SWEET 16

Woho ska äta snart och lite sånt, sedan ska jag hem till ronya och fixa resten där. Kommer bli en så jävla nice kväll, som jag sa förut är jag sjukt taggad. Vi hörs imorgon!



-



This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears


We got to a point I can't stand
I 've had it to the limit I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there 's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me that made you sad
Tell them the fairytale gone bad


Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left it 's the end of our time


We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me that made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me that made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Tell them the fairytale gone bad
Tell them the fairytale gone bad

Jag älskar dig även fast jag släpper taget

Godmorgon fina människor! Idag är det måndag, vilket innebär fest ikväll. Ska bli så galet nice, jag är helt sjukt taggad. Ska antagligen fixa mig med Stina & Ronya och sedan sover jag hos ronya eftersom att vi kommer komma hem galet sent. Aja nog om det, ska duscha snart tror jag.. Puuuss



Lovely.


The Script.. Helt jävla underbara. Dör för musiken!

Ut på stan

Lite ändrade planer, ska möta viktora i zinken om en kvart. Sedan ska vi gå och fika, får se om julia hör av sig. Ikväll ska jag ta det lugnt och tagga inför imorgon. Woho! Aja vi hörs senare.. Puss

Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Godmorgon! Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt, ska träffa julia om ett par timmar. Vi får se vad vi hittar på, är super taggad tills imorgon då min kära vän theo har fest. Ska bli sjukt kul, behöver roa mig för tillfället, mer än vanligt liksom, haha. Nu ska jag checka några bloggar och facebooka lite. Puss!



Fuck you för jag trodde du va den perfekta

Jag kom precis hem till ronya, ska sova här inatt. Trevlans, vi ska kolla film och äta chips. Woho! Inte hänt mycket alls idag, vi träffade lite folk. Bättre uppdatering imorgon. Puss :)

Allt jag kräver är ett svar

Igår: Jag och ronya drog hem till Ivan på en liten fest som jag sa, det var ganska skönt ändå.. Vi kom hem runt tvåtiden och ja, det var inte jättesent iaf. 

Idag kom jag hem från ronya vid halvtvå, sedan fixade jag mig och gick ut och träffade jennifer. Tror jag ska träffa henne och ronya om ett tag, det blir mys. 



.

When a girl smile, only a boy can make her cry.

Jag skulle bli så himla glad om du dog.


Patetiskt

Galet jobbig dag, killar är allt bra dumma i huvudet. Ska strax bege mig till en kompis och gå på en liten fest, sjukt otaggad men de är bäst att göra något bra av situationen. Han är inte värd mina tårar, och det är så sant, jag kan få något så mycket bättre. Nog om det, nu ska jag gå. Ha en trevlig kväll så höres vi imorgon!



<3

Ingen annan får mig känna som du får mig, ingen annan håller hårt om mitt hjärta som du håller din hand. Ingen annan får mig önska något annat än att det är du och jag föralltid babe. Du är allt för mig.

Forget what we're told before we get's to old


För dig gör jag det tusen gånger om

Middagsdags snart, är sjukt hungrig! Såg OC idag förut ni vet, grät som en jävla flodhäst.. Så sorligt, helt sjukt alltså. Men serien är det bästa i denna värld, och alla mina killkompisar tjatar om det vilket är lite smått sött. Haha nä men den som inte sett det råder jag att köpa alla boxar, beroende framkallande på en gång. 



Stop killing me..


Spanish


Svar

Anonym om Min framtid::
Ofta du ska gå på Bromma? E inte de jätte långt ifrån dig? :o

Nej inte alls faktiskt, det tar 25 minuter från mig dit. Det är värt besväret, det är ett grymt gymnasium och det säger alla som går där :)

So true.

Good friends have to be like stars. You don't always see them, but you know they're always there.

Min framtid:

Jag har hela 16 stycken val. Många tycker jag är skitkorkad som har så många, men jag kände att jag kan tänka mig och gå på alla de skolorna. Linjerna jag sökt är då sam sam,  samhälle beteende & musiklinjer.

