräftelse


Du är min drog, jag blir din knarkare.


Gör mig en tjänst!

Ni mina få läsare borde kommentera tycker jag. Det vore trevligt och då är det roligare att skriva.

Just nu....


På 5:an, dagens höjdpunkt när man är sjukling.


Wierd

Känns ganska konstigt faktiskt. Att om 5 månader står jag där utan min klass, 9B som vi varit under alla år. Jag kommer sakna alla så sjukt mycket, trots att jag ibland velat slå ihjäl alla så är det ändå där jag alltid funnit tryggheten. Oavsett tid på dygnet, att man kan komma på en måndagsmorgon på världens sämsta humör, någon säger något och man börjar genast le och skratta igen. Det kommer bli svårt att lämna alla, trots att det är folk som jag verkligen avskyr. Men allt vi gjort tillsammans, alla bråk, skratt och tårar. Rädslan att lämna den tryggheten är riktig jobbig, även om jag tycker att det ska bli sjukt kul att komma till gymnasiet, där allting är helt nytt. Men de närmaste vännerna som jag har nu, de flesta är killar faktiskt. Men några tjejer också såklart, jag ska se till att ha kvar kontakten med er i gymnasiet. Jag älskar er alla så sjukt mycket.


FETT VÄRT OCH KALLAS SJUKT SNYGG


Nu står jag utan dig men jag ångrar mig

Godmorgon! Torsdag idag då, nu har nästan hela veckan gått. Ska till skolan imorgon iallafall pågrund av att jag vill gå ut på kvällen, haha. Trevligt, ska duscha och sådär snart, äta frukost å jaaa.. Vi hörs lite senare!


SOV SÖTT


Barndom

Hahaha sitter och kollar massa gamla klipp från lilla melodifestivalen, såg alltid på det när jag var liten. Det har förändrats så mycket, helt sjukt! Här är en av mina absoluta favorilåtar, röstade miljoner gånger när den var med 2004!


Ny header och design

Då tackar jag min fina vän ronya för att hon gjorde den till mig, hihi! Fräscht med lite nytt sådär. Jag tycker att den blev riktigt snygg, hade tröttnat på min gamla och ibland behövs det bytas.


GRYM


Min kära vän edvin som shufflar, cred till honom säger jag bara. Han är helt otroligt duktig på det. Jag dör typ, cheeecka de där ;)


Haha sommarkänslor


Feel's like I'm standing in a timeless dream


I love you always forever, near and far closer togheter.
Everywhere I will be with you, everything I will do for you.


Lagom med lunch

Har precis ätit lite och gjort en fruktsallad till mig med äpple, banan och apelsin. Gör allt för att bli frisk, hah. Såg nyss klart på morden i midsomer, absolut den bästa deckaren som går på tv. Har sett alla avsnitt under senare år, och folk som inte gillar det förstår jag mig inte på!


Ja jag rimmar på från underground nivå

Godmorgon kära läsare! Hemma idag också, förmodligen imorgon med. Mår verkligen inte bra, vilket suuuger. Men jag får stå ut. Ska duscha snart då mitt hår känns sjukt äckligt och hela jag känner mig som en rishög. Så jag hör av mig senare! PUSS


Mina tre söta vänner: Stina, Elsa och Leo

Jag spelar inte svår, men trodde du det kunde bli vi två?

Ska sova snart, nu är det officiellt att jag och ronya är tillsammans på facebook, så nu vet ni. Ska vara hemma imorgon också så får vi se om jag kan gå till skolan på torsdag. Med det säger jag godnatt och sussa sött ;)


I't doesen't matter


Once a belieber, always a belieber. Take that bitch!


Word!

Att va full är ingen ursäkt till att vara otrogen.

Everything I will do for you

Godmorgon. Jag är uppe tidigt för att jag blev väckt av någon granne som borrar, buhuu.. Ska döda den människan, och inte mår jag bättre idag heller. Jag tycker alltid så synd om mig själv när jag är sjuk, haha. Idag ska jag ta det lugnt, kolla film, duscha och bara dö antar jag. Vi hörs senare i guess. Puss!