1. Bromma gymnasium
2. Solna gymnasium
3. Rytmus Musikgymnasiet
4. Blackebergs Gymnasium 
5. Stockholms Estetiska Gymnasium
6. Påhlmans Gymnasium
7. Cybergymnasiet
8. Farsta Gymnasium
9. Psykologigymnasiet
10. Cybergymnasiet
11. Frans Schartaus Gymnasium
12. Klara Södra Gymnasium
13. Viktor Rydbergs Gymnasium
14. Nordiska Musikgymnasiet
15. Fryshusets Gymnasium
16. Vittra Södermalm



Sussa sött


Du missar poängen, man ska va som man är.


Hela den världen jag kände - Luffarn

Pluuugg

Tjo. Nu har jag inte tid för det här egentligen, måste plugga so då jag mådde skit igår och inte orkade det. Hah, massa frågor till andra världskriget som ska va inne denna vecka before the weekend. Aja nu måste jag gå. Puss sålänge ;)

Godnatt


I can hold you when you reach for me

Så sjukt trött, sov hos ronya inatt med Tessi och igår var vi på fest hos anton. Det var sjukt kul, men slutade sådär. Det känns i mitt huvud idag, plus att jag mått illa hela dagen, så dessutom har jag sovit från tre till halvsju. Men det är sådant man får räkna med, det var ändå galet värt, haha. Aja ska kolla Wallander snart. Puss 


Min fina vän Anton!

Mysig natt

Amen hallå där! Kom hem för ett tag sedan, inatt så sov jag ju hos pontus tillsammans med mina vänner och min kära pojkvän. Vi köpte 5 liter läsk plus tre chipspåsar och godis, vadå tjocka? haha! Aja sedan hyrde vi två filmer, och den ena var en thriller och hette Splice. Sjukaste filmen jag sett, mådde dåligt efteråt. Den var så äcklig och man blev typ spyfärdig, aja nu ska jag ta det lugnt ett låångt tag.

Ikväll ska jag sova hos ronya med pontus och min pojke I guess. Vi får se vad som händer dåå liksom, hörs lite senare. Pussar



What comes around, goes around.

Hej på er! Skippade de två sista lektionerna och gick hem istället, busigt av mig. Har precis duschat och sådär, ronya kommer hit om ett tag. Hon äter middag här ikväll och sedan ska vi ju sova hos pontus med några andra. Kommer bli grymt mysigt, nu ska jag fundera på klädsel. PUSS


HAHA edvin förra fredagen, jag bad honom slänga sig i snöhögen.. Då gjorde han det

Jag älskar dig och du bär hela min kärlek.

Amen tjaaa! Kom hem från ronya för någon timme sedan, vi har chillat hela kvällen och hon har pluggat. Jag måste sova snart, för imorgon är det fredag och då ska det bli skoj with some friends. Men först skolan såklart, aja sov sött nu. Puuuss


Fina vännen <3

Allting är underbart tillsammans med dig

Godmorgon! Ska till skolan snart, somnade seent som jag gjort hela veckan, är galet trött. Prov idag också, andra lektionen. Jag hoppas att det går bra, är inte ett dugg orolig över det. Efter skolan ska jag nog hem till ronya, så vi hörs någon gång sen. Ha en bra dag!



Boy your amazing, just the way you are.

Kom hem för 20 min sedan ungefär, ska ta bort smink nu och plocka fram kläder och sedan sova. Allt är löst nu, vilket är galet skönt.. Så nu hoppas jag på att det kommer bli bättre. Godnatt kära läsare!


Kan inte tänka på annat än bara dig

So provet avklarat, får nog åtminstonde G tror jag. Woho ska plugga typ.. Alldeles snart, noprov imorgon, nedrans va kul. Ikväll ska jag ut och träffa pojkvännen och ronya å pontus I guess. Men först ska de bli lite serious talk om saker och ting, aja vi hörs senare. Hejdå


Sussu tötti

Ska stänga av datorn nu. DJURGÅRDEN vann över AIK igen, bevisat att vi är bäst i stan ;) Godnatt

I am maybe bad but I'm perfectly good at it





Ska äta middag snart och sedan pluuugga. Ett måste today, men jag är galet hungrig så först blir det frossa i sig mat, haha. PUUUSS

Never give up it's such a wonderful life

Godmorgon! Ska borsta tänderna strax och sedan gå till skolan, när jag kommer hem måste jag plugga. Ett prov imorgon och noprov på torsdag, sjukt jobbigt.. Aja vi hörs ikväll I guess. Puss



Things go better if you just hold my hand

Kom hem för en stund sedan, gick en promenad med ronya. Vi pratade lite om helgen, och om lite annat trevligt. Ska nog försöka lägga mig snart, är galet trött och imorgon är det ioförsig inget kul som händer. Men funtar på och träna, jag har inte gjort det på 3 veckor. Riktigt illa, skulle ju sluta slarva. Haha..



...

Det spelar ingen roll hur mycket någon säger att den älskar dig. För löften är oftast skitsnack..

Överskattat

Jag HATAR när människor inte hör av sig. Är hemma hos mig med ronya, men hon ska gå om ett tag för att hon har träning. Jag ska plugga och sura, nä men jag är så besviken och irriterad, inte ens människan jag älskar mer än något annat kan höra av sig, vi skulle ju ses men nej tydligen inte. Är sjukt trött och allt det där, fuck allahjärtansdag alltså, överskattad skitdag.



07.11

Godmorgon! har precis torkat håret.. Ska äta frukost och fixa mig, sedan dra mig mot skolan. Slutar fyra idag, med massa tråkiga lektioner.. Jag kommer somna. Men efter skolan så möter ronya och william upp mig, smått trevligt sådär. Men nu måste jag kila. Puuusss



There's a dream in my soul.

Ronya gick nyyyss.. Idag har jag och hon gått promenad och varit med pontus. Mysigt, bättre än att sitta hemma och tänka på att det är söndag och att det är skola imorgon. Men allahjärtansdag, vilket grej va? Haha rätt överskattat egentligen, men det är ju mysigt och ha någon. Jag har min pojkvän, hihi. Borde nog plugga, för om jag får göra mitt prov som jag missade förra veckan imorgon så är jag körd, men ska smöra så jag kan få det gjort på onsdag istället. Busigt värre, aja nu ska jag typ.. Kolla wallander, men det är reklam! CIAO



Jag älskar dig

Can you feel the love toniiight

Wiiho, godmorgon! Ska göra mig iordning och lite sånt, och sedan träffa ronya. No idea vad vi ska göra, men det är super fint väder så man får ju lust att dra sig utåt. Har nyss dammsugit lite, kvinnogöra ni vet, hahah driver. Nä men aa nu ska jag ta fram kläder. Puss!


Porrig bild från igååår! Me & elsa ;)

4 april 2011


DJURGÅRDEN-AIK tagga till förfan! Biljettköp imorgon. På matchen ska jag och jennifer röja. Hahaha ;)

Sjukt fin.


Justin's nya låt.. Born to be somebody, otroligt. Texten går rakt in i hjärtat, han blir bara bättre och bättre. Fantastiskt hur man kan lyckas på det sättet, varenda liten låt han gör. Åh är helt tagen, älskaar!

-.-

Gjorde ingenting speciellt ikväll, träffade ronya, tessi, elsa och lizette. Är sjukt ledsen och på jävligt dåligt humör, så ska sova snart. Godnatt

Du är ljuset i mitt liv

Godmorgon! Vaknade för någon halvtimme sedan, tessi kommer hem till mig alldeles strax. Senare idag ska vi träffa ronya, men hon sover så vi får allt se när det blir. Skönt att fått 12 timmar sömn inatt, har inte sovit så länge på ett tag, heehe. Aja vi hörs senare!


So damn tired

Tror nog jag ska stänga av detta nu, innan tolv på en fredag.. WOW! Men är så trött så jag typ somnar. Godnatt


;)


Du är livets bästa gåva.



Ingeting är omöjligt, aldrig hade jag kunnat tro det här, efter ett halvår då vi gått fram och tillbaka. Men den här gången är det annorlunda, det lovar jag dig. Mina känslor för dig går inte att beskriva med ord, tack för att du har förändrat mitt liv på det sättet. Jag vet att du och jag hör ihop, och jag är så glad att jag har dig. Jag älskar dig William, no matter what.