Godnatt

Jag nyser som en idiot, fyfan för det här. Hatar att va sjuk, väntar på att min musik ska laddas ner och sedan ska jag sova. Ingen skola imorgon inte, jobbigt för nu kommer jag missa massor. Aja sov sött


I love you always forever near and far closer togheter


Det jag gjorde under 2010

[x] Du har hittat ny musik du gillar
[x] Du har fått nya kompisar
[x] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] Du har hoppat från 10'an
[ ] Du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder.
[/] Du har fått bra betyg i skolan
[x] Du har varit ledsen
[x] Du har velat dö
[x] Du har varit glad
[x] Du har blivit kär
[x] Du har känt dig sviken
[x] Du har känt att ingen har sett dig
[x] Du har suttit vid datorn mer än du brukar
[] Du har rappat
[] Du har skrivit en låt
[x] Du har känt hat
[x] Du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] Du har varit i slagsmål
[] Du har varit "sjuk"
[x] Du har varit sjuk
[x] Du har dansat
[x] Du har bråkat med dina föräldrar
[x] Du har haft någon som stött på dig
[x] Någon har sagt att du är snygg
[ ] Strulat med en främling
[] Strulat med en från samma kön
[] Varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] Gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] Lekt för mycket med bilddagboken
[x] Är det här en väldigt löjlig lista som du bara gjorde för att du hade tråkigt för stunden

Och..?
(x) slagit någon
(x) kallat någon hora/slampa
( ) pissat utomhus
( ) däckat
( ) spytt
( ) knarkat
(x) druckit alkohol
(x) sovit i motsatta könets säng
( ) strulat med någon av samma kön
(x) raggat på främlingar
(x) kysst en främling
(x) dansat
( ) rökt
( ) rymt hemifrån
(x) bakat
(x) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllon
(x) saknat någon
(x) sjungit fint
( ) duschat med någon
(x) badat i havet
(x) skolkat
(x)  fått ig
( ) fått mvg
(x) fjäskat för en lärare
(x) käftat mot en lärare
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar..
( ) fått blommor av någon från motsatta könet
(x) gett någon blommor
(x ) sett en död människa
(x) varit på sjukhus

Jag ser dig som ett skämt

Gick hem från skolan, mår pissdåligt. Ska ta en alvedon nu och tycka synd om mig själv, haha. Vi hörs sen!

Buhuu I hate this

Godmorgon. Mår sjukt dåligt, skakig i hela kroppen och är så trött plus att min hals gör ont och jag börjar bli snuvig, har varit sjuk så ofta sista tiden, fattar inte varför. Antagligen för att jag alltid är ute halva nätterna på helgerna och aldrig sover, haha så dels får jag skylla mig själv. Ska iallafall till skolan och skriva provet och sedan får jag se hur länge jag stannar kvar där. Ingen träning idag inte, och jag som va grymt taggad på den här veckan.. Aja hörs sen!


Aj min hals

Har haft halsont sedan i fredags, och att jag rökte vattenpipa gjorde nog inte saken bättre, heheheh. Nä nu ska jag faktiskt stänga av här, så får vi se om jag kollar tv eller faktiskt går och lägger mig. Sjuk vill jag inte bli, för jag har ett trevligt so prov i religon, känns kul sådär på en måndagsmorgon. Är jag bättre så går jag förhoppningsvis och tränar så då blir det uppdatering imorgon kväll. Godnatt!


HMMM....


Ska jag söka nu under 2011? Haha en riktig funderare..


Helgen


Fredags - Utekväll med massa folk, sen åkte vi hem till jesper i odenplan en stund, rökte vattenpipa och lite sådant. Sedan sov jag hos ronya, vi somnade redan klockan två, grymt or what!