Otroligt or what..?

Haha ska faktiskt vara hemma ikväll, en fest som alla mina kompisar ska på får jag inte komma på. Äckigt dåligt stil, och jag känner människorna så det är rätt pinsamt faktiskt. Jag förstår personligen inte hur man kan göra så, när jag ändå känner tjejerna som har det. Idioter, men vem pallar falska vänner?

Är galet trött också, och har ingen lust till någonting. Trots att det är fredag, tror inte jag har varit hemma under helgen på säkert 5 månder. Men någon gång är det dags att ta det lugnt också, med tanke på att jag varit sjuk så himla mycket sista tiden.


Skolan

Sitter i skolan nu och har hemkunskap. Jag håller på med ett arbete som heter bostaden och då ska man inreda en lägenhet, sjukt jobbigt. Aja vi hörs när jag kommer hem. Puss

När jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag

Amen tja där! Har ni sett vädret eller? Tror jag spyr på skiten, ska utomlands typ NU! Till spanien eller något, blir så depp av det här. Trodde att det skulle bli vår, men nej så fel man kan ha..

Kom hem för en stund sedan, träffade Peggy och vi fikade och lite sådant. Trevlans sådär, fredag imorgon iaf. Yaay, fast helgen kommer suga men skitsamma. PUSS sålänge


Försov mig NÄSTAN

Hehehe godmorgon! Vaknade klockan sju med panik, tänk om jag hade vaknat typ nu när jag har nationella å allt?! Fast det var ganska skönt faktiskt, och har inte behövt stressa eller något så de är ju lugnt. Aja ska dra mig till affären snart och sedan till skolan. CIAO

D.Ö.R sakta men säkert



Sjukaste jag sett, jag skakar fortfarande. Kan inte fatta det, hur kan hon få träffa honom.... De e bara sjukt, asså aa. Det gör ont i mitt hjärta, haha. DAMN jag är så jävla avis -.-


Låtar:


Filosof - Du är allt för mig


Filosof - Håll min hand


Zin Kim ft Filosof - Behöver dig


Omega ft. Fonky Fresh - Nathalie


Ticko - Du är


Hampus - Älskling


Denbo - Alla dagar jag var din


Denbo ft. Sebastian Krantz - Inget kan bli som förut


Söder - Min lilla prinsessa


Söder - Kärleksbekräftelse


Söder - Du snurrar min värld


Zin Kim - Bästa vän


Zin Kim - Vill inte, kan inte mera


Zin Kim - Tankar om dig


Danish ft. Faramin - Vill ha dig här


Danish - Le igen


Medina - Sagoland


Danish - Allting löser sig


Fonky Fresh - Tänk alla gånger


Fonky Fresh - Bara för dig


Fonky Fresh - Din blick


Contra & Hemp - Bara för stunden


Samzon ft. Danish - Hur det än känns

Filosof  & Zin Kim - Minns du


Fonky Fresh & Frida Fröjd - Tack för tiden


Stor ft. Danjah & Adam Tensta - Stockholmsnatt


Block 44 - En ängel


Block 44 - Kärleks bekräftelsen


Aleks ft. Gurmo - Va dig själv


Näääk - Maskrosbarn


Jacco - Vår betong


Kartellen ft. Jacco - Programrebeller


HighWon - Från hjärtat


Nabil - Inte värd mina tårar


Sober - Förlåt mig


Heshows - Se dig le


AKIM ft. Amanda - Förlåt baby


Sofijah ft. Oliva - Släpp mig fri


Ison & Fille ft. Stor och Aleks - Stationen


Stor - Lilla shorty


Aleks - Andra porten


Block 44 - Identitet iskall


Petter ft. ADL - Rostig kärlek


RMK - Äkta kärlek


RMK - Den sanna kärleken


RMK - Inga tårar på min kind

Min kompis bad mig lägga upp svensk hiphop, så varför inte? De flesta vet att jag älskar det! Finns självklart tusen fler låtar/artister som jag tycker om, hehe. Lyssna och njut ;)


Sjuka dagar


Alla har vi en egen, baby du är min dröm.