Igår - Så vaknade vi, jag gick hem för att äta och göra mig iordning. Sedan träffade jag ronya, vi lämnade mina grejer hos henne och sedan gick vi och åt. Sedan blev det en sväng ut till högdalen för att hämta våran dricka. Tillbaka in till söder, vi mötte upp några andra. Gick till zinken för att röka vattenpipa, osv. Seeen så kom polisen, hahah och tog våran dricka, hällde ut allting och ja. Självklart blev jag sur efter att ha slösat 200 jävla spänn på ingenting. Allt som hände igår alltså, vi lyckades med att träffa/ få tillsägelser av polisen, lugna gatan, ordnings och säkerhetsvakter. Helt sjukt, på en enda kväll! Aja efter en knasig kväll kom vi hem till ronya runt två. Meningen var liksom att vi skulle på fest men allting blev sååå fucked up och det hände liksom saker, men det fick vi reda på lite försent. Aja nu ska jag nog ta och plugga en stund. Ciaaao

Everybody looking at me, me

Godmorgon! Bloggade inte igår, satt med svenskan halva kvällen plus att jag somnade och vaknade halvsju. Sedan var jag tvungen att plugga då vi ska lämna in det idag. Ska snart gå till skolan, och i eftermiddag ska jag träna. Efteråt ska jag försöka dra mig hemåt och plugga so, prov på måndag. Känns sådär, men något som måste göras. Ska höja mig denna termin, aja ha en bra dag så hörs vi sen.


Du och jag vi kan väl dela våran framtid

Orkar ej blogga mer idag. Sov gott!


Vägen är lång för att komma dit jag är

Är heeeelt slutkörd, sjukt jobbigt att träna nu när jag inte gjort det på ett tag, haha. Men det blev bara ett 40 minuters pass idag, tar det lite lugnt nu i början. Ska äta snart, är galet hungrig också. Nä men nu ska jag drömma vidare och njuta av min musik! KYSS


Frukost

Godmorgon! Somnade redan klockan tio igår så är faktiskt inte så trött idag. Ska göra iordning frukost nu och sedan sminka mig, och ja sedan ska jag röra mig mot skolan. Träning efter plugget, vilket kommer bli jobbigt för att jag inte rört mig på över en månad, haha. Det har ju varit lov och allt, så har inte orkat men nu blir det skärpning. Aja vi hörs ikväll! CIAO


Du får min värld att snurra

Ska stänga av här nu faktiskt. Hah, för annars kan jag påriktigt inte sova. Godnaaatt!


The show must go on

I'm back on track efter några dagar. Skolan idag var super tråkig som vanligt, men jag är med i kören vilket innebär att jag har vårkonsert i april. Det är däremot sjukt kul, och jag ser fram emot det. Temat är 2010 så det är bara nya låtar, och det är faktiskt rätt så skönt, för då kan man typ redan alla. Va intressant mitt liv är alltså, här sitter jag med musik i öronen. Ska sova as tidigt idag, somnade runt 5 imorse tror jag. Aja puuuss


Jag kan inte längre le


Uppehåll

Ska pausa i några dagar. Orkar inte blogga just nu. Därför kanske de blir någon veckas uppehåll. Vi hörs om ett tag. Puss :)


Du måste börja va dig själv

Hallå där! Är helt slut så har sovit nu under två timmar. Ska lägga mig tidigt, det är redan onsdag imorgon vilket är sjukt skönt. Dessutom är det derby just nu, heja djurgården! Skolan var väl helt okej, rullade på ganska bra, men lektioner första dagen är så sjukt jobbigt. Aja nu orkar jag inte skriva mer. Ciaaao


-.-

Sämsta natten i mitt liv.. typ? Har sovit två och en halvtimme, somnade elva och vaknade ett igen. Sedan låg jag vaken till runt fem och sov en stund till. Är seriöst död och gå till skolan och ha massa lektioner lockar mig inte direkt, men denna termin är det skärpning iallafall. Aja ska gååå puss!


Just gonna stand there and watch me burn

Nä nu måste jag seriöst lägga mig snart, kommer inte kunna somna. Haha, man får allt lida efter ett lov som detta, hatar att jag alltid vänder på dygnet. Men that's life. Skolan imorgon som sagt, jag dör nog. Godnatt!


Älskar att bada




Det bästa som finns, jag kopplar alltid av då och tänker på allt mellan himmel och jord. Har inte gjort något idag mer än att glo på tv och tagit det lugnt. Ångesten kryper i mig, jag vill inte tillbaka till fängelset imorgon.. Buhuu!

I leave my door open for you

Godmorgon.. typ? Skola imorgon, fyfan säger jag bara. Har smått ångest nu asså, har verkligen ingen lust alls. Aja ska duscha osv snart. Vi hörs sen!


Godnaaatt

Ska försöka sova nu, måste vända tillbaka dygnet. Puss och vi hörs imorgon!


.. <3


JUSTIN BIEBER 12 AUGUSTI 2011

Då går min dröm i uppfyllelse, för då uppträder justin här i stockholm på globen. Biljetterna släpps snart, och då ska jag kasta mig på dem och köpa på en gång. Kan inte fatta att det är sant, fick panik igår när jag läste det, helt sjukt.


Come on baby turn the lights off

Hallå där! Känns som jag har dygnat, haha va vaken tills sju imorse. Sov som sagt hos ronya, och hon somnade runt halvsex. Då satt jag uppe själv framför datorn och pratade med lite folk. Sedan var vi tvugna och vakna tolv därför att hon och några andra skulle hem till anton, jag orkade inte. Var så sjukt trött, så jag fixade mig där och sedan gick jag hem. Kollade på tv en stund, sen gick jag och la mig och sov. Blev väckt av pappa för en timme sedan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, trots allt skola på tisdag och jag måste gå och lägga mig i tid, men fattar inte hur det ska gå till. Gud va ointressant och läsa, vi hörs sen!


Sämsta kvällen på lääänge

Hallå där.. Som ni ser på rubriken så var det riktigt länge sedan det var såhär tråkigt. Allting failade så både jag, ronya och massa andra var på såå dåligt humör. Vi har inte gjort något pågrund av att alla fester gick åt skogen, och ingen visste någonting. Finns seriöst inget att säga förutom att jag haft så sjukt tråkigt. Just nu sitter jag hos ronya och lyssnar musik, hon är och fixar något. Klockan över ett, jag är inte ens trött. Alltså märker jag hur mycket jag vänt på dygnet nu, och skolan börjar om två dagar. Hemskt!

Livet var nog aldrig menat för oss två

Nu är det tydligen ingenting hos miriam och norea, blir så irriterad när det här händer. Ååååh, ska göra mig iordning nu. Vi hörs sen

Minns alla känslor fastän det blev såhär

Hej vänner! Under kvällen kom hela världen hem till mig och våldgästade, blev lite smått irriterad så skickade ut alla killar och ronya å jennifer fick vara kvar hos mig. Sedan blev det bråttom då jag var tvungen att äta middag, och vi skulle liksom iväg. Så vi åkte sedan till någon fest hos antons kompis i örnsberg, helt sjuuukt tråkigt. Det blev bättre i slutet, men sedan var alla tvugna att gå därifrån.

Pågrund av det så taggar jag till för imorgon/idag då jag och massa andra ska hem till miriam och norea på fest, det blir antagligen grymt!

FICK PRECIS REDA PÅ ATT JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE OMG OMG OMG OMG!!!!


Jag älskar er!


Du var hela mitt liv.

Sitter här med musik på hög volym, ska försöka göra iordning mig vilket går segt. Ska ut och träffa jennifer senare iallafall, så får vi se var kvällen leder oss. Seg kväll idag, det verkar liksom inte hända så mycket vilket suger. Men morgondagen är redan planerad, så det är alltid bra. Aja ska se till att jag kommer någonstans nu, vi hörs senare!


You never gonna be alone

Har seriös ångest, vaknade´nyss! Helt sjukt, aja ska bada och sådant nu.. Måste äta något också, är galet hungrig. Vi hörs sen!