Say goodnight, just sleep tight

Godmorgon! Tror jag mår lite bättre idag faktiskt, och förhoppningsvis orkar jag plugga och lite sånt. ska duscha snart, känner mig euw.. Haha, boring. Vi hörs lite senare


Sweet dreams.


Bullet For My Valentine - Say Goodnight


Hemma tomorrow

Hihi kom ju hem idag på morgonen och på eftermiddagen kom ronya hit och höll mig sällskap fram till klockan åtta! Snäll hon är, sjuklingar båda två. Men imorgon ska jag vila hemma så att jag är tillräckligt frisk och kan gå till skolan på torsdag, för att det är en viktig del av det nationellaprovet, skrivdelen. 3 timmars lektion känns långt nu, men på torsdag kommer man va stressad som typ ett jävla djur. Är nervös för det asså, men förhoppningsvis så går det bra. Ska sova om ett tag, kanske blir ett inlägg till. PUSS


They try to bring me down but I won't stop

Gick hem från skolan.. Heheheh, aja provet gick väl helt okej sådära. Hoppas på VG nu iaf, viktigt med det betyget när jag går ut nian. Annars så mår jag dåligt, hade nog feber när jag kom till skolan och är täppt i min näsa. Så ska till skolan på torsdag igen då det är nästa nationella prov. Borde kanske plugga lite SO också, har prov imorgon men eftersom att jag inte tänker gå imorgon så kommer jag behöva göra det nästa vecka. KNAAAS


Jag är din tills dagen jag dör

Godmorgon! Tagga nationella sådär, ska gå om 20 min. Klockan halvnio smäller det, jag är svinsjuk också. Så får se om jag drar mig hem efter det om jag inte orkar. Funkar att inte vara i skolan såhär, haha. I hate this, är sjukling typ helatiden. Mina föräldrar klagar på att jag är ute för mycket på helgerna, det kanske är därför..? Knasigt värre, aja vi hörs senare idag så ska jag berätta hur det gick! PUSS


Romme

Är slutkörd efter idag, plus sjuk.. Kan de bli bättre? Haha, jag failade ett antal gånger och det slutade med att jag fick åka scooter ner för gröna backen, ramlade och slog i låret så kunde inte åka ner. Men det löste ju sig, men ändå! Har fått göra det 3 gånger, hahah så lyckad brud. När jag kom hem blev det dusch, och mat. Kände mig så äcklig, varit uppe sedan 5 imorse. Ytterst trevligt, or not. Ska för tusan sova snart, nationella imorgon och jag som måste bli frisk igen!


SJUK igen -.-

Godmorgon! Romme idag som ni alla vet, men jag är sjuk igen.. Så måste ta det lugnt, sjukt jobbigt nu när de är nationella och allt. Gick antagligen ut för tidigt förra helgen osv, hemskt.. Kommer typ dö, haha. Ska möta alla kvart över sex, roligt värre. Hörs ikväll när jag e hemma.




Du gör mig lycklig, jag känner mig speciell

Är så otroligt glad, vill ba hoppa av lycka. Mitt liv är perfekt! Shit behöver sova nuuu! TAGGA ROMME IMORGON. Godnatt världens bästa läsare!


Majk Zp ft Kim - Evighetens kärlek


At my place

Dåligt uppdatering, i know.

Fredags - Va hemma hos anton med några, det var mysigt. Sedan var vi ute och sen åkte vi hem till ronya och jag, tessi å anton sov där.

Igår - Vi tog det lugnt hela dagen hemma hos ronya, under kvällen blev det fest i älvsjö, ganska så trevligt faktiskt! Sen sov jag, tessi och sara hos ronya.

Är sjukt trött nu, och ska till Romme imorgon och jag är typ sjuk IGEN så det känns sådär. Hostar som jag vet inte vad, hemskt. Måste fixa lite saker nu. Puuuss


ÅH HERREGUD :')


Sean Kingston. feat Justin Bieber - Won't Stop


Du är otrolig, precis så som du är

Ska stänga av nuuu! GODNATT


Bästavän, 15 år tillsammans.

