I can meet you halfway

Något blev det iallafall, jag och ronya mötte massa folk i liljoholmen och sedan åkte vi till Rådhuset och gick på någon fest, 15 tjejer störtar vi in där för att alla killar som va där, ville ha dit tjejer. Ganska trevligt faktiskt, massa snygga människor! Haha aja ska lägga mig i sängen och försöka sova snart. Godnatt


Några bilder från de senaste dagarna








For hating you I blame myself

Mysig kväll hos pontus med mina kära vänner. Deppmode ett tag där, jag grät i någon timme, haha. Nä men vi såg en sjukt sorlig film, remember me med Robert Pattinsson och sedan har det liksom hänt lite saker så jag dog halvt. Vet inte hur jag mår just nu, behöver göra någonting, för detta funkar inte. Ska nog antagligen ut senare. Hejdå


We don't need anything or anyone

Sitter hos ronya nu, hon gör sig iordning och vid åtta ska vi möta pontus och anton. Sen åker vi hem till Ponta i farsta, trevlans. Hörs imorgon när jag är hemma. Puss!

Precis så känner jag för dig


I promise you that I wont cry

Ska sova hos pontus ikväll med några, är egentligen inte på humör för det men det är nog det enda som kan få mig på bättre humör. Jag är så ledsen och besviken på allting, så orkar inte sitta hemma och deppa. Ska ut snart och köpa busskort till mig, tror jag ska träffa ronya senare som också ska hem till honom. Aja allting är råknas, hör av mig senare.


We maybe se eachother in another life

Ska sova typ nu. Klockan är 4.. Råknas kväll, tårar och allt. Men var iallafall på chillkrök/fest hos norea och miriam. Det va trevligt och det gjorde mig trots allt lite gladare. Mina vänner är så underbara! Vi hörs när jag vaknar. Godnatt


-

Så jävla ledsen, jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag ville och vill de här mer än något annat, jag vill inte ha någon annan än dig. Vet inte hur det kommer att bli nu, men efter alla händelser under det här halvåret som vi känt varnadra så vet jag inte hur jag ska släppa taget, jag vill inte göra det heller. Jag älskar dig alldeles för mycket, och jag vill vara tillsammans med dig, jag vill vakna upp vid din sida. Jag orkar inte ha det såhär, det är liksom menat att det ska vara vi två. Även om folk säger att jag kan få så mycket bättre, så är det dig jag vill ha. Men vad ska jag göra nu? Mitt hjärta är påriktigt trasigt, det gör så ont. Tårarna bara rinner ner för mina kinder, du förstår inte hur jag känner. Jag vill ge det en chans, trots att du tvekar. Men det funkar inte när du säger nej, att du inte vill ha något nu. Jag vill både gå vidare och vänta, se vad som händer trots att det kanske får mig att må sämre. Men att bara vara kompis med dig, det funkar inte. Jag kan inte se dig med någon annan som inte är jag, det skulle göra så jävla ont. Jag vill inte att det ska sluta såhär, men du vet precis vad jag har sagt. Rad för rad, ingenting hjälper, jag önskar bara att du kunde ändra dig, att du kunde ge det en till chans. Om det inte funkar, så är det över men ändå. Jag vill inte klara mig utan dig, och tvekar på om jag gör det. Det har jag sagt förut, men den här gången är det annorlunda. Varför alltid jag, den frågan har jag ställt mig så många gånger? Varför blir jag sårad varje gång jag verkligen tycker om någon? Du är den första människan som jag blivit kär i på över ett år, jag har inte känt såhär förut. Att göra sådär på nyår, kanske var dumt. Det fick mig att hoppas på något, som inte kommer att ske. Jag vet att du älskar mig, och jag är inte sur på dig. Absolut inte, men bara så ledsen. När jag tillsist verkligen vet vad jag vill, men jag tog något förgivet. Det ska man aldrig göra, men du anar inte hur mycket du betyder för mig. Att jag älskar dig mer än något annat. Det är liksom något med dig som jag har fastnat för, man går inte igenom så mycket om det inte är något speciellt.. Helvetes jävla skit! Åh knas..

Minne!