Ett minne finns bakom varje bild. Du anar inte hur mycket du betyder för mig. Tack för att du alltid ställer upp för mig oavsett vad. Jag hoppas att du vet att jag alltid gör detsamma. Jag älskar dig Ronya Levisson!


Dina tankar börjar snurra

Chaaacha. Onsdag sådär, känns ju rätt skönt. Två dagar kvar till helg, yaaay. Aja har skrivit lite på min no grej som ska vara klar tills imorgon, och jag behöver dessutom läsa igenom spanskan lite. Det här är allt för tråkigt för er att läsa, haha! Nä men faktiskt, det är ju trevlans. Seg dag i skolan, gillar inte veckan förrän torsdag/fredag för dåå äre nästan helg. Nä nu ska jag fortsätta med mitt. Hörs sen!


Drömkillen

Utsidan

1. Ska han ha långt eller kort hår? - Kort om jag fick välja

2. Fixa frillan?
- Klart


3. Klä sig snyggt? - Absolut

4. Snobb, punkare eller hiphopare? - Inget av de!

5. Lång eller kort?
Längre än mig

6. Ögonfärg? - Spelar faktiskt ingen roll.. Men blåa är ett plus

7. Hårfärg?
- Blont/Brunt


8. Ska han ha muskler? - Ouff ja, det är ju galet hett!

9. Ha någon piercing? - Ögonbrynet, aldrig fel ;)

10. Vad kollar du på först t.ex. ögon, hår osv? - Kläderna, leendet, ansiktsform I guess


Insidan

1. Ska han vara blyg eller social? - Social

2. Ska han vara romantisk? - Ja fast inte överdrivet

3. Ska han vara lätt att prata med? - Det är självklart


4. Ska han vara rolig? - Ja!

5. Ska han vara omtänksam? - Ja!

6. Kontrollfreak? - Nej

7. Ska han bestämma allt? - Haha verkligen inte

8. Ska han beskydda dig? - Ohja, alltid.

9. Ska han kunna lyssna bra? - Ehm ja, såklart?

10. Ska han lita på dig? - Ja



Övrigt

1. Hur stor får åldersskillnaden vara? - Lika gammal eller äldre


2. Pluggis eller inte? - Inte

3. Spelnörd?
- Hahaha nja

4. Röka eller snusa? - Inget av det, vidrigt

5. Ska han festa mycket? - Klart han får det, sålänge jag kan lita på honom. Men han ska ju ha tid för mig också

6. Ska han bry sig om vad sina vänner tycker? - Nej

7. Vilket land ska han komma ifrån? - Spelar ingen roll

8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten? - Utsidan ger insidan en chans

9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? - Ja

10. Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul?
- Det beror på, i vilket sammanhang. Men aa kanske, beror på hur pass bra kompisar vi är


You hear me screaming, and you see me bleeding

Godmorgon! Nu har jag precis ätit lite frukost, ska borsta tänderna och sedan dra mig mot skolan. Får se om jag tränar i eftermiddag, beror på om jag får mer läxor denna vecka. Fast ioförsig blir man taggad av och träna och då kommer jag vara pigg när jag ska plugga, haha! Aja vi hööörs ikväll I guess :) PUSS


TAAAGG

Haha jag har konsert i skolan om två månader, och jag ska ha ett fint soloframträdande med min kära vän Sascha, det ska bli sjuukt kul! Eftersom att jag älskar och sjunga så ser jag det som en utmaningen, inför hela skolan. Kommer inte bli helt fel! Höja betyg i musik, ohja!


Jonsi - Boy Lilikoi


Otroligt liveframträdande!


Pluggar'N

Hej därute! Har massa å göra, måste översätta text till spanska, läsa igenom och kunna en annan då jag har läxförhör på torsdag. En trevlig so läxa tills imorgon också, men där behöver jag bara läsa igenom sidorna. Det är ganska kul eftersom att det är mellankrigstiden och jag tycker att histora är riktigt kul.. Kom precis på att de endast är en vecka kvar till nationella i svenska, helt sjukt. Ska fan få MVG! Svenska är nog bland de jag är bäst på, trots att jag än så länge bara har G i betyg, haha.


RSS 2.0