Haha jag minns för 5 år sedan, under 2006. Var så otroligt kär i Sebastian, sångaren i Seb. I dagens läge är han fortfarande lika snygg. Jag och ronya tävlade om vem som gillade dem mest, så gulligt!!

Kärleken kommer kärleken går

Tjoo! Vaknade för någon timme sedan, har sovit 12 timmar inatt. Skönt as hell men jag är ändå trött, haha. Aja ska fixa mig nu och äta något. Puss!


Godnatt


Jag förstår att du inte klarar av min tystnad

Träffade mina kära vänner under kvällen. Vi gjorde inte så mycket, tog det lugnt hos anton. Sen gick vi ut, jag och jennifer orkade inte pallra oss in igen så medans de andra gick tillbaka hem till honom. Tog jag och hon en promenix, det va mysigt. Ska sova snart, men något inlägg till blir det. PUSS



<3




If you just can hold my hand

Sov hos ronya inatt med william, det var mysigt. Kom nyss hem efter att jag varit ute med några en stund. Är galet trött, vi va uppe till sju imorse, haha. Snacka om att jag vänt på dygnet. Men aja, senare ska jag ut igen och träffa några, vet inte om vi ska på fest. Trots att jag är så otaggad, mamma vill ha mig hemma men jag säger strängt nej till det. Lov är det inte ofta, och jag passar på att njuta av det sista veckan. Men gud så ointressant, ska äta nu. PUSS

Låt mig älska dig


Vi kan gå genom eld bara för ikväll

Godmorgon! vaknade för en stund sedan, idag ska jag träffa ronya. Vi får se vad som händer, antar att hon fortfarande sover, haha. Behövde iallafall sova ut efter nyår, gaaalet skönt. Ska duscha och sådant snart, så hör av mig lite senare!


Kisses and goodnight!


....

Det är lätt att skriva ner ord, tro mig. Efter alla tårar och sådant vi gått igenom nu, under det halvåret vi känt varandra. Det är otroligt hur en person kan påverka en så mycket i verkliga livet. Att gå för snabbt fram kanske inte var så bra spelat av mig, jag borde ha väntat och gett oss mer tid i somras. Jag vill ha dig, finnas för dig och stötta dig in i det sista. Nu vill jag kämpa för det här, det är viktigt för mig och jag vet att det är värt det. Du anar inte hur mycket du betyder för mig.Alla tårar jag har fällt, den rädslan att förlora dig, det är den värsta tanken. För det har jag aldrig velat, trots att jag fått det att låta som det. Mina känslor bara flödar nu, och jag vet exakt vad jag vill. Men osäkerheten på om du känner samma sak, vilket jag verkligen vill tro. Även om du nu berättat för mig vad du känner, så kan jag inte låta bli att oroa mig. En sak är säker: Jag älskar dig och jag är beredd att satsa nu, en andra gång, att ge oss en andra chans.

Ler du så ler jag

Lugn dag faktiskt, varit hemma fram till fem då jag och ronya gick ut och åt, sedan gick vi hem till mig och tog det lugnt några timmar. William, Pontus, Edvin och Anton gjorde oss sällskap en stund, sen åkte alla vi utom william till gröndahl hem tll norea & miriam. Trevligt, skönt att inte göra något speciellt efter nyår, är helt död. Borde nog sova snart antar jag, haha. Hörs nog med ett inlägg till tror jag. Puss!


KLOCKRENT


Dödstrött

Hej därute! Tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv. Kom hem klockan nio imorse, skulle sova hos ronya men bestämde mig för att dra hem och sova istället. Så nu har det blivit två timmars sömn, men det vare värt. Ett nice nyår med mina nära och kära, kan egentligen inte bli mycket bättre. Tolvslaget firade jag och några andra på västerbron, innan dess var vi hägersten sedan åkte vi faktiskt tillbaka dit och var där fram till halvnio. Har sovit två timmar, känns riktigt fräscht. Ska kanske träffa anton och pontus senare, men vi får se om jag orkar pallra mig ut.

NYTT ÅR OCH NYA MÖJLIGHETER. GOODBYE 2010 HEJ 2011!


RSS 2.0